reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej laleczki nie zlinczujcie mnie ale dzisiaj się z przyjaciółmi alkoholizuje ale grzecznie czysta i woda z cytryna ❤️❤️
Ale zaraz zgrzeszy bo chłopaki polecieli do maca po jedzonko 😍😍
Trzeba dać na luz czasami 😁, moj śpi dziś w salonie, bo się tez zalkoholizowal dzisiaj 🙄 🤦🏻‍♀️ wiec wie już ze jak tak, to ma sobie tam spanie szykować 😁 wychowałam po tylu latach 😜
Ja zmykam spać 🥱 w końcu łóżko całe dla mnie 💁🏻‍♀️
Baw się dobrze 😘❤️

reklama
Hej laleczki nie zlinczujcie mnie ale dzisiaj się z przyjaciółmi alkoholizuje ale grzecznie czysta i woda z cytryna ❤❤

I takie rzeczy popieram 😁 az złapałam smaka na maca. 😂😂

Udanej odmóżdżającej imprezki bez kaca 😘😘

Kochana piękny cud❤❤❤ciesze się bardzo ze ci sie udalo. Ja wiem ze bez tych lekow nie mam szans, 3 transfery i 3 ciążę biochemiczne . Czas pokaze czy zdarzy się mi tak piękny cud😉
Na pewno się uda;) U mnie po transferze rozkręciła się alergia(co roku mam o podobnej porze) więc może moj organizm walczy sobie z nią i nie zauważył że coś innego się dzieje. Nie wiem jak to jest ale gdzieś było coś że nawet jak się jest chorym to może się szybciej udac.

Dziewczyny dzień dobry;) Wiecie czy jest gdzieś na forum co można w ciąży,czego nie? Chodzi mi o wszystko:jedzenie,picie,sport,sport łóżkowy 😂 itd itp. Normalnie aż dziwne,człowiek tak się skupia na tym żeby się udało a jak się uda to nie wie jak żyć😂 Może ktoś poleca jakiś poradnik wszystko w jednym?

No naprawdę, mój mąż mówi, ża mam coś z deklem nie tak... Pisałam Wam juz kiedyś jak na ognisku byliśmy, a zanim poszliśmy pościel zmieniłam... A wiesz jak włosy po ognisku jebia... Noi się najebałam na tym ognisku, rano się budzę, a ja na głowie czapkę zimową mam, założyłam żeby pościel mi nie śmierdziała
Pamiętałam że ktoś w czapce spał tylko nie mogłam sobie przypomnieć ktoooo😂😂😂. Teraz nie będziesz się tylko z kluchami kojarzyła 😂😘😘. Kurde, dlaczego takie fajne dziewuchy mieszkają tak daleko, co😘

Ja tez nie czulam żadnej różnicy 😁
Wyniki w ciagu dwoch tygodni. Jak juz chodze to mi sie nie śpieszy! Znowu beda mi wbijac igly w to kolano, wiec chce pojsc jak najpóźniej 😁
A teraz sie urlopujemy, jest pięknie 😍😍
Ty wiesz ze ja za ciebie ✊✊✊✊✊cały czas! W koncu musi sie udać!
Wiem myszulko, ja za Ciebie też ❤️.
Kurde, martwi mnie te Twoje kolano, masakra jakaś 🙁
A gdzie jesteś na urlopie? Nie pamiętam czy pisałaś 🤔

reklama
Hej laleczki nie zlinczujcie mnie ale dzisiaj się z przyjaciółmi alkoholizuje ale grzecznie czysta i woda z cytryna ❤❤
Kochana, jaki lincz 😜. Ty wiesz że ja zawsze namawiam żeby czasem zrobić sobie alkoholową odcinkę 😘. A po tej Twojej przykrej wizycie musisz walnąć mały resecik 😘

Do góry