reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@goffa13 jeśli podobal ci się w głębi lasu to polecam Brought church - tez mini serial i nawet gra tam nasz polski aktor który gral w głębi lasu bo tym razem to jest UK produkcja a miejsce to piekna isnlandia i widoki nieziemskie - będzie ci się podobać. Zanim zaczniesz ogladac UWIEZIONE tj VisAVis - najpierw zacznij ORANGE IS THE NEW BLACK - tam jest 6 sezonow i już nie będzie kontynuacji serial zdobyl barddzzzooo dużo nagrod ;) Chcialas chyba ogladac telefonistki to dobry moment bo od dzisiaj jest premiera ostatniego sezonu ;) Mi się tez mega podobal serial YOU... drugi sezon bardziej od pierwszego ;) Ja już tylke tego ogladnelam:) ze lista by się tu nie zmiejscila ;) polecam tez mega na HBO SŁODKIE KŁAMSTEWKA - obsada mega, swietna muzyka i dzieje się oj dzieje - fajny bardzo milo go wspominam ;) Mój maz prenumeruje NETFILM to jesteśmy na bieżąco z nowościami...Gracie i frankie, sex education, wiedżmin, tropiciel, atypowy TOP OF THE LAKE, DARK!!! zacznij sobie od tych ktore ci pierwsze wymieniłam ;)
Jeżeli podobał Ci się Broadchurch (ja niestety tylko jeden sezon obejrzałam), to na pewno spodoba Ci się Valhalla MURDERS, super kryminał i piękna Islandia 😉

reklama
A ja dziś byłam zrobić sobie tsh i mam jeszcze cała listę badań do zrobienia oczywiście kolejny raz ale to już zrobię w Novum żeby mieli komplet...ale babeczka mi tak dziś pobrała krew, ze wbiła się do kości podobno i myślałam, ze zejdę z bólu [emoji33] i dalej mnie mega boli niestety :( ale przynajmniej nie pada i można iść popracować trochę ;) zjadłam owsiankę, pije zielona herbatkę i ruszam do pracy [emoji123]
Nie polecam robić w No..m badań. Mają przebitkę ponad 20 czasem 30%.
Robię u nich tylko jeśli zależy mi na czasie czyli beta, progesteron i wymazy, kariotyp.
Polecam robić w Diagnostyce. Mają szybko wyniki i ceny dużo niższe.
Ja na dodatek zrobiłam je w Radomiu to jeszcze taniej niż w Wwie.
Na komplecie badań moich i męża zaoszczędziłam ok. 4-5 stowek albo i więcej już.
Cześć zrobiłam też w luxmedzie w ramach mojego pakietu z pracy.

Oni nie widzą problemu w wynikach z innych placówek. Biorą od Ciebie tylko te badania i kserują sobie i oddają Ci na następnych wizytach.

Serio przebitkę mają kosmiczna, zastanowiła bym się nad robieniem kompletu u nich.
Przykładowo beta w Nov. Kosztuje 65 zł. W Radomiu zapłaciłam chyba 42

Kochane Kobitki dziś mam wizytę w klinice denerwuje się chyba bardziej niż jak jechałam tam po raz pierwszy 3 lata temu. Zdecydowaliśmy się na invitro zobaczymy kiedy uda nam się ruszyć z tym wszystkim. Co lekarz powie... Większość badań straciło ważność więc na pewno do powtórki. Marzy mi się by w sierpniu rozpocząć stymulację ale zdaje sobie sprawę że marzenia a rzeczywistość to nie zawsze jedna para. Trzymajcie kciuki i przyjmij ie mnie bym mogła czerpać wiedzę z Waszych doświadczeń.

Robię u nich tylko jeśli zależy mi na czasie czyli beta, progesteron i wymazy, kariotyp.
Na komplecie badań moich i męża zaoszczędziłam ok. 4-5 stowek albo i więcej już.

Oni nie widzą problemu w wynikach z innych placówek. Biorą od Ciebie tylko te badania i kserują sobie i oddają Ci na następnych wizytach.

Serio przebitkę mają kosmiczna, zastanowiła bym się nad robieniem kompletu u nich.
W pełni popieram:) Ja większość badań robiłam w ramach pakietu z pracy. Nie ma co przepłacać i tak jeszcze się napłacisz.

Dziewczyny byłam w łazience i trochę miałam na papierze takiej różowej wydzieliny ale nic mnie nie boli. Co to może być? Może dołozyc luteine dopochwowo? Mam Lutinus 2 razy dziennie,duphaston 3 razy dziennie i estrofem 4 razydziennie.

Kochane Kobitki dziś mam wizytę w klinice denerwuje się chyba bardziej niż jak jechałam tam po raz pierwszy 3 lata temu. Zdecydowaliśmy się na invitro zobaczymy kiedy uda nam się ruszyć z tym wszystkim. Co lekarz powie... Większość badań straciło ważność więc na pewno do powtórki. Marzy mi się by w sierpniu rozpocząć stymulację ale zdaje sobie sprawę że marzenia a rzeczywistość to nie zawsze jedna para. Trzymajcie kciuki i przyjmij ie mnie bym mogła czerpać wiedzę z Waszych doświadczeń.
Powodzenia ✊✊✊
Będzie dobrze na pewno

U mnie z klinice o dziwo beta tylko 25 zł, zdziwiłam się, bo taniej niż w diagnostyce zapłaciłam. Ale porównywać ceny warto, bo przy tych ilościach badań które musimy robić każdy grosz się przyda :)

Dziewczyny byłam w łazience i trochę miałam na papierze takiej różowej wydzieliny ale nic mnie nie boli. Co to może być? Może dołozyc luteine dopochwowo? Mam Lutinus 2 razy dziennie,duphaston 3 razy dziennie i estrofem 4 razydziennie.

To może być podrażnienie po aplikacji lutinusu, póki nie ma żywej krwi to nie ma powodu do niepokoju 😘

reklama
Do góry