reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiedz mi kiedy ty miałaś ostatnią punkcję? Bo ja 21 marca i tak się zastanawiam się czy Ciebie tam nie było. To były właśnie chyba ostatnie punkcje przed zawieszeniem całych procedur a tego dnia jeszcze była jakaś dziewczyna co wzięła zarodek na swoje żądanie.
Taaakkkk 21 marca !!!!!!!!!!!!!!!! Bylo straszne opoznienie i wlasnie jakies zawirowania bo byla dziewczyna ktorej musieli zrobic zabieg na citooo - ona chyba byla z ojcem taki strszy pan z wasem. Kotra to ty? Pamietam wszystkie ;)

kurde. to by wszystko się składało.... Ale amh zrobiłam w ogóle pierwszy raz w zyciu teraz w maju nikt mi tego wcześniej nie zlecal... jajniki mam o budowie pecherzykowej ale w zasadzie nikt nigdy mi tego pco nie stwierdził. poziom cukru mam zazwyczaj powyżej obecnej normy tak. ok105. Ale robiłam już wielokrotnie krzywa oraz krzywa insulinowa i było ok. no ale też ostatnio mam takie przemyślenia po tym wyniku amh że w zasadzie moze moja gin do ktorej chodze od lat olala temat i przez to mi trudno bylo w ciążę zajść... i w ogole odstawiłam antykoncepcję w styczniu 33lata a zaszlam w grudniu w ta pierwsza ciążę. ech mam poczucie ze nie trafiłam dobrze z lekarzami i dlatego jestem tu gdzie jestem.:(
Trafić do dobrego lekarza, który potraktuje cię indywidualnie i zainteresuje się twoim problemem a nie tylko schematycznym podejściem to cud.

No coś Ty, nóżki zgrabne, ponętne 🥰
Czego nie gadasz ze swoim? Ja swojemu chyba zaraz zakleje paszcze 🤦🏻‍♀️ Wypił trochę whisky i chrapie na całe osiedle 😾 i jeszcze do sypialni polazł, bo ja tele oglądam, to skorzystał. Bo normalnie wie, ze w salonie ma spac jak pije. Spania z nim nie będzie kurde, muszę się rozgościć w salonie 😒🤷🏻‍♀️

Kurde, jak tak czytam to się cieszę że mój mąż jak mu powiem że nie może pić bo musi mieć dobre nasienie na Invitro to nie rusza alkoholu, powiedziałam mu że alkohol może wszystko popsuć i on mnie słucha 😁 Chłopa trzeba sobie wychować 😁😁😁
Ja pierdziele jak po takim czasie na forum mozna sobie wyobrazic wszystkie dziewczyny: @Camilleka wiecznie wygania swojego do salonu bo chrapie, @Kasiekt jedzie samochodem i jedna reka trzyma kierownice a drugą meza za noge bo gdzies zobaczyl wode, @Natsnats chodzi piekna jak rusałka po ogrodzie, @motylek24 z piersiami nago i nie pamieta czy juz kawe wypila, @Mirka30 wiecznie robi te zastrzyki - jak ty ich masz duzooooo, @fredka84 to skupisko wszelakich, roznych emocji i trzeba sie zastanawiac czy dzisiaj mozna z nia pogadac ;) Ja otwieram wlasnie balkon a tam mi juz ksiadz wyje na mszy ;)

😂😂😂 No od zaje.....bania ich mam 😁 Ksiądz Ci wyje? 🤣🤣🤣 To śpiewaj z nim Alleluja 😁 Leżę i płaczę 🤣wariatka z Ciebie

Ja ma naturalny kolor wlosow, dosc szczupla ale nie chuda, maz wysoki - co chwile do mnie dochodzil ale ja z nerwow go wyganialam i stal tak troche za mna ;) siedzialam przed gabinetem 0,7 i co chwile z nerwow wstawalam i chodzilam na wpol zgieta z bolu ;) - Pawełek mnie za ramie prowadzil do zabiegowego -on byl wtedy chyba sam !!!!!!!

Dziewczynki wracam do Was z pytaniem..
W piątek wypisali mnie po tej laparoskopii i usunięciu jajowodu.
Powiedzieli mi że okres przyjdzie za 4-6 tygodni.
A ja dziś dostałam bole i krwawienia. Taki jebitny okres jakby.
Po zabiegu czyli od czwartku miałam tylko takie brunatne plamienia a dziś to już krew jakby okres. Ale czy to możliwe?
To okres?
Czy po prostu to pierwsze krwawienie po zabiegu nie nazywa się okresem tylko takim nie wiem oczyszczeniem?
Moze znacie odpowiedź bądź byłyście w takiej sytuacji.
Z góry wielkie dzięki

Niestety nie potrafię Ci pomóc, ale możliwe że się oczyszczasz... Ja po laparoskopii też trochę krwawiłam ale nie bardzo.. Może zadzwoń do szpitala i się zapytaj czy to normalne... Oby Ci przeszło

Taaakkkk 21 marca !!!!!!!!!!!!!!!! Bylo straszne opoznienie i wlasnie jakies zawirowania bo byla dziewczyna ktorej musieli zrobic zabieg na citooo - ona chyba byla z ojcem taki strszy pan z wasem. Kotra to ty? Pamietam wszystkie ;)
Wiedziałam i chyba wiem któraś ty! Na punkcji byłam 3 bądź 4 i leżałam w rogu sali (ta co spała po narkozie). Na górze siedziałam pierwsza od windy, taka przy kości. A niech zgadnę, ty siedziałaś na przeciwko mnie 😜

A po punkcji jak lezalam to ta pielegniarka anstazjologiczna zrobila jakiejs paniki bo w Matce Polce przyjeli dziewczynke kotra wypadla z okna a jej ojciec mial chyba covida!!!

reklama
Do góry