reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję! Też chyba zrobię wcześniej bo mnie dziewczyny nakręciły 🤣 dbam dbam :) wczoraj tylko pofolgowałam z maczkiem ale znów wracam na ścieżkę zdrowego trybu życia 😊 A kiedy zaczynasz drugą procedurę? Przepraszam, może pisałaś, ale nie pamiętam:(
Nie sposób spamiętać kto kiedy ma okres i procedury 😜, w czwartek mam wizytę u doktorka i wtedy czegoś się dowiem więcej. Okres powinnam mieć za około 5 dni, wiec jeśli byłby to krótki protokół, to mogłabym zacząć już teraz, a jeśli długi to sama nie wiem... dam znać w czwartek po południu 😄

reklama
Heeej 😘
Było wspaniale,pojadłam,popiłam 😜
Głowa wypoczęta ,dobrze mi to zrobiło 👍
Jestem już w domku,krwawienie się pojawiło i brzuch boli,z łóżka się dzisiaj nie ruszam
Teraz czekanie na owulacje i ogień znów 😀✊
Do skutku 👍
(Takie poranki miałam z widoczkiem na las i zachody słońca nad jeziorkiem )
Ale extra! Gdzie to ten koniec świata 😁?

@bazylia128 kochanie to jest dobry pomysł. Naprawdę. Napisz wszystko co czujesz. Niektóre słowa nie przejdą przez gardło ale płyną na papierze ❤ Może to nawet lepiej do niego dotrze bo przeczyta to nie widząc Twoich emocji. ❤❤
Ja mam listy miłosne od mojego męża i ostatnio jak miałam taki zjazd emocjonalny i przeczytałam jeden akurat jak pisał o naszej przyszłości 😉😉 to było 10 lat temu i napisał jak bardzo chce mieć ze mną córeczkę i żeby była taka jak ja !
I nienawidzę się za te głupie myśli ze chce się rozwieźć i mieć dziecko obojętnie z kim. 😭
Napisz mu to wszystko co czujesz i namów go żeby zrobił to samo. Może oboje spojrzycie z innej perspektywy ❤❤
Boje sie ze jak zobaczy ilosc błedow ortograficznych - bo jak wiesz nie jestem najlpesza w ortografii - to mnie sam wysatwi za drzwi 😂 😂 😂 a tak na serio to dajemy sobie czas do konca tygodnia - zobaczymy... Musze popracowac nad tym jak sie przelamac a w glowie ukladam sobie rozne mozliwe rozmowy -tylko zawsze jak tak planuje co powiem itd to pozniej i tak innaczej wychodzi ;)

Nie widzialam sie z ia od piatku - z wiadomych powodow ;) Ale codziennie rozmawiamy. Po zabiegu miala bardzo duze ograniczenia ruchowe w miejscu wszycia kardio, ale tak to jest ok. Cale szczescie ze lekarz tak szybko zalatwil ten zabieg bo teraz w Sieradzu caly szpital w tym oddzail kardio zamkniety ze wzgledu na korona!!!! Strasznie sie tu porobilo...
Także wszystko dobrze i wraca do formy, super! 🙂
Przeraża mnie to co się dzieje w Pl teraz, widze ze liczba zakażeń rośnie na potęgę 😱. Chciałam poleciec w lipcu na kilka dni, ale jeszcze się wstrzymam z kupnem biletów, nie martwię się o siebie, tylko tez o rodziców. Dobrze ze Twoja mama miała ten zabieg wcześniej ❤️

Także wszystko dobrze i wraca do formy, super! 🙂
Przeraża mnie to co się dzieje w Pl teraz, widze ze liczba zakażeń rośnie na potęgę 😱. Chciałam poleciec w lipcu na kilka dni, ale jeszcze się wstrzymam z kupnem biletów, nie martwię się o siebie, tylko tez o rodziców. Dobrze ze Twoja mama miała ten zabieg wcześniej ❤
nooo, robi się ciulowo😟. A miałyśmy sie spotkać i widzę, że to raczej nie nadejdzie😢

To nie jest śmieszne, bo sytuacja jest powazna, ale @fredka84 zachowuj sie poważnie jak komentujesz posta, bo przez Ciebie parsknęlam śmiechem 🙈🙈🙈
W Dzialoszynie to bylo tak ze babeczka pracujaca w lodziarni zle sie poczula i poszla do rodzinnego no i jej zrobili test i wyszedl pozytywny. Na ten moment cale miasto jest zamkniete - urzedy, placy targowe, farbryki no doslownie cale miasto stanelo - dzisiaj znowu w radiu ZET o tym trabili...

reklama
Do góry