reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Robiłam dwa razy. Chudnie się bardzooo. Ja ważyłam 58 i bardziej chciałam prozdrowotnie. Schudłam chyba do 50. Ale ja bym chyba teraz nie polecała Ci przed transferem takich rygorystycznych diet.
Mi się przyda po tych hormonach:-( teraz przed ET rzuciłam palenie i te hormony z 55kg już 60kg. A ja nigdy na takiej prawdziwej diecie nie byłam bo w miare wagowo ok. Jak ja dam rade schudnąć. Tyłek mniej rósł jak byłam młodsza. Pierwsze trzy stymulację i transfery to może 2kg przyszło a teraz....:sad::sad::sad:

No będą dwa, AH było ostatnio i nic. Przy synu nie miałam nic i się udało. Przy biochemicznej wszystko łącznie z EG i była dooopa. Zastanawiam się nad dodatkowymi lekami czy coś. Jeszcze dzisiaj sezon urlopowy w pracy mnie zaskoczył i o ile okres mi się mocno nie opóźni to nie dam rady podejść w tym cyklu qurde :realmad:
Edit: ile ważne są badania infekcyjne ? I te chlamydie itp?
A acard brałaś?

reklama
Do góry