reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Następnym razem poproś niech rozrobią. Ja nawet na zastrzyki chodziłam , początkowo bałam się samej robić 😅 aż przyszła niedziela i musiałam sama...

Powiedzą mi żebym spadała na drzewo😂
Mój mąż mi robi, sama w życiu.. Na samą myśl mi się slabo robi jakbym miała sama sobie robic 😁

Ale powiem Wam ze ten menpur szczypie jak jasna cholera... Wczoraj jak moj maz mi robil zastrzyk to doslownie myslalam ze go kopne w jajka 😂 Tylko niestety chyba zmieszalismy zle proszki, dalismy za duzo roztworu wodnego, ale mam nadzieje ze to nie bedzie problem... dzisiaj juz zrobimy jak nalezy ☺

Ale powiem Wam ze ten menpur szczypie jak jasna cholera... Wczoraj jak moj maz mi robil zastrzyk to doslownie myslalam ze go kopne w jajka 😂 Tylko niestety chyba zmieszalismy zle proszki, dalismy za duzo roztworu wodnego, ale mam nadzieje ze to nie bedzie problem... dzisiaj juz zrobimy jak nalezy ☺
jak masz trochę tluszczyku na brzuchu to sciśnij tłuszczyk przed i na czas wklucia, wtedy mało się czuje. :)

reklama
Moze EKG jest potrzebne dla wywiadu anestazjoligcznego? U mnie tez nie wymagali ale ja sobie sama zrobilam przed poprzednim transferem bo mi sie wydawalo ze mnie cos boli a to chyba nerwy mnie bolaly ;) Pokazalm mu je to dołączyl do mojej teki i powiedzial ze dobrze ze zrobilam...
W sumie nie zaszkodzi. Co klinika to inne zasady. Zresztą ile z nas robiło masę badań na własną rękę...

Do góry