Trzymam kciuki kochana
Dziekujeee, ja za Ciebie tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki kochana
Dzis mielismy wizytę konsultacyjna i naprawdę nie sądziłam , ze wyjdę z kliniki z torba leków lekarz wyliczył jaki dzień cyklu , co i jak i krótka piłka - chcecie spróbować? - to od dzisiaj trzeba zacząć przyjmowanie Decapeptyl . Zaraz miałam usg , endomenda o dziwo wyciszona bardziej niż przy ostatniej wizycie miesiąc temu ... totalnie inny schemat , inne leki jak miałam w poprzedniej klinice . Teraz zaczynam od 21 dc decapeptyl- 1 dc mam mieć usg i od 2 dc włączam Fostimon( ktoś coś wie na temat tego leku? ) Nie nastawiam się na mega wynik - w naszym przypadku będzie mega, jeśli dam radę chociaz 3 jajeczka wyczarować Lekarze zdecydowali się tym razem na ICIS - także pod tym katem tez lepiej niż w poprzednim miejscu . Dalej nie wybiegam myślami .. jak już będę wiedzieć , ze dojdzie do punkcji - myślimy ( czyt martwimy się ) co dalej ..dzięki dziewczyny za miłe słowa . Love You allHej dziewczyny wracam do gry
Dołączyłam w sierpniu po nieudanym pierwszym IVF. I tak nam zeszło, ze dokładnie po roku zaczynamy kolejne podejścieLola,cz, ty tu za moich starych czasow juz tu nie bylas? Mozliwe ze inna LolaTak czy siak,Fostimon wywoluje usmiech na twarzy.w Holandii jestes? Patrze na leki.
A co masz na myśli mówiąc , ze wywołuje uśmiech na twarzy? bo już się cieszę na to , skoro tak mówisz tak podchodzimy w HolandiiLola,cz, ty tu za moich starych czasow juz tu nie bylas? Mozliwe ze inna LolaTak czy siak,Fostimon wywoluje usmiech na twarzy.w Holandii jestes? Patrze na leki.
Ale jeśli się nie mylę to tak jest na fundusz, z resztą tu też, że masz 3 usg, tak jak w PL i tyle. A jeśli chcesz prowadzić ciaze prywatnie to możesz sobie chodzić jak często chcesz...Czasem myślę że tam jest dziki zachód z tymi wizytami i leczeniem. Nie dla mnie takie ograniczenia w wizytach i badaniach. Już nie wspominając ile sobie sama badań laboratoryjnych zlecałam [emoji23][emoji23][emoji23] a USG co dwa czy trzy tygodnie.
Przy 3 stymulacjach bralam Fostimon z dobrym efektem,bez skutkow uboxznych,gdzie sie leczysz?Dzis mielismy wizytę konsultacyjna i naprawdę nie sądziłam , ze wyjdę z kliniki z torba leków lekarz wyliczył jaki dzień cyklu , co i jak i krótka piłka - chcecie spróbować? - to od dzisiaj trzeba zacząć przyjmowanie Decapeptyl . Zaraz miałam usg , endomenda o dziwo wyciszona bardziej niż przy ostatniej wizycie miesiąc temu ... totalnie inny schemat , inne leki jak miałam w poprzedniej klinice . Teraz zaczynam od 21 dc decapeptyl- 1 dc mam mieć usg i od 2 dc włączam Fostimon( ktoś coś wie na temat tego leku? ) Nie nastawiam się na mega wynik - w naszym przypadku będzie mega, jeśli dam radę chociaz 3 jajeczka wyczarować Lekarze zdecydowali się tym razem na ICIS - także pod tym katem tez lepiej niż w poprzednim miejscu . Dalej nie wybiegam myślami .. jak już będę wiedzieć , ze dojdzie do punkcji - myślimy ( czyt martwimy się ) co dalej ..dzięki dziewczyny za miłe słowa . Love You all
Teraz w LeiderdorpPrzy 3 stymulacjach bralam Fostimon z dobrym efektem,bez skutkow uboxznych,gdzie sie leczysz?
Mam do Holandii 80 km,tak myslalam bo opakowania czytajac zsuwazylam znajomy jezyk .Dlaczego usmiech? Fajne czasy,tyle sie dzialo,wieczne ekszyn,zycie na speedzieA co masz na myśli mówiąc , ze wywołuje uśmiech na twarzy? bo już się cieszę na to , skoro tak mówisz tak podchodzimy w Holandii
Teraz w Leiderdorp
W Hiszpanii ten lek występuje pod nazwą Fostipur, ja mialam dawkę 225 i do tego menopur 75. Bardzo dobrze na te kombinacje zareagowałam, a też powodem jest endometrioza więc trzymam kciuki, żeby i u Ciebie zadziałał.Dzis mielismy wizytę konsultacyjna i naprawdę nie sądziłam , ze wyjdę z kliniki z torba leków [emoji15]lekarz wyliczył jaki dzień cyklu , co i jak i krótka piłka - chcecie spróbować? - to od dzisiaj trzeba zacząć przyjmowanie Decapeptyl . Zaraz miałam usg , endomenda o dziwo wyciszona bardziej niż przy ostatniej wizycie miesiąc temu ...[emoji15] totalnie inny schemat , inne leki jak miałam w poprzedniej klinice . Teraz zaczynam od 21 dc decapeptyl- 1 dc mam mieć usg i od 2 dc włączam Fostimon( ktoś coś wie na temat tego leku? [emoji1374]) Nie nastawiam się na mega wynik - w naszym przypadku będzie mega, jeśli dam radę chociaz 3 jajeczka wyczarować [emoji1374] Lekarze zdecydowali się tym razem na ICIS - także pod tym katem tez lepiej niż w poprzednim miejscu . Dalej nie wybiegam myślami .. jak już będę wiedzieć , ze dojdzie do punkcji - myślimy ( czyt martwimy się [emoji6]) co dalej ..dzięki dziewczyny za miłe słowa . Love You all [emoji8][emoji8][emoji8]