Dziękuję ☺ ☺ Jak to ujęłą @kate_p7 na wszystkich w końcu przychodzi czas żeby zapierać zasrane bodziaki więc i na Ciebie przyjdzie@Kiwibanan gratulacje! Nie denerwuj się tylko celebruj ❤ ja od początku wiedziałam że brzuszek pewny, skoro test tak wcześnie wyszedł
ZAZDRO!!!!
reklama
Już zrobiłam rekonesans i dużo dziewczyn na forum tak miało i wcale nie oznaczało to ciąży bliźniaczej...no ale czas pokaże☺ P.S też masz takie śpiączki w ciągu dnia?Ja 14 dpt. 619.
Może bliźniaki
Chyba nasze babcie to bliźniaczki. Ja dziś idę na urodziny do swojej więc znów będzie się działo...no i ciotka też alkoholiczka i będzie:spróbuj tylko troszkę tej wódeczki wiesz jaka dobra? Mam alergie to powiem że biorę leki i nie mogę. A na razie nic nikomu nie mówimy bo do mnie samej jeszcze nic nie dociera zresztą jak będzie już widać to wtedy każdy sam się domyśla czy w ciąży czy się grochówki nażarłaMoje marzenie ❤ chociaż uciesze się też z jednego maluszka dzisiaj byłam kupić prezenty dla córeczek szwagierki, bo jutro robią grila. Ale nie idę. Wysyłam tylko meza. Nie dam rady. Normalnie pewnie bym poszła bez problemu, ale że w poniedziałek pożegnałam mojego aniołka to jeszcze za wcześnie dla mnie. Dziewczyna ma 26 lat i już dwójka dzieci. Boję się pytan babci " A Wy kiedy? Anitka już ma dwójkę. Chyba już wystarczy tego wygodnictwa?" Ona tak lubi doje.bać.
bazylia128
Fanka BB :)
A z czego hahaha?
bazylia128
No i pieknie - mam kaca!!! Glowa mnie boli i czuje sie fuuujjjj. Musze sie jakos zmusic zeby sie dobrze czuc - trzeba na wybory isc, chcialam sobie sukienke uszyc juz ja widze, ale kupilam specjalnie material i cos porobie , Chyba pojde pobiegac zeby sie wypocic. JPRDL za czesto mam kaca, ostatnim razem byl wtedy u mojego brata po imprezie - ale to byl jakis kac gigant - @motylek24 juz pewnie dawno na wybiegu a ja dopiero wstalam
bazylia128
A jakie masz AMH? Masz chyba podobnie do mnie bo mi tez rosly bardzo szybko i ostro okropnie sie czulam...Dzięki! pęcherzyków mam bardzo dużo, jak to stwierdził lekarz mam duzą potencję;P; tylko, żę strasznie ostro i szybko rosły; więc finalnie zobaczymy ile będzie tych dojrzałych, bo punkcję będę miała w 10 dniu od rozpoczęcia stymulacji. Ech dobrze, że tu trafiłam, bo jak pewnie wiecie mąż mężem; ale nie rozumie do końca, bo tego fizycznie nie przechodzi.
Pchełka216
ok13ten tydzień wcale nie był zły. W sensie że czułam podbrzusze ale normalnie funkcjonowałam. A Ty mówisz że źle się czułaś po punkcji czy w trakcie stymulacji też? mnie położne już uprzedził że po punkcji raczej słabo będzie bo dużo pęcherzyków. jakby tylko kilka to mówiły że można normalnie funkcjonować. dziewczyny jaki jest Wasz status generalnie? nie przebiłam się przez historię jeszcze większość jest po czy przed? asa no i ew. po ilu razach osiagnelyscie cel?A jakie masz AMH? Masz chyba podobnie do mnie bo mi tez rosly bardzo szybko i ostro okropnie sie czulam...
bazylia128
Znam Guzowskiego - ma duzee poczucie humoru ale moj PAwe...lek ma chyba wieksze, chociaz na samym poczatku wydje sie byc gburowaty Ale nie wiedzialam ze Guzooowski robi in vitro - dla mnie to lekarz taki bardziej od stymulacji i iinseminacji?Pytanie z serii "Blondynka pyta"
O co kaman z tymi klasami zarodków??
no to kiepskie takie podejście lekarza, mega demotywujące
ja dostałam namiary na dr Guzowskiego, podobno bardzo ludzki - nie zdziera' po za tym kumpel mojego doktora
wybadaj jak tam z tym twoim lekarzem będzie - może się ogarnie a jak nie to można zawsze kombinować
bazylia128
Piwo to kilka czystcyh łyzeczek cukru a ineks glikemiczny w kosmosMi lekarz powiedział, ze ograniczenie cukru ma wpływ na jakość komórek, nie koniecznie przy transferze. Ze to jedyna rzecz jaka możemy zrobić ( bo go męczyłam co mogę zrobić). Nie mówił żeby nie pic alko tylko właśnie cukier ograniczyć. Ale alkohol to tez cukier...hmm
reklama
Dziewczynki wracam do Was z pytaniem..
W piątek wypisali mnie po tej laparoskopii i usunięciu jajowodu.
Powiedzieli mi że okres przyjdzie za 4-6 tygodni.
A ja dziś dostałam bole i krwawienia. Taki jebitny okres jakby.
Po zabiegu czyli od czwartku miałam tylko takie brunatne plamienia a dziś to już krew jakby okres. Ale czy to możliwe?
To okres?
Czy po prostu to pierwsze krwawienie po zabiegu nie nazywa się okresem tylko takim nie wiem oczyszczeniem?
Moze znacie odpowiedź bądź byłyście w takiej sytuacji.
Z góry wielkie dzięki
W piątek wypisali mnie po tej laparoskopii i usunięciu jajowodu.
Powiedzieli mi że okres przyjdzie za 4-6 tygodni.
A ja dziś dostałam bole i krwawienia. Taki jebitny okres jakby.
Po zabiegu czyli od czwartku miałam tylko takie brunatne plamienia a dziś to już krew jakby okres. Ale czy to możliwe?
To okres?
Czy po prostu to pierwsze krwawienie po zabiegu nie nazywa się okresem tylko takim nie wiem oczyszczeniem?
Moze znacie odpowiedź bądź byłyście w takiej sytuacji.
Z góry wielkie dzięki
Podziel się: