reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobra Laski, znikam na jakiś czas, bo nas życie trochę przygniotło i czasu nie mam za bardzo, jak się ogarnę to wrócę

Babcia mojego M. w szpitalu zakaźnym z po-covidowym zapaleniem płuc pod respiratorem w stanie krytycznym, lekarze nie dają złudzeń, tylko nie wiadomo ile czasu jej zostało 😪
Moj M wczoraj miał wypadek, jemu na szczęście nic, tylko zadrapania i siniaki, ale samochód do kasacji... Wiec nie dość ze trochę zalatwiania to jeszcze trzeba skądś szukać kasy na nowy samochód i go kupić jak najszybciej bo bez tego będzie nam ciężko 😪
Maksio chory, znaczy ma kaszel, jakieś szmery podobno słychać pęcherzykowe, nieleczone grozi zapaleniem oskrzeli więc leczymy od wczoraj stedydem do inhalacji i siedzimy w domu. Dobrze że zdarzylam jeszcze wczoraj z nim pojechać do lekarza bo dzisiaj już nie mialabym czym...

Jak się wygrzebiemy z tego wszystkiego to wrócę, a póki co, powodzenia Kochane w czerwcowo/liocowych działaniach !!! Oby kalendarz się zapełnił samymi dobrymi wiadomościami!!! 😘😘😘✊✊✊
Trzymaj się i powodzenia 😘😘
Ja narazie oddałam moje zapasy, ale przypomnij mi proszę w nastepnym tyg. Po wizycie może dostanę coś więcej to się podziele ;)
Dziękuję 😘

Ja mam luteine 100 dopochwowo ok 75 tabsow-oddam za darmo. Prolutex 9 fiolek tez za free i cyclogest400 mg dopochwowo. To jest progesteron nowej generacji ,niby dovry. Kosztyje 99zl/opsprzedam jakby co po 50zl/op. Mam 3 op po 15 globulek i jeszcze 3 luzem. Wszystko wazne
Biorę wszystko 😊😊ale nie chcę za darmo . Mogę na priv?

Hej ;) mi został tylko prolutex ;)
😘A ten prolutex ,to zastrzyki ? A mogłabyś mi napisać jakie miałaś połączenie ,tzn czy miałas jakieś jeszcze globulki i do tego ten w zastrzyku . Czy można z niego zejść w kazdej chwili ?bo nie ukrywam ,że te zastrzyki mnie trochę przerażają 😱😱 tak bez lekarza . Bo jeżeli to jest ,jako uzupełnienie i moge w każdej chwili przestać ,to biere😉😉 i dziękuję 😘

Ja też mam atak kur*wicy jak czytam takje historię, że ktoś chce wybierać sobie płeć. A jak jej zaplodnią komórki i będą sami faceci to co? Kolejna stymulacja bo musi być córka? Noż ja nie mogę. Ludzie zamiast się cieszyć zdrowymi dziećmi to wymyślają. Moja bratowa ma pretensje do brata, że jej córkę zrobił bo ona drugiego syna chciała! A to, że zachodzi w ciąże po 1 albo max 2 miesiacach starań to nieważne. Myślałam, że jej oczy wydłubię 🤬🤬🤬
Wiesz znam akurat mnóstwo dziewczyn co płakały jak sie dowiedziały ze nie beda miec dziecka płci jakiej chca. Moja szwagierka z 4 dzieckiem chciala chłopca a okazała sie znowu dziewczynka wiec kilka miesięcy płakała inna kolezanka miała chłopca i chciała dziewczynkę a okazał sie ze znowu chłopiec to tez pare tygodni przepłakała wiec to nie sa odosobnione przypadki. Zdrowy ma milion marzeń a chory tylko jedno, tak juz w życiu bywa. Nie mozna byc złym na kogoś tylko dla tego ze inaczej postrzega swiat bo nie stoi w naszych Butach ja uważam ze kazdy ma swoje zycie i prawo do własnych decyzji i nie należy nikogo oceniać to troche jakby byc złym ze ktos chce miec dom No bo przeciez mieszkanie wystarczy na glowe nie pada. Wydaje mi sie ze taka wielka złość na kogoś tylko dlatego ze pragnie mu sie corka a ma samych synów to troche mi zalatuje brakiem zrozumienia to jakby ktos o tobie powiedział ze bawisz sie w Boga bo skoro natura ci nie dała dziecka to znaczy ze masz go nie miec i tyle. Wiecej zrozumienia...

reklama
😘A ten prolutex ,to zastrzyki ? A mogłabyś mi napisać jakie miałaś połączenie ,tzn czy miałas jakieś jeszcze globulki i do tego ten w zastrzyku . Czy można z niego zejść w kazdej chwili ?bo nie ukrywam ,że te zastrzyki mnie trochę przerażają 😱😱 tak bez lekarza . Bo jeżeli to jest ,jako uzupełnienie i moge w każdej chwili przestać ,to biere😉😉 i dziękuję 😘
Po prolutexie ładnie progesteron rośnie. Ja dostaje za każdym razem po transferze.

Do góry