Dziewczyny, do jutra (5.6) do 11:30 zbieram pytania do dr. n. med. Moniki Łukasiewicz , która jest specjalistką z zakresu położnictwa, ginekologii, seksuologii oraz endokrynologii ginekologicznej i rozrodczości z kliniki Novum. Jesli chcecie czegoś się dowiedzieć piszcie do mnie na pw lub Link do: O wpływie hormonów na libido, zdrowie, ciążę. Odpowiada specjalistka
reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
Czytałam, ile tam strat aż łezki sie kręcą, podziwiam te kobiety naprawdę ale jednocześnie trzeba mieć worek pieniędzy żeby tyle razy podchodzić i walczyć tylko skąd go wziascLać tylko i patrzeć czy równo puchnie!!
Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Witam serdecznie. Chciałabym wam przybliżyć temat badań i przebiegu naszych ciąż po poronieniu. Niejednokrotnie była to ..4 ..5 ..6 ciąża ale jednak udana. Wątek ten jest watkiem zamknietym w celu zebrania wszelkich wiadomosci "dlaczego" tym razem nam sie udalo. Na pozostalych wątkach o...www.babyboom.pl
Dziewczyny, to jest ten dzień . Leżę i kwiczę po prostu z zachwytu . The Pilgrim zakwitła jako pierwsza, no cudo na kiju . Zaraz będę chyba musiała pampersa założyć bo nie wytrzymam ❤. Oka, idę dalej się jarać
Ps @Czarna1985 to z Twoich rejonów jest róża, od samego mistrza, Austina ❤. Boże, dlaczego się nie znacie na różach . Mąż już mnie słuchać nie chce
Ps @Czarna1985 to z Twoich rejonów jest róża, od samego mistrza, Austina ❤. Boże, dlaczego się nie znacie na różach . Mąż już mnie słuchać nie chce
Hej dziewczyny,
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i bardzo kibicuje:*. Nie jestem na bieżąco z forum ale jak tylko wejdę to staram się nadrabiać zaległości . Jutro mam drugie USG ale dzisiaj dostałam beżowego plamienia. Przyznaję, że mnie to martwi bo nigdy takiego nie mialam. Wczoraj okropnie męczyły mnie mdłości i skończyło się na wymiotach. Dzisiaj mdłości i bol podbrzusza ale znośny. A teraz to plamienie. Czy to może być krew? Nie wygląda ale nie jestem pewna. Biorę dopochwowo lutinusa i od samego początku wydzielina była biała. W tym tyg zmniejszylam dawkę estrofemu moze to coś namieszało. Mam jakieś czarne myśli.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i bardzo kibicuje:*. Nie jestem na bieżąco z forum ale jak tylko wejdę to staram się nadrabiać zaległości . Jutro mam drugie USG ale dzisiaj dostałam beżowego plamienia. Przyznaję, że mnie to martwi bo nigdy takiego nie mialam. Wczoraj okropnie męczyły mnie mdłości i skończyło się na wymiotach. Dzisiaj mdłości i bol podbrzusza ale znośny. A teraz to plamienie. Czy to może być krew? Nie wygląda ale nie jestem pewna. Biorę dopochwowo lutinusa i od samego początku wydzielina była biała. W tym tyg zmniejszylam dawkę estrofemu moze to coś namieszało. Mam jakieś czarne myśli.
mary.m
W głowie mam tylko to że moj mrozaczek to raptem 2.5 dniowy 5-komorkowiec. Więc do zagnieżdżenia ma jeszcze parę dni. Więc ani mój scraching, histeroskopie a ani inne cuda na kiju nie pomogą jeśli on do tego czasu nie przetrwa.
Cały czas od pół roku nie opuszcza mnie myśl czemu nie hodowali moich zarodków do 5 doby, tylko zamrozili wszystkie w 2 dobie, skoro mamy czynnik meski.
I tak siedzę i myślę czy on nadal tam jest i na zmianę bucze i gadam do brzucha jak nienormalna i proszę żeby ze mną został.
Ja chyba nie przeżyje kolejnej porazki
Będzie dobrze postaraj się zająć czymś głowę, nie masz już na nic wpływu, ale stres na pewno nie pomaga. Było tu kilka ciąż z takich młodziutkich zarodków, nigdy nic nie wiadomo, trzymam mocno kciuki pamiętaj, że jesteśmy silniejsze niż nam się wydaje ja też gadam do brzucha, to całkiem normalne ile miałaś zarodków?
mary.m
Byłam właśnie na scratchingu myślałam, że ucieknę z fotela i zacznę krzyczeć. Poprzedni lekarz mnie dotknal, a ten drapał i drapał nie pisałam nic wcześniej, bo bałam sie, że nie dojdzie do skutku. Po bakterii w posiewie wyszla candida i znów leczenie. Na szczęście miałam wszystko w swojej domowej apteczce i szybko się pozbyłam gościa. Teraz po scratchingu dostałam kolejny antybiotyk już 3 w tym cyklu probiotyki pakuje cały czas z każdej strony. Torbiel endometrialna urosła już ma 4 cm i doskwiera mi przy podstawowych czynnościach. Już mnie lekarz zachęcał do 4 laparoskopii... Ale ruszam w przyszłym cyklu i podchodzę do 5 transferu i to najważniejsze
Super, że się udało i już tak blisko do transferu
Jeden podany, został jeden zamrożony.
Wlasnie w ramach relaksu narobiłam pierogów ze szpinakiem [emoji23][emoji23][emoji23]
Wlasnie w ramach relaksu narobiłam pierogów ze szpinakiem [emoji23][emoji23][emoji23]
Będzie dobrze [emoji8] postaraj się zająć czymś głowę, nie masz już na nic wpływu, ale stres na pewno nie pomaga. Było tu kilka ciąż z takich młodziutkich zarodków, nigdy nic nie wiadomo, trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] pamiętaj, że jesteśmy silniejsze niż nam się wydaje [emoji110] ja też gadam do brzucha, to całkiem normalne ile miałaś zarodków?
mary.m
Też mi się tak zdarzyło przy lutinusie, pewnie od jakiegoś podrażnienia przy aplikacji. Pięknych widoków na jutrzejszym usg ❤❤❤Hej dziewczyny,
Dobry pomysł z tym namaczaniemmoże pomóc. Dziękuję za dodanie otuchy mam nadzieję, że to jednak nic takiego.Spokojnie. Często tak jest jak się utlenia luteina. Mogłaś tez gdzieś podraznic jakies naczynko przy aplikacji. Może namaczaj tabletkę przed włożeniem- pomaga
reklama
Dziękuję:*mam nadzieję, że macie rację.Też mi się tak zdarzyło przy lutinusie, pewnie od jakiegoś podrażnienia przy aplikacji. Pięknych widoków na jutrzejszym usg ❤❤❤
Podziel się: