reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a ta z tym transferem. Uspokój się już. Pewnie wyjęłąś słowa z kontekstu. Dzoewczyna mówiła na bank zebys sie opanowała i uważała bo masz transfer i tyle :) Ja jestem w 4 dc na estrofemie wieć pewnie transfer mamy jakos blisko. Kiedy masz wizyte poglądową? Ja w poniedziałek i rozmawialm z ginem o przyjęciu 2 zarodków.
@annemarie mi się moje granice zawsze przesuwają po rozmowach z Toba najpierw decyzja o KD a teraz o przyjęciu 2 zarodków. Ja wydałam koło 120 tysi tak myślę, i myslałam ze to mega ale Ty swoja kwotą mnie zabilas...
:-D:-D:-D no uczeopilam sie ;) Ja mam dzisiaj 4 dc a estrofem mialam brac od 3 dc. 4 tabletki dziennie. i 3 dc mialam zrobic badanie progesteronu i estriadolu. pozniej to samo 12 dc badanie progesteronu i estriadolu i wizyta i wtedy mam tez wynik z histpatologii no i wiadomo na 5 dni jak endo bedzie dobre progesteron i podanie blastki ;) Zaluje ze mam tylko jedna - zawsze ylam przeciwnikiem podawanaiu 2 ale teraz chyba bym to przemyslala... a ty opowiadaja jak to u ciebie wyglada?

reklama
:-D:-D:-D no uczeopilam sie ;) Ja mam dzisiaj 4 dc a estrofem mialam brac od 3 dc. 4 tabletki dziennie. i 3 dc mialam zrobic badanie progesteronu i estriadolu. pozniej to samo 12 dc badanie progesteronu i estriadolu i wizyta i wtedy mam tez wynik z histpatologii no i wiadomo na 5 dni jak endo bedzie dobre progesteron i podanie blastki ;) Zaluje ze mam tylko jedna - zawsze ylam przeciwnikiem podawanaiu 2 ale teraz chyba bym to przemyslala... a ty opowiadaja jak to u ciebie wyglada?
Bierzesz teraz 4x1 estrofem?

nie pamietam juz dokladnie ale czy to nie jest przy hasimoto podwyzszone? Bo ja tez mialam podwyzszone i mam hashimoto. Tsh mialam chyba 4,5 wiec wyszlo haimoto i niedoczynnosc subkliniczna. Robilas usg tarczycy? Wtedy bedzie wszystko jasne.
Mam podwyzszone antyTG i antyTPO, ale Tsh w normie. Nigdy nie stwierdzono u mnie hashimoto. Usg tarczycy miałam robione i jest czysto.

reklama
Do góry