Sa takie co pamietajaHej Laski. Dawno mnie tu nie było.... widzę dużo nowych osób przybyło nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta
Co dobrego u Ciebie opowiadaj??
Jak sie ma Paulinka? Wracasz po rodzenstwo??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sa takie co pamietajaHej Laski. Dawno mnie tu nie było.... widzę dużo nowych osób przybyło nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta
No i takie podejscie lubimy! Na wzajem wyciagamy sie za uszy do gory!! jak kroliki z kapelusza a jaka to klinika i gdzie?Ja się do nich wybieram w Lipcu w połowie cyklu żeby zrobić badania przed ewentualną stymulacja którą możliwe że zacznę w sierpniu jeżeli nie powiedzie się mi natural..
Jestem już przygotowana psychicznie i już sobie nawet papierki przeglądałam z zeszłej procedury Mojego na badanie nasienia umówiłam
Trzeba działać i nie poddawać się
Witaj, jak się macie? Co u Was?Hej Laski. Dawno mnie tu nie było.... [emoji846] widzę dużo nowych osób przybyło [emoji846] nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta
Ja po receptywności dostałam zapalenia antybiotyk na 3 dni , więc może nic.straconegoTo moze wystarczy 3 dni lek i jeszcze wszystko pojdzie ok w lipcu? Za jutro
U mnie nawet raz nie wymagali badania czystosci pochwy tylko cytologie i te ogolne wirusologiczne
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, więc ja wiem co chciałaś przekazać . Dziewczyny, które są po drugiej stronie barykady inaczej odbierają Twoje słowa. Walisz prosto z mostu, ja to szanuję bo też tak wolę. Ten temat już któryś raz wraca a nie powinien .No wlasnie z tym dystatnsemu u niektorych ciezko spoko dziewczyny - zle mnie zrozumialyscie i atakujecie a na mnie to nie dziala - potrafie bronic swoje poglady Nie chcialam nikogo urazic ale tez nie dam sobie ciemnoty wciskac Od dzisiaj nie bede juz pisala o swoim zyciu prywatnym - co by sie ktoraz nie obrzydizla A i @aniuT (chyba nawet twojego nicku nie znalazlam ) nie zaporzyczaj ode mnie slowek - moje slownictwo jest bardzo bogate -chcialam napisac ze od jutra mam 3 dzien (jak tu napisac zeby kogos nie obrzydziic miesiaczki, cyklu, okresu , małpy, ciotki???? Wiec zaczynam estrofem
Aaaa okejka rozumiemDzoanna my z klaudiaanita z gamety kielce
Sa takie co pamietaja
Co dobrego u Ciebie opowiadaj??
Jak sie ma Paulinka? Wracasz po rodzenstwo??
Kochane czas tak szybko leci że nie wiem kiedy mi zleciało 6 miesięcy moją Paulinka 23.06 skończyła pół roczku A jeszcze niedawno razem z Wami wszystko przeżywałam po rodzeństwo planuje wrócić Ale gdzieś za rok jak malutka troszkę podrośnie mam nadzieję dziewczyny że i u Was wszystko idzie w jak najlepszym kierunkuWitaj, jak się macie? Co u Was?
Tez tak mysle. Przeleczyc mozna szybko. Napewno nie zadna chlamydia, te podobno ciezko wykryc tak mi lekarz mowilJa po receptywności dostałam zapalenia antybiotyk na 3 dni , więc może nic.straconego
No moze oby ... Wiem ze musze byc dobrej mysliiii. Dziekuje za odpowiedz potrzebuje czasem kopaJa po receptywności dostałam zapalenia antybiotyk na 3 dni , więc może nic.straconego