reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
haha nic sie nie martw, ja przed transferem bylam juz na lekach, poszlam na rozmowe do pokoju lekarza jeszcze obgadac wszystko, i wychodzac zegnam sie z nim podajac reke, a ten sie patrzy: Ale przeciez zaraz sie widzimy na transferze?? a ja mowie: Paaanie doktooorze, ja juz jestem po 2 dawkach relaniuum, mi juz wszystko jedno hahah pamietam ze mialam sama z siebie ubaw i taki błogostan cudowny ze prawie do siebie spiewalam :) za to nigdy mi nie pokazywali kropeczek.
Ha ha 😂dobre😂 a ile przed transferem brałaś relanium? I jeszcze tak z innej beczki bo mam transfer koło 15 i nie biorę w tym dniu zadnych lekow dopochwowych? I jeszcze jedno czy na transfer tez sie bierze koszule bo mam teraz w innym miejscu robiony i nie wiem czy tylko zakladam kiecke od nich czy jak?

Ha ha 😂dobre😂 a ile przed transferem brałaś relanium? I jeszcze tak z innej beczki bo mam transfer koło 15 i nie biorę w tym dniu zadnych lekow dopochwowych? I jeszcze jedno czy na transfer tez sie bierze koszule bo mam teraz w innym miejscu robiony i nie wiem czy tylko zakladam kiecke od nich czy jak?
Ja brałam normalnie leki w dniu transferu i też się wstydziłam iść taka brudna. Ogarniałam sie zawsze w łazience w klinice ale oni i tak zawsze lekarz robili mi jakieś płukanie że było czyściutko🙂.
U mnie w klinice nie dają sukienek, tylko ściągam spodnie, kładę się na tej leżance i dają mi płachtę do przykrycia się😉

Ja musiałam mieć koszule, co klinika to inaczej z tego co widzę 😉

reklama
Poranna dawkę lekow bierzesz normalnie, tylko bezpośrednio przed transferem nie;) ale lekarz i tak sobie wszystko "wyczysci". Do mnie mowil " czyszcze raz, drugi i trzeci " buhaha. A co do ubioru to właśnie ja zostawalam w staniku i skarpetkach [emoji16] dawali mi pelerynke zawiazywana z tylu i beret na beret [emoji23][emoji1787] malo atrakcyjny strój jak na zajście w ciaze [emoji41]
No to fest Cie rozebrali do tego transferu hahaha. Ja tam od pasa w dół się tylko rozbierałam ;)

Do góry