reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez będę miała długi protokół, ale suple kazał mi kontynuować...
w sumie to chyba nie ma jakiejs „złotej recepty” na powodzenie invitro
Tez tak uważam. Przed pierwszym ivf to 6 miesięcy przed nie pilam alkoholu , kawy tylko zdrowe jedzenie i dupa blada. Nie udalo się. Teraz podchodzę na luzie. Zero diety, pije i jem co chce😉

1591905862186.jpeg

1591905927519.jpeg

1591905974583.jpeg

Jakies 300 metrow od domku ;)

Tez tak uważam. Przed pierwszym ivf to 6 miesięcy przed nie pilam alkoholu , kawy tylko zdrowe jedzenie i dupa blada. Nie udalo się. Teraz podchodzę na luzie. Zero diety, pije i jem co chce😉
Ja teraz tez tak zrobię, przed pierwsza stymulacja więcej nerwow mnie kosztowało zaglądanie mężowi do talerza 😱, zrype kiedyś dostał, bo w praniu znalazłam paragon z mcdo 🤫, jeny trzeba odpuścić, bo później nam nawet psychiatra nie pomoże 😂

Taaaaak bardzo ❤❤ Wkoncu trochę odżyłam ! Nie wiem czy to zasługa ostatniego pozytywnego testu czy zmiana otoczenia ale trochę zmieniłam myślenie ba pozytywne i poprostu czekam co będzie ❤
Na następny transfer jestem obstawiona lekami ( ze zdobyczy ❤❤❤❤) ale jednak 😂😂 także chyba musi się idąc co nie ? A jak nie to i tak jestem szczesliwa bo już mamy odłożone na kolejna stymulację i obędzie się bez kredytów 🤟🤟🤟
SUPERRRRR!!!!! Widac po tobie ze jestes pelna optymizmu - zobczysz meta tez swoje zrobi ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Bardzo sie ciesze ;)

reklama
Mnie jednak jakoś nie przekonuje to że jak sezon urlopowy to już sami kiepscy laboranci na dyżurze.. Jak są kiepscy to chyba zła klinika zwyczajnie. Wiesz zobaczę co mi jeszcze odpisze na skargę Invicta. Chce jeszcze raz spróbować w lipcu ale co z tego wyjdzie to się okaże.
Ale w Invicta bedziesz podchodzić?

Do góry