reklama
W czwartek
Kiedy betujesz ??
mary.m
Fanka BB :)
Powtórzyłam dzisiaj bete ;
Beta
6 dpt. 20
10. Dpt. 132
14 dpt.619
Myślicie, że ok ??
Jest super ❤
Magiaa
Aktywna w BB
Super! Najlepiej przelez teraz tak co najmniej 4 dni Ja na drugi dzień po poszłam do pracy i teraz boję się czy przez to wszystkiego nie zaprzepaściłamHello. No to mamy pierwszy dzień po transferze . Leze sobie i ogladam filmy,głaszcze brzusio i staram się być spokojniutka.
Margoolcia
A w którym dniu cyklu robił ci badania mówiąc że stracony cykl?U mnie tez tak było w dniu w którym normalnie juz miewałam pęcherzyk 20mm miałam chyba 13mm dr stwierdził ze to bedzie juz stracony cykl ale ja sie uparłam na dalsza kontrole po kilku dniach pęcherzyk miał 24mm transfer sie odbył i teraz na mnie patrzy czemu siedzę przed tel zamiast do niej gadac
Magiaa
Aktywna w BB
Mogę zapytać czy miałaś jakies objawy, lub coś w rodzaju wewnętrznego przekonania że się udało zanim zrobiłaś betę?Powtórzyłam dzisiaj bete ;
Beta
6 dpt. 20
10. Dpt. 132
14 dpt.619
Myślicie, że ok ??
Moja lekarz zaleca lezenie do bety conajmniej. Wiec leze i sie relaksuje.Super! Najlepiej przelez teraz tak co najmniej 4 dni Ja na drugi dzień po poszłam do pracy i teraz boję się czy przez to wszystkiego nie zaprzepaściłam ☹
Margoolcia
Kurcze ja mam taką pracę że ledwo na sam dzień transferu uda się wziąć wolneMoja lekarz zaleca lezenie do bety conajmniej. Wiec leze i sie relaksuje.
Magiaa
Aktywna w BB
Super, mój mi nic nie powiedział, o propozycji zwolnienia nie wspomnę, a ja jak ta głupia poszłam do pracy, a teraz sobie nie mogę wybaczyć. Przy drugim transferze biorę urlop i będę wstawać tylko na siusiuMoja lekarz zaleca lezenie do bety conajmniej. Wiec leze i sie relaksuje.
reklama
Aurora84
@maria_92 przykro mi bardzo, że to aż tak się skończyło. Wracaj do zdrowia i stawaj do wyzwania dalej
@Netiaskitchen trzymaj się dziewczyno i powodzenia, żeby wszystko jak najszybciej się ułożyło
@Camilleka i @nieagatka Wszystkiego najlepszego
@Netiaskitchen trzymaj się dziewczyno i powodzenia, żeby wszystko jak najszybciej się ułożyło
@Camilleka i @nieagatka Wszystkiego najlepszego
Podziel się: