Denerwuje się. Koło 13 mam usgChyba trochę nisko, choć te wartości są już dość duże więc może i wolniej rosnąć. Sama nie wiem... [emoji848]
reklama
Ja myślę,że jest ok później te przyrosty nie muszą być takie równe. Trzymam kciukiDenerwuje się. Koło 13 mam usg
Ananasowa93
Fanka BB :)
A jak jest z ta receptywnoscia endometrium ? Ja miałam w 10 dc 10 mm od 15 dc zaczęłam brać progesteron i w 19 dc miałam transfer blastocysty.Nie mialam,pani doktor w Pradze poskladala fakty do kupy i jasno mi powiedziala,ze moje endo bardzo szybko rosnie i maksymalnie 14-15 dzien transfer musi byc.I tak robila i 3 razy w ciaze tam zaszlam.Tutaj robili mi pomiedzy 17-22 dzien.Uczulona jestem na ten temat,jak sobie pomysle ide dzieci moglabym juz miec.
To Ok czy za późno ??
Po pierwszym transferze też tak miałam że nie zdążyłam zrobić testu ani odstawić progesteronu i dostałam @Ale normalnie zaczynałaś krwawić mimo progesteronu? Ja tak miałam za każdym razem( po dwóch transferach) ze w około 8- 9 dniu dostawałam okres. Myślisz ze to mogło być tez za późno?
Przepraszam, jeśli nie chcesz do tego wracać, rozumie ze ciężki dla Ciebie temat
Trzymam kciuki ❤ ❤ ❤Denerwuje się. Koło 13 mam usg
Magiaa
Aktywna w BB
A ja odstawiłam wszytsko w poniedziałek, a @ brak. Mam nadzieję, że to nie świadczy o niczym zlym.?Po pierwszym transferze też tak miałam że nie zdążyłam zrobić testu ani odstawić progesteronu i dostałam @
bazylia128
Łooooooo kutwa zwariowac mozna, teraz znowu bede nabijac sobie glowe czy nie za pozno... masakra ide na zywiol i tak sama niczego nie zmienie. Nie jestem lekarzem a i tak juz zaluje ze mam taka wiedze w tym temacie Ja zawsze okres dostawalam 4 dni poodstawieniu lekow i nigdy nie dostalam w trakcie - na wszystkie leki bardzo mocno reaguje... Nie bede sie go juz nic dopytywac tylko ide juz prosto do transferuByc nie moglo,5-6 dni pozniej dostawalam juz@,mozesz pytac doka i tak ci powie ,ze to nie za pozno .
nieagatka
Spokojnie do 13h00 niedaleko.Denerwuje się. Koło 13 mam usg
Kciuki [emoji110][emoji110]
No właśnie ten temat bardzo mi krąży w głowie, od kiedy @annemarie napisala, ze u niej transfery były po prostu za późno, bo wyraźnie nie było implantacji skoro beta zero i okres przychodzi wcześniej niż zaplanowane badanie bety, mimo brania progesteronu U mnie to był 7 dzień, a w ósmym dla pewności robiłam tylko badanie. Zaczyna mnie brać i złość i rozpacz jeśli to było to, ale z drugiej strony, to była pierwsza stymulacja, wiec może doktorek nie spodziewał się? A może to nie to i po prostu zarodki wadliwe... Teraz na kolejne wizycie na bank o tym powiem czy nie za późno są transfery.Po pierwszym transferze też tak miałam że nie zdążyłam zrobić testu ani odstawić progesteronu i dostałam @
reklama
bazylia128
Trzymam kciiiiuuuukkkkiiii nie wiem jak to jest ale podobno przy wyzszych wartosciach beta zwalnia. Na USG powyzej 1000 beta zazwyczaj powinno byc juz cos widac... Trzymaj sie!!!!!Denerwuje się. Koło 13 mam usg
Podziel się: