reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Kobietki. Mało sie udzielam na forum ale czytam bardzo często. Postanowiłam napisać ponieważ samej ciezko opanować emocjie.W czwartek podchodzę do 3 transferu. Tym razem z komórkami dawczyni. Jutro wielki dzien pobieranie komórek i zapłodnienie. Bardzo boje się czy tym razem sie uda. Trzymajcie prosze kciuki za pomyślna procedure .

Cześć Kobietki. Mało sie udzielam na forum ale czytam bardzo często. Postanowiłam napisać ponieważ samej ciezko opanować emocjie.W czwartek podchodzę do 3 transferu. Tym razem z komórkami dawczyni. Jutro wielki dzien pobieranie komórek i zapłodnienie. Bardzo boje się czy tym razem sie uda. Trzymajcie prosze kciuki za pomyślna procedure .

Cześć Wojowniczko 😊

Będę mocno trzymac kciuki! Melduj koniecznie jak sie zarodki rozwijają ✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Witaj 😘. O kciuki nie proś, będziemy i tak trzymać ❤️. Napisz coś więcej o sobie i odzywaj się częściej kochana 😘.

O kuwa, jesteś lepsza ode mnie 😂😂😂. Majty mokre jak bym Cię zobaczyła 😂.
Ja nawet przez sen smród po cebuli czuję i nie mogę spać
No naprawdę, mój mąż mówi, ża mam coś z deklem nie tak... Pisałam Wam juz kiedyś jak na ognisku byliśmy, a zanim poszliśmy pościel zmieniłam... A wiesz jak włosy po ognisku jebia... Noi się najebałam na tym ognisku, rano się budzę, a ja na głowie czapkę zimową mam, założyłam żeby pościel mi nie śmierdziała

Witaj 😘. O kciuki nie proś, będziemy i tak trzymać ❤. Napisz coś więcej o sobie i odzywaj się częściej kochana 😘.
Mieszkam w usa i tu podchodzę do in vitro. Ze względu na mój wiek sporo po 40 korzystamy z komórek dawczyni. To mój 3 transfer. Pierwszy byl udany ale ciaza obumarła w 7 tyg. 2 transfer zero inplantacji no i teraz 3 mam nadziwje szczęśliwy bo finansowo ciezko tu to ogarnąć bedzie jeśli coś pojdzie nie tak.

reklama
Ja się czuję tak jak i przed 😘. Wszystko super u mnie 😊.
A kiedy masz mieć te wyniki?
Ja tez nie czulam żadnej różnicy 😁
Wyniki w ciagu dwoch tygodni. Jak juz chodze to mi sie nie śpieszy! Znowu beda mi wbijac igly w to kolano, wiec chce pojsc jak najpóźniej 😁
A teraz sie urlopujemy, jest pięknie 😍😍
Ty wiesz ze ja za ciebie ✊✊✊✊✊cały czas! W koncu musi sie udać!

Do góry