reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny 😊wracam do gry ✊🏼🙏🏼🤞🏼
Dzis mielismy wizytę konsultacyjna i naprawdę nie sądziłam , ze wyjdę z kliniki z torba leków 😳lekarz wyliczył jaki dzień cyklu , co i jak i krótka piłka - chcecie spróbować? - to od dzisiaj trzeba zacząć przyjmowanie Decapeptyl . Zaraz miałam usg , endomenda o dziwo wyciszona bardziej niż przy ostatniej wizycie miesiąc temu ...😳 totalnie inny schemat , inne leki jak miałam w poprzedniej klinice . Teraz zaczynam od 21 dc decapeptyl- 1 dc mam mieć usg i od 2 dc włączam Fostimon( ktoś coś wie na temat tego leku? 🙏🏼) Nie nastawiam się na mega wynik - w naszym przypadku będzie mega, jeśli dam radę chociaz 3 jajeczka wyczarować 🙏🏼 Lekarze zdecydowali się tym razem na ICIS - także pod tym katem tez lepiej niż w poprzednim miejscu . Dalej nie wybiegam myślami .. jak już będę wiedzieć , ze dojdzie do punkcji - myślimy ( czyt martwimy się 😉) co dalej ..dzięki dziewczyny za miłe słowa . Love You all 😘😘😘

Czasem myślę że tam jest dziki zachód z tymi wizytami i leczeniem. Nie dla mnie takie ograniczenia w wizytach i badaniach. Już nie wspominając ile sobie sama badań laboratoryjnych zlecałam [emoji23][emoji23][emoji23] a USG co dwa czy trzy tygodnie.
Ale jeśli się nie mylę to tak jest na fundusz, z resztą tu też, że masz 3 usg, tak jak w PL i tyle. A jeśli chcesz prowadzić ciaze prywatnie to możesz sobie chodzić jak często chcesz...

Dzis mielismy wizytę konsultacyjna i naprawdę nie sądziłam , ze wyjdę z kliniki z torba leków 😳lekarz wyliczył jaki dzień cyklu , co i jak i krótka piłka - chcecie spróbować? - to od dzisiaj trzeba zacząć przyjmowanie Decapeptyl . Zaraz miałam usg , endomenda o dziwo wyciszona bardziej niż przy ostatniej wizycie miesiąc temu ...😳 totalnie inny schemat , inne leki jak miałam w poprzedniej klinice . Teraz zaczynam od 21 dc decapeptyl- 1 dc mam mieć usg i od 2 dc włączam Fostimon( ktoś coś wie na temat tego leku? 🙏🏼) Nie nastawiam się na mega wynik - w naszym przypadku będzie mega, jeśli dam radę chociaz 3 jajeczka wyczarować 🙏🏼 Lekarze zdecydowali się tym razem na ICIS - także pod tym katem tez lepiej niż w poprzednim miejscu . Dalej nie wybiegam myślami .. jak już będę wiedzieć , ze dojdzie do punkcji - myślimy ( czyt martwimy się 😉) co dalej ..dzięki dziewczyny za miłe słowa . Love You all 😘😘😘
Przy 3 stymulacjach bralam Fostimon z dobrym efektem,bez skutkow uboxznych,gdzie sie leczysz?

reklama
Dzis mielismy wizytę konsultacyjna i naprawdę nie sądziłam , ze wyjdę z kliniki z torba leków [emoji15]lekarz wyliczył jaki dzień cyklu , co i jak i krótka piłka - chcecie spróbować? - to od dzisiaj trzeba zacząć przyjmowanie Decapeptyl . Zaraz miałam usg , endomenda o dziwo wyciszona bardziej niż przy ostatniej wizycie miesiąc temu ...[emoji15] totalnie inny schemat , inne leki jak miałam w poprzedniej klinice . Teraz zaczynam od 21 dc decapeptyl- 1 dc mam mieć usg i od 2 dc włączam Fostimon( ktoś coś wie na temat tego leku? [emoji1374]) Nie nastawiam się na mega wynik - w naszym przypadku będzie mega, jeśli dam radę chociaz 3 jajeczka wyczarować [emoji1374] Lekarze zdecydowali się tym razem na ICIS - także pod tym katem tez lepiej niż w poprzednim miejscu . Dalej nie wybiegam myślami .. jak już będę wiedzieć , ze dojdzie do punkcji - myślimy ( czyt martwimy się [emoji6]) co dalej ..dzięki dziewczyny za miłe słowa . Love You all [emoji8][emoji8][emoji8]
W Hiszpanii ten lek występuje pod nazwą Fostipur, ja mialam dawkę 225 i do tego menopur 75. Bardzo dobrze na te kombinacje zareagowałam, a też powodem jest endometrioza więc trzymam kciuki, żeby i u Ciebie zadziałał.

Ostatnia edycja:
Do góry