reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak cos też jestem ciekawa bo oba mam poswyzszone... stad może trudności z zajęciem i straty?
Tak jak pisałam wcześniej, o tym, że są przyczyną poronień wiedziałam od ówczesnej gin, ale twierdziła, że nie ma to związku z trudnościami z samym zajsciem, a wczoraj gdzieś w necie trafiłam na informacje, że antyTG ma wpływ na zagnieżdżanie i teraz nie wiem 🤷‍♀️

Ale to że u ciebie lek nie działał nie znaczy że u innych też tak będzie. Skoro lek otrzymałaś od lekarza to jest przepisywany na to schorzenie [emoji12]
Ja nie pisałam, że nie Zadziała, tylko, że to nie jest cudowny lek na wszytsko. A u @Czarna wiemy, że nie zadziała, bo bakterii nie ma. A branie antybiotyków na własną rękę w ciemno uważam za słaby pomysł.

I jeszcze na dobranoc pokaże wam jakie wyniki można otrzymać robiąc testy owulacyjne różnych firm ....ta sama próbka moczu. Na szczęście śluz płodny w dużej ilości się pojawił dlatego nie ma złudzeń co do prawidłowości pozytywnego testu.
Wiec wiecie na co jest dziś czas 😂😂 uciekam do łóżka bo może naturals się trafi ( wiem, naiwna ja) 🥺
Czarnula jakbyś nie dostała probiotyku u siebie to daj znać, wyślę ci provag 😉😉
To do roboty 😜 Wszystko jest możliwe
A jakiej marki jest ten drugi ?wyślij mi ma priv lub tutaj
U mnie około 2tyg do owu,będę testować żelik polecony przez Ciebie może coś pomoże :)

Ja nie pisałam, że nie Zadziała, tylko, że to nie jest cudowny lek na wszytsko. A u @Czarna wiemy, że nie zadziała, bo bakterii nie ma. A branie antybiotyków na własną rękę w ciemno uważam za słaby pomysł.
Ale Czarna nie wrzuciła badań moczu tylko wymaz z pochwy? Czy coś przegapiłam 😂 oczywiście że trzeba zasięgnąć opinii lekarza ja nawet byłam u dwóch, wyszłam z różnymi zaleceniami 😱 bo jednak transfer, stymulacja to podobnie jak ciąża sytuacja wyjątkowa.
W normalnych warunkach często leczę się sama 😜😜😜 choć mam bardziej problem z infekcjami intymnymi a nie układem moczowym. Zawsze mam żelazny zapas leków, aktualnie macmiror, betadinę i lacidofil.

reklama
Jejciu te noce w pracy mnie wykończą 🌜🌜🌜
Ktoś ma poduche? Kocyk?

I przychodzą o 2 w nocy z kleszczami :eek::eek::eek:

Jak się wyśpię i nie zapomnę to zadzwonię do ginekologa co mam robić. Czekać do sierpnia czy iść na wizyte czy jak :D o_Oo_Oo_O
Jakimi kleszczami??? Gdzie Ty pracujesz??? W szpitalu jakimś? Sorki, ale pewnie już wiesz z forum, że jestem mega ciekawska 🤪
A o wizycie to musisz sama na spokojnie zdecydować🙂. Jak masz innego dobrego lekarza w zanadrzu to nie czekaj, a jak nie masz, i pojdziesz do byle jakiego to bedziesz sobie w brodę pluła

Do góry