reklama
Rozwaliłaś system Siedzę i rżę w ciszy do kompa
Moja droga podobna historie mam u siebie.Moja najlepsza psiasiolka mieszka w Niemczech tam poznala chlopa i zaszla z nim ciaze.On sie do dziecka nie przyznaje itp.Ona sama w obcym kraju tu praca tu nie wiadomo co z dzieckiem-pozniej jak jej mama przeszla na emeryture to pomaga jej bo do niej pojechala.I ona to samo mi mowi ze chcialaby meza bo jak widzi cale rodziny na spacerze to jej sie beczec chce.A ja wolalabym byc samotna matka.Chociaz ciekawe jak by to bylo gdybym byla na jej miejscuJeeeja dziewczyny muszę Wam napisać bo się uduszę. Moja przyjaciółka która urodziła niedawno i jej pomagam ( wspominałam o niej niedawno) napisała mi ze siedzi i płacze bo ogląda moje zdjęcia z wesela. I płacze bo ja miałam taki piękny slub i mam cudownego męża a ona nigdy tak nie będzie miała i ze wpakowała się w dziecko i teraz ma....
Zaczęłam się śmiać w głos ... to jest niewyobrażalne jak różne można mieć problemy i jak różnie można patrzeć na świat. Ja oddałabym wszystko co mam. Pieniądze, wspomnienia cały ten slub i wszystko żeby moc utulić w ramionach swoje dziecko ....
Każdy z nas toczy swoją własna walkę o której inni nie maja pojęcia. I nie twierdze ze jej żal jest mniej ważny niż mój. Wiem ze ona cierpi i ja cierpię ale jednak priorytety są inne
Pchełka216
Fanka BB :)
Dla mnie teraz jest powiedzenie na czasie, takie prawdziwe; do wszystkiego się odnosi: "Syty głodnego nie zrozumie"...Moja droga podobna historie mam u siebie.Moja najlepsza psiasiolka mieszka w Niemczech tam poznala chlopa i zaszla z nim ciaze.On sie do dziecka nie przyznaje itp.Ona sama w obcym kraju tu praca tu nie wiadomo co z dzieckiem-pozniej jak jej mama przeszla na emeryture to pomaga jej bo do niej pojechala.I ona to samo mi mowi ze chcialaby meza bo jak widzi cale rodziny na spacerze to jej sie beczec chce.A ja wolalabym byc samotna matka.Chociaz ciekawe jak by to bylo gdybym byla na jej miejscu
Teraz mam dylemat które dać na tapetę w telefonie to z priva czy konika?
Pójdźka
A jak dlugie masz cykle naturalne? Jesli moge spytać..Nie mialam,pani doktor w Pradze poskladala fakty do kupy i jasno mi powiedziala,ze moje endo bardzo szybko rosnie i maksymalnie 14-15 dzien transfer musi byc.I tak robila i 3 razy w ciaze tam zaszlam.Tutaj robili mi pomiedzy 17-22 dzien.Uczulona jestem na ten temat,jak sobie pomysle ide dzieci moglabym juz miec.
Pójdźka
Teoche nisko, ale beta potem zwalnia.Dziewczyny pytanko
26.06 beta 619 14 dpt.
01.07. Beta 2001 19 dpt
Czy nie za niski przyrost??
Przeogromne za usg
Margoolcia
Jakiej grubości powinno być Endo żeby transfer miał szansę?Dziewczyny to sa ale moje doswiadczenia,nie WASZE,takze nie wpadajcie w panike.Wazne jest tez grubosc endo,to tez bylo przegiecie.Spieprzyli u mnie i tyle.
reklama
annemarie
Tu sa zdania bardzo rozbiezne,moja klinika robi transfery na endo 12-14 mm i sa w tym bardzo konsekwentni.Jakiej grubości powinno być Endo żeby transfer miał szansę?
Podziel się: