reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem że nie ma się jeszcze co cieszyć. Ale dziewczyny to moja pierwsza dodatnia beta. Więc nie jestem do końca zepsuta.
Musi być dobrze ! ✊🏼❤️

U ciebie tez jest chyba czynnik męski prawda ? Powiedz mi czy Twój mąż brał jakieś suplementy na poprawę nasienia? Dało to coś czy nic ?

Ja mieszkam na trasie Wroclaw - Warszawa - serdecznie zapraszamy - jak sie nie boicie psow ;) Bardzo bym Cie chciala poznac ;)
Wierz mi chetnie bym przyjechala na kawke i na zapoznanie -bo tez chetnie Cie poznam na "zywca"Ale moj maz to dzik 🐗 wiec chyba nic z tego nie bedzie😪Od razu mu zakomunikowalam ze przeciez to po drodze i na zapoznaniowa kaweke ale on ze do obcych ludzi!!??🤦‍♀️🤷‍♀️

Musi być dobrze ! [emoji1364][emoji3590]

U ciebie tez jest chyba czynnik męski prawda ? Powiedz mi czy Twój mąż brał jakieś suplementy na poprawę nasienia? Dało to coś czy nic ?
Brał Fertilman plus przez 3 MSC.
Ale to było tak. Zrobił pierwsze badania w sierpniu było 0.28mln. powtórzył miesiąc później było 2mln morfologia 3% prawidłowych.
W dniu punkcji teoretycznie po 3 miesiącach zażywania miał 1.6 mln jeśli dobrze pamiętam. Więc chyba za wiele nie dało. Ale na pewno nie zaszkodzilo!
No i rzucil faje i mocny alkohol a piwko też ograniczył do okazji.
Genetyka wyszła mu ok. Ale on miał za szczeniaka uraz i miał wodniaka na jadrze. Miał USG teraz i podobno zabieg dobrze został wykonany.
Więc nie mamy w jego przypadku jasno stwierdzonej przyczyny [emoji29]

reklama
Brał Fertilman plus przez 3 MSC.
Ale to było tak. Zrobił pierwsze badania w sierpniu było 0.28mln. powtórzył miesiąc później było 2mln morfologia 3% prawidłowych.
W dniu punkcji teoretycznie po 3 miesiącach zażywania miał 1.6 mln jeśli dobrze pamiętam. Więc chyba za wiele nie dało. Ale na pewno nie zaszkodzilo!
No i rzucil faje i mocny alkohol a piwko też ograniczył do okazji.
Genetyka wyszła mu ok. Ale on miał za szczeniaka uraz i miał wodniaka na jadrze. Miał USG teraz i podobno zabieg dobrze został wykonany.
Więc nie mamy w jego przypadku jasno stwierdzonej przyczyny [emoji29]
U nas była morfologia na poziomie 1%, brał Profertil przez ponad rok czasu, morfologia skoczyła do 4%, przy oddawaniu nasienia tez powiedzieli ze parametry dobre, ale nie wiem jakie bo mnie wtedy nie było, a gdzie on by się o coś zapytał..
Także w sumie ja tez nie wiem jakie były wszystko się okaże w najbliższych dniach bo zapłodnienie jest ustawione na sobotę i zobaczymy co z tego będzie.
A robiliście może tego PGS zarodka ? Ja nie wiedziałam ze na to się czeka miesiąc :(
Tyle czasu czekałam na transfer to już dawno bym to miała zrobione, a teraz musieliśmy zdecydować i jak jakieś zarodki dotrwają to będziemy robić transfer bez tego PGS bo już nie chciałam czekać kolejny miesiąc ...

Do góry