Super ile zarodków miałaś podanych?Wracam juz z moimi kroplami do domku.
Kiedy betujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ile zarodków miałaś podanych?Wracam juz z moimi kroplami do domku.
Mialam 3 podane . Beta za 7 dniSuper ile zarodków miałaś podanych?
Kiedy betujesz?
Trzymam mocnoJa i właśnie wracam do domu z kropkami
Trzy? Trzymam mocnooo kciukiMialam 3 podane . Beta za 7 dni
Tu jest inaczej. Doktor znalazla mi dawczynie i wszystko co wyprodukowała to moje komorki są.Trzymam mocno ♥
Długo czekałaś na komórki ? I ile ich otrzymałaś ? Ja dopiero 10 dni temu zostałam wpisana w listę
A w jakiej klinice się leczysz jeśli mogę wiedzieć ? To ja zostałam wpisana na listę i mam czekać , a najgorsze jest to że nie wiem na ile komórek mogę liczyć a długo czekałaś ?Tu jest inaczej. Doktor znalazla mi dawczynie i wszystko co wyprodukowała to moje komorki są.
Jejku Piękności Zazdroszczę, że Ci pokazali. Ja swoich niestety nie widziałam wcześniejWracam juz z moimi kroplami do domku.
Ja mieszkam w usa qiec tu jest inaczej wszystkoA w jakiej klinice się leczysz jeśli mogę wiedzieć ? To ja zostałam wpisana na listę i mam czekać , a najgorsze jest to że nie wiem na ile komórek mogę liczyć a długo czekałaś ?
Pierwszy raz słyszę, że podają trzy, ale może dzięki temu będą większe szanse Trzymam kciukiJa mieszkam w usa qiec tu jest inaczej wszystko
Po 43 roku życia w usa podaja 3.Pierwszy raz słyszę, że podają trzy, ale może dzięki temu będą większe szanse Trzymam kciuki