reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Już po usg.
Lekarz mówi, że jest dobrze. Pęcherzyk ciążowy 7mm .Zobacz załącznik 1141870
Gratulacje! Cudowny widok 😍😘
Hej Dziewczynyyy, wlasnie dzwonili do mnie z kliniki i mamy zielone swiatlo ☺
Zaczynam od dzisiaj zastrzyki menopur i 8.07 wizyta :):)
Ulzylo mi bo juz sie balam ze mnie zleja, swietny prezent na rocznice slubu ❤
✊✊✊
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 😉
Dostałam zielone światło, czekam na @ i od 2dc zaczynam brać leki do transferu 😊 Dodatkowo tym razem dostałam encorton. Okazało się jeszcze, że poza cytologią, chlamydią itp. w lipcu kończą mi się też te wszystkie badania wirusowe 🤦‍♀️ i znowu muszę zrobić badanie na covid. Lekarz na usg mówił, że widać, że była owulacja, zdziwiłam się, bo pierwszy raz nic nie czułam i nie miałam śluzu płodnego w ogóle. Później spotkałam się z przyjaciółką, która niedługo rodzi i oczywiście zaczęłam się zastanawiać czy ja kiedykolwiek doczekam takiego brzucha, eh mam nadzieję, że TAK ✊
Będzie dobrze! Najważniejsze, że ruszasz do boju 😃
Hej dziewczyny mam pytanko czy lekarz prowadzący przed cała procedura w liście badań do zrobienia kazał wam robić EKG?
Pierwsze słyszę 🤷‍♀️😉

reklama
Na pewno na usg lekarz zobaczy czy zarodek jest w prawidłowym miejscu 🤗 jeśli się niepokoisz możesz iść na wizytę pęcherzykową, powinno już być widać pęcherzyk ciążowy tak jak dziś u @Caro♤♤♤♤ Nie wiem jak przy pozamacicznej, ale z forum kojarzę, że dziewczyny miały złe przyrosty bety lub plamienia. Wszystko będzie dobrze 😘
Jakoś wytrzymam jeszcze ten tydzień. I tak teraz spię pół dnia więc szybko zleci😘

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnośnie menopuru.. Mam filmik z którego się uczę jak robić te zastrzyki i mieszać ale ta babka coś tłumaczy ciulowo. Mam dozę 150iu czyli muszę mieszać 2 ampułki.. Tylko że jak zmieszam wszystko razem to wychodzi wydaje mi się trochę więcej.. Czy muszę mieszać po 2 buteleczki?? Czy któraś z Was miała taka dozę?? Wszystko razem muszę zmieszać i wstrzyknąć??

Załączniki

• IMG_20200701_203339.jpg
    IMG_20200701_203339.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 70
Do góry