reklama
annemarie
Fanka BB :)
Czego?Mam histeroskopie 21.07 a 17.07 wizytę u anestezjologa. Niby na NFZ ma być, ale wizyta i badania przed znieczuleniem plus znieczulenie to dodatkowy koszt....
Bojem siem Ja....
Nigd
annemarie
Lennar mi wyrywa tel z reki i pisac nie mogeCzego?
Nigd
Nie mialas nigdy histeroskopii?
mary.m
Dostałam zielone światło, czekam na @ i od 2dc zaczynam brać leki do transferu Dodatkowo tym razem dostałam encorton. Okazało się jeszcze, że poza cytologią, chlamydią itp. w lipcu kończą mi się też te wszystkie badania wirusowe i znowu muszę zrobić badanie na covid. Lekarz na usg mówił, że widać, że była owulacja, zdziwiłam się, bo pierwszy raz nic nie czułam i nie miałam śluzu płodnego w ogóle. Później spotkałam się z przyjaciółką, która niedługo rodzi i oczywiście zaczęłam się zastanawiać czy ja kiedykolwiek doczekam takiego brzucha, eh mam nadzieję, że TAK
No nie miałam mi mało badań robili przed IVF więcej mojemu M.Lennar mi wyrywa tel z reki i pisac nie moge
Nie mialas nigdy histeroskopii?
mary.m
Hej Dziewczynyyy, wlasnie dzwonili do mnie z kliniki i mamy zielone swiatlo ☺
Zaczynam od dzisiaj zastrzyki menopur i 8.07 wizyta
Ulzylo mi bo juz sie balam ze mnie zleja, swietny prezent na rocznice slubu ❤
W końcu nadszedł ten dzień i ruszasz do boju Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, oby kolejny rok był dla Was piękny i wyjątkowy
Dziewczyny mam pytanie Za tydzień mam dopiero wizytę serduszkową(pierwszą) i tak czytam o ciążach pozamacicznych itp itd. Już mi się rzuciło kilka razy że ktoś miał ciążę pozamaciczną ale miał pęcherzyk również w macicy. Niby po in vitro jest zwiększone ryzyko. Czy na pierwszej wizycie lekarz szuka tez czy w jajowodach nic nie ma? Jeśli tak to robi to przez usg dopochwowe również? Czy np mogę go poprosić żeby mi sprawdził?
W końcu nadszedł ten dzień i ruszasz do boju Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, oby kolejny rok był dla Was piękny i wyjątkowy
Dziękuję kochanaaaa, Ty też ruszasz do bojuu Trzymam za Ciebiee również ogromne kciuki
Dostałam zielone światło, czekam na @ i od 2dc zaczynam brać leki do transferu Dodatkowo tym razem dostałam encorton. Okazało się jeszcze, że poza cytologią, chlamydią itp. w lipcu kończą mi się też te wszystkie badania wirusowe i znowu muszę zrobić badanie na covid. Lekarz na usg mówił, że widać, że była owulacja, zdziwiłam się, bo pierwszy raz nic nie czułam i nie miałam śluzu płodnego w ogóle. Później spotkałam się z przyjaciółką, która niedługo rodzi i oczywiście zaczęłam się zastanawiać czy ja kiedykolwiek doczekam takiego brzucha, eh mam nadzieję, że TAK
Świetna wiadomość kochana
reklama
motylek24
Ale z tego co widzę to rzadkość te wizyty prywatne bo koszty są wysokie.Ale jeśli się nie mylę to tak jest na fundusz, z resztą tu też, że masz 3 usg, tak jak w PL i tyle. A jeśli chcesz prowadzić ciaze prywatnie to możesz sobie chodzić jak często chcesz...
U nas jest w miarę tanio. W sumie ja wykupione miałam z pracy usługi medyczne za 50 zł miesięcznie i ful opcja....super się opłacało.
Podziel się: