reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję! Też chyba zrobię wcześniej bo mnie dziewczyny nakręciły 🤣 dbam dbam :) wczoraj tylko pofolgowałam z maczkiem ale znów wracam na ścieżkę zdrowego trybu życia 😊 A kiedy zaczynasz drugą procedurę? Przepraszam, może pisałaś, ale nie pamiętam:(
Nie sposób spamiętać kto kiedy ma okres i procedury 😜, w czwartek mam wizytę u doktorka i wtedy czegoś się dowiem więcej. Okres powinnam mieć za około 5 dni, wiec jeśli byłby to krótki protokół, to mogłabym zacząć już teraz, a jeśli długi to sama nie wiem... dam znać w czwartek po południu 😄

reklama
Heeej 😘
Było wspaniale,pojadłam,popiłam 😜
Głowa wypoczęta ,dobrze mi to zrobiło 👍
Jestem już w domku,krwawienie się pojawiło i brzuch boli,z łóżka się dzisiaj nie ruszam
Teraz czekanie na owulacje i ogień znów 😀✊
Do skutku 👍
(Takie poranki miałam z widoczkiem na las i zachody słońca nad jeziorkiem )
Ale extra! Gdzie to ten koniec świata 😁?

@bazylia128 kochanie to jest dobry pomysł. Naprawdę. Napisz wszystko co czujesz. Niektóre słowa nie przejdą przez gardło ale płyną na papierze ❤ Może to nawet lepiej do niego dotrze bo przeczyta to nie widząc Twoich emocji. ❤❤
Ja mam listy miłosne od mojego męża i ostatnio jak miałam taki zjazd emocjonalny i przeczytałam jeden akurat jak pisał o naszej przyszłości 😉😉 to było 10 lat temu i napisał jak bardzo chce mieć ze mną córeczkę i żeby była taka jak ja !
I nienawidzę się za te głupie myśli ze chce się rozwieźć i mieć dziecko obojętnie z kim. 😭
Napisz mu to wszystko co czujesz i namów go żeby zrobił to samo. Może oboje spojrzycie z innej perspektywy ❤❤
Boje sie ze jak zobaczy ilosc błedow ortograficznych - bo jak wiesz nie jestem najlpesza w ortografii - to mnie sam wysatwi za drzwi 😂 😂 😂 a tak na serio to dajemy sobie czas do konca tygodnia - zobaczymy... Musze popracowac nad tym jak sie przelamac a w glowie ukladam sobie rozne mozliwe rozmowy -tylko zawsze jak tak planuje co powiem itd to pozniej i tak innaczej wychodzi ;)

Nie widzialam sie z ia od piatku - z wiadomych powodow ;) Ale codziennie rozmawiamy. Po zabiegu miala bardzo duze ograniczenia ruchowe w miejscu wszycia kardio, ale tak to jest ok. Cale szczescie ze lekarz tak szybko zalatwil ten zabieg bo teraz w Sieradzu caly szpital w tym oddzail kardio zamkniety ze wzgledu na korona!!!! Strasznie sie tu porobilo...
Także wszystko dobrze i wraca do formy, super! 🙂
Przeraża mnie to co się dzieje w Pl teraz, widze ze liczba zakażeń rośnie na potęgę 😱. Chciałam poleciec w lipcu na kilka dni, ale jeszcze się wstrzymam z kupnem biletów, nie martwię się o siebie, tylko tez o rodziców. Dobrze ze Twoja mama miała ten zabieg wcześniej ❤️

Także wszystko dobrze i wraca do formy, super! 🙂
Przeraża mnie to co się dzieje w Pl teraz, widze ze liczba zakażeń rośnie na potęgę 😱. Chciałam poleciec w lipcu na kilka dni, ale jeszcze się wstrzymam z kupnem biletów, nie martwię się o siebie, tylko tez o rodziców. Dobrze ze Twoja mama miała ten zabieg wcześniej ❤
nooo, robi się ciulowo😟. A miałyśmy sie spotkać i widzę, że to raczej nie nadejdzie😢

To nie jest śmieszne, bo sytuacja jest powazna, ale @fredka84 zachowuj sie poważnie jak komentujesz posta, bo przez Ciebie parsknęlam śmiechem 🙈🙈🙈
W Dzialoszynie to bylo tak ze babeczka pracujaca w lodziarni zle sie poczula i poszla do rodzinnego no i jej zrobili test i wyszedl pozytywny. Na ten moment cale miasto jest zamkniete - urzedy, placy targowe, farbryki no doslownie cale miasto stanelo - dzisiaj znowu w radiu ZET o tym trabili...

reklama
Do góry