reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Piękna [emoji3]
Dziewczyny, to jest ten dzień [emoji7][emoji7][emoji7]. Leżę i kwiczę po prostu z zachwytu [emoji7][emoji7][emoji7]. The Pilgrim zakwitła jako pierwsza, no cudo na kiju [emoji7][emoji7][emoji7]. Zaraz będę chyba musiała pampersa założyć bo nie wytrzymam [emoji173]. Oka, idę dalej się jarać
Ps @Czarna1985 to z Twoich rejonów jest róża, od samego mistrza, Austina [emoji173]. Boże, dlaczego się nie znacie na różach [emoji22]. Mąż już mnie słuchać nie chce
Zobacz załącznik 1128779

reklama
W głowie mam tylko to że moj mrozaczek to raptem 2.5 dniowy 5-komorkowiec. Więc do zagnieżdżenia ma jeszcze parę dni. Więc ani mój scraching, histeroskopie a ani inne cuda na kiju nie pomogą jeśli on do tego czasu nie przetrwa.
Cały czas od pół roku nie opuszcza mnie myśl czemu nie hodowali moich zarodków do 5 doby, tylko zamrozili wszystkie w 2 dobie, skoro mamy czynnik meski.
I tak siedzę i myślę czy on nadal tam jest i na zmianę bucze i gadam do brzucha jak nienormalna i proszę żeby ze mną został.
Ja chyba nie przeżyje kolejnej porazki
Podobno takie młode mają lepszy start bo w macicy są lepsze warunki niż w laboratorium😊nie martw się teraz. A porażki są ciężkie, ale wszystko do przeżycia 😘na razie postaraj się czymś zająć. Może czas szybciej zleci

Hej dziewczyny,
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i bardzo kibicuje:*. Nie jestem na bieżąco z forum ale jak tylko wejdę to staram się nadrabiać zaległości :). Jutro mam drugie USG ale dzisiaj dostałam beżowego plamienia. Przyznaję, że mnie to martwi bo nigdy takiego nie mialam. Wczoraj okropnie męczyły mnie mdłości i skończyło się na wymiotach. Dzisiaj mdłości i bol podbrzusza ale znośny. A teraz to plamienie. Czy to może być krew? Nie wygląda ale nie jestem pewna. Biorę dopochwowo lutinusa i od samego początku wydzielina była biała. W tym tyg zmniejszylam dawkę estrofemu moze to coś namieszało:(. Mam jakieś czarne myśli.
Podobno jak nie żywa krew to na spokojnie. Myślę ze jutro będzie piekny dzień 😊😘

Podobno takie młode mają lepszy start bo w macicy są lepsze warunki niż w laboratorium[emoji4]nie martw się teraz. A porażki są ciężkie, ale wszystko do przeżycia [emoji8]na razie postaraj się czymś zająć. Może czas szybciej zleci
Coś wątpię że u mnie mają lepiej. Pewnie jestem jakaś zj..ana skoro poprzednie nawet nie próbowały ze mną zostać [emoji24]

reklama
Dziewczyny, to jest ten dzień 😍😍😍. Leżę i kwiczę po prostu z zachwytu 😍😍😍. The Pilgrim zakwitła jako pierwsza, no cudo na kiju 😍😍😍. Zaraz będę chyba musiała pampersa założyć bo nie wytrzymam ❤. Oka, idę dalej się jarać
Ps @Czarna1985 to z Twoich rejonów jest róża, od samego mistrza, Austina ❤. Boże, dlaczego się nie znacie na różach 😢. Mąż już mnie słuchać nie chce
Zobacz załącznik 1128779
Ja chętnie posłucham. Sama mam kilka w ogrodzie.

Do góry