Doris30:-)
Fanka BB :)
Czy te zastrzyki bardzo bolą?Ja mam na sprzedaż 9 amp prolutexu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy te zastrzyki bardzo bolą?Ja mam na sprzedaż 9 amp prolutexu
Zastrzyki z prolutexu Nie należą do przyjemnych ale też bez dramatu.Czy te zastrzyki bardzo bolą?
Niestety ;( dla mnie jeden z najgorszych razem z ClexaneCzy te zastrzyki bardzo bolą?
To Ci powiem, że bardzo mało masz na plusie ja nadal mniej niż przed ciąża ale to przez wymioty... Widzę, że w Holandii tak samo często usg jak w UK ja w czwartek dopiero drugie usg bd miała, mama nadzieję że w końcu się dowiem jaka płećBo ja startowałam z nadwaga i nigdy płaska nie byłam waga startowa to 82kg a teraz 85, maluch na połówkowych ważył 400g, najbliższe usg chyba dopiero w 32tyg
Dziękuję jeszcze troszkę i też taki bd miała my też te w czepku urodzone, za pierwszym razem się nam udalo@Artemida90 @Alicja90 jejku, ale obie macie piękne brzuszki ❤❤❤❤
Kurcze chyba bym zwariowała bez USG. Początkowo miałam wizyty co dwa czy trzy tygodnie, zawsze było podglądanie malucha. Macie cierpliwość dziewczynyTo Ci powiem, że bardzo mało masz na plusie ja nadal mniej niż przed ciąża ale to przez wymioty... Widzę, że w Holandii tak samo często usg jak w UK ja w czwartek dopiero drugie usg bd miała, mama nadzieję że w końcu się dowiem jaka płeć
Mnie też za pierwszym razem się udałoDziękuję jeszcze troszkę i też taki bd miała my też te w czepku urodzone, za pierwszym razem się nam udalo