Nie sposób spamiętać kto kiedy ma okres i procedury , w czwartek mam wizytę u doktorka i wtedy czegoś się dowiem więcej. Okres powinnam mieć za około 5 dni, wiec jeśli byłby to krótki protokół, to mogłabym zacząć już teraz, a jeśli długi to sama nie wiem... dam znać w czwartek po południuDziękuję! Też chyba zrobię wcześniej bo mnie dziewczyny nakręciły dbam dbam wczoraj tylko pofolgowałam z maczkiem ale znów wracam na ścieżkę zdrowego trybu życia A kiedy zaczynasz drugą procedurę? Przepraszam, może pisałaś, ale nie pamiętam
reklama
Ale extra! Gdzie to ten koniec świata ?Heeej
Było wspaniale,pojadłam,popiłam
Głowa wypoczęta ,dobrze mi to zrobiło
Jestem już w domku,krwawienie się pojawiło i brzuch boli,z łóżka się dzisiaj nie ruszam
Teraz czekanie na owulacje i ogień znów
Do skutku
(Takie poranki miałam z widoczkiem na las i zachody słońca nad jeziorkiem )
bazylia128
Fanka BB :)
Boje sie ze jak zobaczy ilosc błedow ortograficznych - bo jak wiesz nie jestem najlpesza w ortografii - to mnie sam wysatwi za drzwi a tak na serio to dajemy sobie czas do konca tygodnia - zobaczymy... Musze popracowac nad tym jak sie przelamac a w glowie ukladam sobie rozne mozliwe rozmowy -tylko zawsze jak tak planuje co powiem itd to pozniej i tak innaczej wychodzi@bazylia128 kochanie to jest dobry pomysł. Naprawdę. Napisz wszystko co czujesz. Niektóre słowa nie przejdą przez gardło ale płyną na papierze ❤ Może to nawet lepiej do niego dotrze bo przeczyta to nie widząc Twoich emocji. ❤❤
Ja mam listy miłosne od mojego męża i ostatnio jak miałam taki zjazd emocjonalny i przeczytałam jeden akurat jak pisał o naszej przyszłości to było 10 lat temu i napisał jak bardzo chce mieć ze mną córeczkę i żeby była taka jak ja !
I nienawidzę się za te głupie myśli ze chce się rozwieźć i mieć dziecko obojętnie z kim.
Napisz mu to wszystko co czujesz i namów go żeby zrobił to samo. Może oboje spojrzycie z innej perspektywy ❤❤
bazylia128
No to teraz juz widzisz jakie mam szczescie - jak zaczelam immuno to nagle najwieksze ogniskow Polsce koronaI jak ja do Ciebie przyjadę Chyba kuwa nie w tym życiu
Także wszystko dobrze i wraca do formy, super!Nie widzialam sie z ia od piatku - z wiadomych powodow Ale codziennie rozmawiamy. Po zabiegu miala bardzo duze ograniczenia ruchowe w miejscu wszycia kardio, ale tak to jest ok. Cale szczescie ze lekarz tak szybko zalatwil ten zabieg bo teraz w Sieradzu caly szpital w tym oddzail kardio zamkniety ze wzgledu na korona!!!! Strasznie sie tu porobilo...
Przeraża mnie to co się dzieje w Pl teraz, widze ze liczba zakażeń rośnie na potęgę . Chciałam poleciec w lipcu na kilka dni, ale jeszcze się wstrzymam z kupnem biletów, nie martwię się o siebie, tylko tez o rodziców. Dobrze ze Twoja mama miała ten zabieg wcześniej
nooo, robi się ciulowo. A miałyśmy sie spotkać i widzę, że to raczej nie nadejdzieTakże wszystko dobrze i wraca do formy, super!
Przeraża mnie to co się dzieje w Pl teraz, widze ze liczba zakażeń rośnie na potęgę . Chciałam poleciec w lipcu na kilka dni, ale jeszcze się wstrzymam z kupnem biletów, nie martwię się o siebie, tylko tez o rodziców. Dobrze ze Twoja mama miała ten zabieg wcześniej ❤
To nie jest śmieszne, bo sytuacja jest powazna, ale @fredka84 zachowuj sie poważnie jak komentujesz posta, bo przez Ciebie parsknęlam śmiechemI jak ja do Ciebie przyjadę Chyba kuwa nie w tym życiu
Tyle Cię nie było że masz parskać obowiązkowo Nawet jak nic nie piszęTo nie jest śmieszne, bo sytuacja jest powazna, ale @fredka84 zachowuj sie poważnie jak komentujesz posta, bo przez Ciebie parsknęlam śmiechem
bazylia128
W Dzialoszynie to bylo tak ze babeczka pracujaca w lodziarni zle sie poczula i poszla do rodzinnego no i jej zrobili test i wyszedl pozytywny. Na ten moment cale miasto jest zamkniete - urzedy, placy targowe, farbryki no doslownie cale miasto stanelo - dzisiaj znowu w radiu ZET o tym trabili...To nie jest śmieszne, bo sytuacja jest powazna, ale @fredka84 zachowuj sie poważnie jak komentujesz posta, bo przez Ciebie parsknęlam śmiechem
reklama
bazylia128
i @Camilleka tak do siebie wezmie twoje nakazanie ze w nocy bedzie wstawac zeby parsknac No i obowiazkowo naparskaj klientce na twarzTyle Cię nie było że masz parskać obowiązkowo Nawet jak nic nie piszę
Podziel się: