Margoolcia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Artemidko a może został Tobie utrogestan? I chciałabyś odsprzedać
Mogłabyś się pochwalić tym swoim brzuszkiem ,który już tydzień ? Ja dzisiaj odebrałam leki i czekam na @ i zaczynamy
Aleee masz brzuszek to ja 20-ty tydzień i u mnie ledwo co widać, a ja z bliźniakami teraz ciut większy bo zdjęcie robione że dwa tygodnie temuDziś jest 24+2, jutro spotkanie z położna - w końcu po 12tygodniach, usg nie będzie na pewno. Może tylko echo serca
Niestety utrogestan już obiecany dla mojej znajomej która podchodzi tutaj do ivf i nie chcą jej lekarze dać progesteronu po transferze
Ja mam na sprzedaż 9 amp prolutexuDostalam jeszcze progedex I pregnyl w zastrzykach
Bo ja startowałam z nadwaga i nigdy płaska nie byłam waga startowa to 82kg a teraz 85, maluch na połówkowych ważył 400g, najbliższe usg chyba dopiero w 32tygAleee masz brzuszek to ja 20-ty tydzień i u mnie ledwo co widać, a ja z bliźniakami teraz ciut większy bo zdjęcie robione że dwa tygodnie temu Zobacz załącznik 1133927