reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Już po usg.
Lekarz mówi, że jest dobrze. Pęcherzyk ciążowy 7mm .Zobacz załącznik 1141870
Gratulacje! Cudowny widok 😍😘
Hej Dziewczynyyy, wlasnie dzwonili do mnie z kliniki i mamy zielone swiatlo ☺
Zaczynam od dzisiaj zastrzyki menopur i 8.07 wizyta :):)
Ulzylo mi bo juz sie balam ze mnie zleja, swietny prezent na rocznice slubu ❤
✊✊✊
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 😉
Dostałam zielone światło, czekam na @ i od 2dc zaczynam brać leki do transferu 😊 Dodatkowo tym razem dostałam encorton. Okazało się jeszcze, że poza cytologią, chlamydią itp. w lipcu kończą mi się też te wszystkie badania wirusowe 🤦‍♀️ i znowu muszę zrobić badanie na covid. Lekarz na usg mówił, że widać, że była owulacja, zdziwiłam się, bo pierwszy raz nic nie czułam i nie miałam śluzu płodnego w ogóle. Później spotkałam się z przyjaciółką, która niedługo rodzi i oczywiście zaczęłam się zastanawiać czy ja kiedykolwiek doczekam takiego brzucha, eh mam nadzieję, że TAK ✊
Będzie dobrze! Najważniejsze, że ruszasz do boju 😃
Hej dziewczyny mam pytanko czy lekarz prowadzący przed cała procedura w liście badań do zrobienia kazał wam robić EKG?
Pierwsze słyszę 🤷‍♀️😉

reklama
Na pewno na usg lekarz zobaczy czy zarodek jest w prawidłowym miejscu 🤗 jeśli się niepokoisz możesz iść na wizytę pęcherzykową, powinno już być widać pęcherzyk ciążowy tak jak dziś u @Caro♤♤♤♤ Nie wiem jak przy pozamacicznej, ale z forum kojarzę, że dziewczyny miały złe przyrosty bety lub plamienia. Wszystko będzie dobrze 😘
Jakoś wytrzymam jeszcze ten tydzień. I tak teraz spię pół dnia więc szybko zleci😘

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnośnie menopuru.. Mam filmik z którego się uczę jak robić te zastrzyki i mieszać ale ta babka coś tłumaczy ciulowo. Mam dozę 150iu czyli muszę mieszać 2 ampułki.. Tylko że jak zmieszam wszystko razem to wychodzi wydaje mi się trochę więcej.. Czy muszę mieszać po 2 buteleczki?? Czy któraś z Was miała taka dozę?? Wszystko razem muszę zmieszać i wstrzyknąć??

Załączniki

• IMG_20200701_203339.jpg
    IMG_20200701_203339.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 67
Do góry