To nie wiem czemu tak , może jak mówił lekarz, ze coś tam troszkę było i karcher przeczyścił? najważniejsze ze wynik wyszedł dobryKurcze miałam robione kiedyś HSG, bardzo bolało, ale w wyniku było napisane, że jajowody drożne
Hahaha też cały czas słyszę tę reklamę
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
No co ty - to ja czepie te seriale jak głupiaJa taka zacofana
bazylia128
To zalezy od protokolu jak is amego lekarz co tam wymysli ni i od tego jak sie stymulueszDziewczyny a w którym dniu cyklu miałyście punkcję? Ja chyba w 12 ale już nie pamietam
Jasne tylko tak próbuje sobie mniej więcej zaplanować czy w razie czego uda mi się mieć transfer przed weselem 7’ego zakładając, ze do niego dojdzie Ale czas jak zwykle pokaże, nie ma co się zamartwiać bo i tak jeszcze trochę przede mną...nawet w badaniach zawsze może coś wyjść i wtedy się wszystko opóźni ale bądźmy dobrej myśliTo zalezy od protokolu jak is amego lekarz co tam wymysli ni i od tego jak sie stymuluesz
Właśnie przejrzałam dokumenty i ja miałam punkcję w 14 dniu cyklu, transfer w 19 dniuJasne tylko tak próbuje sobie mniej więcej zaplanować czy w razie czego uda mi się mieć transfer przed weselem 7’ego zakładając, ze do niego dojdzie Ale czas jak zwykle pokaże, nie ma co się zamartwiać bo i tak jeszcze trochę przede mną...nawet w badaniach zawsze może coś wyjść i wtedy się wszystko opóźni ale bądźmy dobrej myśli
motylek24
Ja też to brałam ale w klinice położne rozrabiały.Noo masakra mówię Ci... Mieszanie jakieś, nie ogarniam
motylek24
Kochana od urodzenia wierci się i nie ma sposobu. Dziś pobudki o 12, 4, 5 a może i o 3 też była pierś ale nie pamiętam dokładnie . Czwórki już wyszłyMotylek to chyba czwórki idą.
reklama
Ja też to brałam ale w klinice położne rozrabiały.
Aha... no widzisz, ja musze sama to rozminiac...
Podziel się: