Cudowny lekarz to Pan Artur Drobniak.Niestety nie pracuje w zadnej klinice leczenia nieplodnosci-a szkodaAle przyjmuje w roxnych prywatnyvh gabinetach.Jedt ginreologiem-endokrynologiem.Dzieku niemu jestem w tym mirjscu gdzie jestem a nie zwodzona przez szarlatana jakiegos.To mlody lekarz a tak empatyczny,ze przezywa razem ze mna wszystkie porazki i bardzo mnie wspiera.Nawet teraz kiedy trafilam do kliniki leczenia nieplodnosci jestem z nim w kontakcie bo powiedzial ze gdybymmiala jakis problem albo pytanie to zebym pisala.Napewno to on bedzie prowadzil moja ciazeSorki ze sie tak rozpisalam ale na temat tego lekarza to moge hymny pochwalne pisacA nazwisko podasz?
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Ja z powodu endomendy straciłam jeden jajowod a w brzuchu przy zabiegu podobno było mnóstwo zrostow również z jelitem też miałam 3 inseminacje i 2 transfery a w czasie czekania na 3 okazało się że jestem w ciąży całkiem naturalnej. Jakimś cudem drugim jajowodem wszystko poszło i się udało chociaż przez 4 lata nie było efektów. Aktualnie mam skończone 18 tyg ciąży.
Będzie dobrze wylecz drogi moczowe może laparoskopowo jak będzie trzeba usuniesz najwieksze zrosty a potem od razu do dzieła. I na pewno też Ci się uda. Na szczęście jeśli masz strawne jajniki to do in vitro wystarczy jeszcze tylko macica i już. Więc dla Ciebie najważniejszy jest czas nie zwlekaj że staraniami ani jeden dzień dłużej niż to jest konieczne.
Będzie dobrze wylecz drogi moczowe może laparoskopowo jak będzie trzeba usuniesz najwieksze zrosty a potem od razu do dzieła. I na pewno też Ci się uda. Na szczęście jeśli masz strawne jajniki to do in vitro wystarczy jeszcze tylko macica i już. Więc dla Ciebie najważniejszy jest czas nie zwlekaj że staraniami ani jeden dzień dłużej niż to jest konieczne.
Hej dziewczyny. Jakiś czas temu śledziłam te forum. W trudnych momentach znalazłam tu wiele zrozumienia. Jestem po 2 nieudanych in vitro. Na wszystkie hormony reagowalam książkowo, zarodki świetnej jakości a mimo to dwa razy porażka. Było podejrzenie endometriozy ale do tej pory nikt jej nie widział. Az do teraz, okazało się że wszczepiła się w moczowód przez co zablokowała mi odpływ moczu z nerki. A to powoduje różne infekcje i nie jest wskazane w ciąży. Teraz jest plan farmakologicznego wyciszenia endometriozy, mam też założony cewnik który udrożnia odpływ z nerki. Wszędzie czytam jak to endometrioza niszczy nadzieję na bycie mamą.. Czy mialyscie podobne problemy? Czy mimo tak wrednej endometriozy udało Wam się zajsc w ciążę? Potrzebuje pozytywów[emoji18]
Aaaanna
Zawsze miałaś takie TSH. Bo ona jest jednak trochę wysokie.
Hej [emoji4]
Dziewczyny drugie dzień cyklu i moje wyniki, myślicie ze mogą być?
LH 20.20
TSH 5.92
Estadol 11.55
Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]
Waleczna36
Zawsze miałaś takie TSH. Bo ona jest jednak trochę wysokie.
Po poronieniu w kwietniu miałam 0.70 a w zeszłym roku 1.1....
Biorę letrox 75 ...
Za wysokie Tsh. Max 2.5 powinno być. Bjerzesz eythyrox albo letrox ?Hej
Dziewczyny drugie dzień cyklu i moje wyniki, myślicie ze mogą być?
LH 20.20
TSH 5.92
Estadol 11.55
Buziaki
Aaaanna
To powinnaś to skonsultować z endokrynologiem bo jak na początek to mówią o normie do 2.5 więc chyba musisz mieć większa dawkę.
Po poronieniu w kwietniu miałam 0.70 a w zeszłym roku 1.1....
Biorę letrox 75 ...
Waleczna36
Za wysokie Tsh. Max 2.5 powinno być. Bjerzesz eythyrox albo letrox ?
Letrox 75
Z tego co kojarzę bierzesz encorton a po sterydzie skacze. Dzwoń do o endokrynologaTo powinnaś to skonsultować z endokrynologiem bo jak na początek to mówią o normie do 2.5 więc chyba musisz mieć większa dawkę.
Waleczna36
To powinnaś to skonsultować z endokrynologiem bo jak na początek to mówią o normie do 2.5 więc chyba musisz mieć większa dawkę.
Dzięki bardzo, zaraz napisze do mojej dr.
A od wczoraj zaczęłam stymulację, to nie będzie przeszkadzać jak w takcie zwiększa mi letrox ?
reklama
Wesoła_Aga
U mnie beta 11 dpt wynosi 10.55
Jestem w szoku, bo spodziewałam się zera po tych negatywnych testach
W poniedziałek powtarzam. Kamień mi spadł z serca, bo to chyba znaczy że była implantacja?
Gratuluje Mam nadzieje, że sytuacja nadal się dobrze rozwija u Ciebie
BETA 84,6!! 9dpt 3 dniowego mrozaczka!!!
Pięknie!
Podziel się: