reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No to masz ciążę jak w banku jak będziemy razem transfer robić 😂😘😘.
Tyle czekałaś to nie patrz na mnie 😘
Oj kochana jeszcze sie zdziwisz - mam jakies przeczucie ze tym razme wogole nawet implantacji nie bedzie ;( A ty gluptaku tez przebadana i na immuno ;) Gorzej jak zadna z nas nie zajdzie ;) Wtedy pijemy !!!!!!

reklama
Kiedys @motylek24 polecila mi lekarza ZNANEGO LEKARZA z Lublina, ktory udraznia jajowody i ja z nim rozmawialam. Powiedzial ze po zapaleniach niedroznosc jajowodow jest praktycznie nie do odwrocenia (bo to szereg skomplikowanych detali tj jak np rzeski) i nawet on by sie tego nie podjął - myslisz ze dziadzio albo psychika mi pomoze? To on wtedy zalecil borowiny i to akurat w jakims stopniu mi pomoglo - nie welkim ale zawsze cos ;) Ja uwazam ze kobiety w mojej sytuacji raczej nie maja co liczyc na CUD... Ale dziewczyny ktore sie chca do niego przejechac takich problemow nie maja ;) Wiec czemu nie ? Z tego co opisywala @klaudiaanita to u mnie tez jest kliku takich "czarodzieji" tylko u nas sie ich nazywa kreglazami 😂 😂😂 Tez opowiadaja o jednej nodze krotszej od drugiej a nawet o polkulach mozgowych takze dla mnie to strata energii ;) Bede sie cieszyc z kazdego naturalsa na forum ale niestety nie jstem w stanie uwierzyc ze to za sprawa jakiegos KREGLAŻA - ??? ;) Mimo wszystko gdybym nie miala takich przyczyn pewnie bym sie do niego wybrala chociazby dla zyciowego doswiadczenia ;)
Ej!
Link dla turbo leniwcow:

A jak stosowalas te plastry borowinowe? Bo do mni idą!!

Ej!
Link dla turbo leniwcow:

A jak stosowalas te plastry borowinowe? Bo do mni idą!!
one sa tak opakowane w filijkach i ja je zalewalam w misce z goraca woda- po 10 minutach wyjmowalam, wycinalam z tej folijki i lezalam pod kocykiem jakies 45 minut. Pozniej jak wstawalam to sie rozpadala i mialam ja wszedzie zanim doszlam do lazienki - w nogawkach, na podlodze a moj Ozi jak tylko to widzial to sie rzucal na to i zlizywal 😂 😂 😂 Wygladalo jak takie gowienko ma taki kolor :) i tak przez 15 dni w miesiacu, co miesiac przez 4 miesiace ;)

Na początku jeden był dużo mniejszy i nie dawali jemu zbytnio szans, no bete miałam bardzo niska typowo jak na jednen zarodek, pamiętam zdziwienie jak się okazało że bliźniaki chodź wiedzieliśmy że podane były dwa zarodki 😅 taaak bardzo chciałam więcej dzieci ale narazie przy tym samopoczuciu mówię, że nigdy więcej ciąży 😅 to z Ty też masz duże szanse na bliźniaki nawet jak podasz jeden zarodek☺
Moja babcia z blizniakow i trzy kuzynki urodzily natoralnie bliznieta a ja qwa ani jednego ;)

@Ananasowa93 to super ze pracujesz wiesz to troche innaczej. Masz wyrobiony taki swoj rytm i wogole ja im wiecej mialam czasu to z niczym sie nie wyrabialam a tak jestem bardziej zorganizowana. Do tego masz super motywacje zeby pracowac no i tez napewno masz takie poczucie ze troche meza odciazysz ;) Fajnie ze tak szybko znalazlas prace bo z tego co wiem u nas tez ciezko teraz z czyms sensownym... Pojdziesz do ludzi nie bedziesz myslala tylko o jednym - chociaz ja mam teraz zapierdziel w pracy a myslami tez bladze gdzies o calym leczeniu ;) Nawet jak transfer sobie zrobisz to chyba lepiej pracowac niz siedziec i sie kisic w domu bo wtedy dopiero psycha nam daje do wiawtu a tak przynajmniej bedziesz zmuszona w pracy skupic sie na czyms innym ;) Bedzie dobrze - zobaczysz ;)

Rozumiem ;) No ja tez mialam histero to potwierdzili ze jeden zupelnie niedrozny a drugi ma przepustowsc mysle ze wlasnie te berowiny ktore tak rzetelnie sobie nakladalam cos pmogly...
Ustanie to mi opowiadali co i jak tylko opis laparoskopii był tak lakoniczny , szkoda pisać. Już nie wspominając o filmie czy zdj ciach. Ogólnie laparoskopia trwała ponad dwie godziny, podobno próbowali długo i jeden jajowód coś tam przepuścił ale raczej marnie to wyglądało. Drugi nic,.zero.

reklama
Do góry