reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Motylek uszy do góry też jestem z krk i w paren ie wszystkie moje zarodki padły. Miałam 38 lat. Teraz jestwm mamą małej dziewczynki więc jak widzisz porażka tam nie przekreśla szans. Kierunek Novum. Nawet sie nie zastanawiaj bo czas niestety biegnie.

Dzięki za słowa wsparcia z Krakowa. Właśnie u nas nie ma gdzie sie leczyć mam wrażenie, że trzeba stąd uciekać. Bardzo Ci gratuluje Córeczki :) Coś z ta kliniką jest jednak... Doktor robi dobry marketing, my tam straciliśmy 1,5 roku... Teraz trzeba ruszać dalej. Bardzo Ci gratuluje dzieciaczka!

tylko w Novum transfer robią w 2-3 dniu... a u nas wszystkie zarodki poza tym jednym niestety padły po 3-ej dobie :(

Ostatnia edycja:
reklama

Tak Kochana, daj sobie chwilę, ja teraz też staje na nogi po biochemie, więc domyślam się co czujesz, miejmy nadzieję, że następny transfer będzie dla nas łaskawy 🌞
[/QUOTE]
No to dla Ciebie też uściski... z powodu biochemy. Oj mam nadzieje, że kolejna już będzie prawdziwie z ładną rozwijającą się betą. Trzeba otrzepać piórka, skrzydełka... i iść dalej. Prawda...? :)

Tak Kochana, daj sobie chwilę, ja teraz też staje na nogi po biochemie, więc domyślam się co czujesz, miejmy nadzieję, że następny transfer będzie dla nas łaskawy 🌞
No to dla Ciebie też uściski... z powodu biochemy. Oj mam nadzieje, że kolejna już będzie prawdziwie z ładną rozwijającą się betą. Trzeba otrzepać piórka, skrzydełka... i iść dalej. Prawda...? :)
[/QUOTE]

Tak :) wierzę, że ten biochem to dobry znak, bo u mnie też pierwszy raz coś ruszyło 🌼

życzę żeby się udało :) i trzymam kciuki! chce jak najszybciej podejść do kolejnego transferu (w sensie całej procedury od nowa...) wiec mam nadzieje, że kolejna pójdzie nam lepiej niż ta...
Trzymam kciuki żeby się udało:-) już w następnym transferze :-)) i odrazu podwójnie buehehehe

DZIEWCZYNY, WSZYSTKIM RAZEM I KAŻDEJ Z OSOBNA BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC DZIŚ! DZIŚ BYŁ JEDEN Z TRUDNIEJSZYCH DNI W MOIM ŻYCIU, POZYTYWNA BETA OKAZAŁA SIĘ PORAŻKĄ... BOLI CHOLERNIE ALE JAKOŚ UDAŁO MI SIĘ NA CHWILĘ LEPIEJ TU U WAS POCZUĆ.
DZIĘKUJĘ WAM ZA SŁOWA OTUCHY I ZA MERYTORYCZNE, POMOCNE POSTY! ZOSTANĘ Z WAMI NA DŁUŻEJ BO FAJNIE TU U WAS 💌

My wróciliśmy do seksu po 12tyg ciąży lekarz nie widział przeciwwskazań żeby nie współżyć, także raz na jakiś czas odpływamy ale coraz gorzej bo Wielki brzuch przeszkadza. U mnie leki dopochwowe nie podraznialy. Zreszta ja nigdy nie mam problemów z łykaniem tabletek, wnętrzności nawet nie Czułam. Mogę łykać garściami i zero reakcji
Artemidko a może został Tobie utrogestan? I chciałabyś odsprzedać 😉
Mogłabyś się pochwalić tym swoim brzuszkiem 😘 ,który już tydzień ? Ja dzisiaj odebrałam leki i czekam na @ i zaczynamy 😍

Pochwalę się różami. Ktoś tu wspominał że to trudne ale patrzcie jakie ja laik! Mam w ogrodzie
20200615_183206.jpg

reklama
Do góry