bazylia128
Fanka BB :)
Dzien przed toba Nie chce byz zapisywana w kalendarz chce zapomnieć o transferze i przebrnąć przez to po swojemuA Ty kiedy masz wizytę?????????????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien przed toba Nie chce byz zapisywana w kalendarz chce zapomnieć o transferze i przebrnąć przez to po swojemuA Ty kiedy masz wizytę?????????????????????
Czy te Kir AA mają też związek z grupą krwi kobiety rh - ?Mooozzznnnaaaa i ja tez ufałam - ale w ciąży jeszcze nie jestem Jak by smiesznie nie było ten artykul pisal mój lekarz a tego badania mi nigdy nie zaproponowal i zrobiłam go sobie sama Naszczesci u mnie nie ma ryzyka
Raczej nie Za łatwo by byłoCzy te Kir AA mają też związek z grupą krwi kobiety rh - ?
Jejaaa kochana ale Ci zazdroszczę Ja bym już chciała podchodzić do drugiej proceduryUllaaa Ullaaa 26 duzych, symetrycznych jajek, 17-19 mm wszystkie Estradiol wysoki przeszło 4400 więc jest supcio
W środe punkcja, zapladniamy wszystkie więc kochane ogromne
Dziś zastrzyk jutro globulka i środka 7.30 klinika
Caro w pierwszej ciąży lała się ze mnie krew. Fakt leżałam plackiem. Córka ma 12 lat. Będzie dobrze.Niewiem czemu tak musi być. Tyle lat starań, 3 transfery w końcu udany , miało być dobrze ;(
A ja nie chce już zadnej procedury !!!!!!! Chce być w ciąży!!!!Jejaaa kochana ale Ci zazdroszczę ❤❤❤ Ja bym już chciała podchodzić do drugiej procedury
Pewnie, że możesz wiem, nie w każdej klinice od razu wymagają to badania. Ale po tylu latach wciąż nie wiemy czemu się nam nie udaje, niby wszystko jest ok. Z immunologią też Paśnik dał zalecenia bardziej w ciemno w sensie nie zaszkodzi,a może pomoże. Nie robiłam też jeszcze kir, także mam nowe punkty zaczepienia, kariotypy, kir i dokładne badanie nasienia następne na liście.@AninuT jeśli się mogę do ciebie odezwac ja tez po pustym jaju i u mnie tez kariotypy nie były wymagane ale je zrobiłam i sa ok... Genetyki niestety nie da się poprawić ;( Do tego maz robil chromatynę nasienia i ma ladna a ja jestem po 4 transferach i ciąży prawidłowej brak... Czasami mam wrazenie ze naprawdę to jest jakas loteria...