Mowie o wedce a o czym Ty myslisz heheheTy zboczku Ty
reklama
Mowie o wedce a o czym Ty myslisz hehehe
Dobra, dobra
Kiedy jest bardzo niski współczynnik zapłodnień komórek to „aktywuje” się w nich procesy które odpowiadają za dokończenie zapłodnienia przez wymoczenie ich w czyms ...A aktywacje oocytow do czego się robi? co to jest, tak na chlopski rozumek.
Aaaanna
Fanka BB :)
Dokładnie. Jak się nie ma tropikow to chociaż flemingiem po Bałtyku można żeglować.
Różowy fleming na Bałtyku [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
nieagatka
W Hiszpanii pierwsze dziecko urodzone z tej metody było w 2016r i od tamtej pory zero publikacji na ten temat, więc hmmm dziwne..A i poczytaj sobie o Anevivo. To jest metoda! Plemnik i komórka jajowa wprowadzę są do kapsuły. A ta kapsuła do ciała kobiety. Zapłodnienie itp dzieje się w ciele kobiety. Potem zarodki są wyjmowane i mrożone. Ponoć lepszej jakości zarodki są. Pisałam o tym 3 lata temu nie wiem jak teraz to wyglada :-)
Kiedyś wrzucalysmy prawie wszystkie fotki, teraz trochę strach bo nas korpo obserwuje i ocenia po okładce [emoji23][emoji1787]
Eee tam, co Wam zależy.. Niech się walą jak im się nie podoba, jestem pewna że każda z Was to ślicznota!
Dzięki Kochana. Uspokoiłaś mnie troche ☺Hmm, teraz to na pewno będziesz czuła coś tam i się zastanawiala czy jest ok. Wyostrzysz wszystkie zmysły. Niepokojące są plamienia (ale takie z bolem), krwawienia i naprawdę silne bóle, skurcze. Jakies tam kłucie to myślę,że ma prawo się pojawić.
Aaaanna
O kurczę to widzę wprawiony zawodnik. [emoji3]
W sensie, że mąż nie ogarnie?
Mój perfekcyjnie dawał radę [emoji16][emoji1787]
Do cesarki też on mnie "strzygł" [emoji23]
Mi tez wyślij
A Ty mi swoje na priva!
reklama
Badają jak wiele rzeczy. Tyle metod stoi w fazie eksperymentalnej ;-( ale gyncentrum chyba robi w KatowicachW Hiszpanii pierwsze dziecko urodzone z tej metody było w 2016r i od tamtej pory zero publikacji na ten temat, więc hmmm dziwne..
Podziel się: