reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj tak samopoczucie poszło o 100% w gore. Samo to ze muszę codziennie ładnie wyglądać to już mi dodaje pewności siebie 😉 myśli i tak krążą w temacie starań i in vitro, histeroskopi itp. po transferze tez najlepiej jest być w pracy bo w domu można kicka dostać. Nawet nie będę opisywać co wyprawialam po transferze przez ten tydzień w domu bo byście mnie do psychiatry wysłały 🤪🤪🤪
Mam w pracy dziewczyny 22 i 27 lat. Jedna ma córkę 6 lat druga nie ma jeszcze a ta młodziutka to nawet o tym nie myśli i tak trudno złapać wspólny temat ... ale są super pozytywne i jest dużo śmiechu 🥳🥳❤ Jedna szuka atrakcji dla 6 łatki, druga rozkręca z mężem firmę wiec gada tylko o tym a trzecia o paznokciach, wycieczkach i jedzeniu 😂 także mówię wam misz masz a ja i tak mogę się wygadać tylko tutaj 🤪🤪
Jak dobrze ze Was mam ❤❤
No i super tak troche do ludzi wyjsc i zobaczyc jak inni zyja, jakie maja problemy, radosci, poglady ;) Fajnie ze wyszla IO i bierzesz mete - zobaczysz ze bedziesz sie lepiej czula ;) Ja to sie zawsze mojemu dziwie ze on tak sam zawsze w tych swoich rysunkach siedzi - ja bym swira dostala ;) Histeroskopia juz niedlugo - ciekawe co ci tam wyjdzie ;)

No a my za ciebie oczywiscie ;) PAmietam jak mialysmy w styczniu zaczac, potem wielkie plany w kwietniu a tu masz lipiec ;)
No ale sie nam wszystko przedłużyło😱 masakra jak tenczas leci.
Kochana mam pytanko czy twój lekarz wie ze ty bierzesz encorton? Czy ma on cos przeciwko?
Ja chce zadzwonić do mojego niedlugo i zastanawiam się jak z nim rozmawiać. Biore oczywiście pod uwage zmiane kliniki jak by zaczal mi jakies problemy robic...

to ty z Gamety? !! Czemu nie pisalas? W ktorej Gamecie? No mnie leczy Pawel Ra..wan ;) Wiesz jak sie u niego lecze ponad dwa lata i na poczatku tez mi baaaardzo odradzal PGD, a pozniej sam zalecil. U nas sytuacja po stymulce byla bardzo napieta i nie wiem jak to do konca jest z ta plcia. Wiem ze DGD kiedys pisala ze za kazdym razem badali zarodek i tez znali plec ;)
Pisałam chyba kiedyś
Ja Gameta Kielce 😜 To u mnie on teraz też pracuje 👍
Ja myśle że teraz Ci się uda bez problemów ✊
Ale najważniejsze jest to aby ciąża rozwijała się prawidłowego do samego końca ✊
Do lipca szybko zleci ;)

Kochana mam pytanko czy twój lekarz wie ze ty bierzesz encorton? Czy ma on cos przeciwko?
Ja chce zadzwonić do mojego niedlugo i zastanawiam się jak z nim rozmawiać. Biore oczywiście pod uwage zmiane kliniki jak by zaczal mi jakies problemy robic...
A dlaczego masz zmienic kilinke , przez encorton ?? Przecież przeniesienie zarodków to spore koszta... Masz rozpisany steryd przez Pasnika to nic nie wspominaj że będziesz go brać lekarzowi z Gamety..

Nie wie!!! On jest bardzo na nie. Kilka razy sie mnie pytal i to juz nawet przed sama punkcja jak tylko wszystko sie zaczelo... Oni w Gameta ogolnie do immuno jakos nie za bardzo podchodza... Zwyczajnie nic mu nie powiedzialam i nawet nie probowalam ;)

Pisałam chyba kiedyś
Ja Gameta Kielce 😜 To u mnie on teraz też pracuje 👍
Ja myśle że teraz Ci się uda bez problemów ✊
Ale najważniejsze jest to aby ciąża rozwijała się prawidłowego do samego końca ✊
Do lipca szybko zleci ;)
Mialam sie pytac czy nie chcesz isc do niego a ty przeciez juz w ciazy 😂 😂 😂 Tak on gdzies jezdzi tez bo u mnie tylko trzy razyw tygodniu przyjmuje a przyjmowal codziennie ;)

reklama
A dlaczego masz zmienic kilinke , przez encorton ?? Przecież przeniesienie zarodków to spore koszta... Masz rozpisany steryd przez Pasnika to nic nie wspominaj że będziesz go brać lekarzowi z Gamety..
Gameta mnie skierowala do immunologa. Po wizycie przekazalam im jego zalecenia bo mieli mi zrobic wlew domaciczny. W ostatniej rozmowie powiedział mi moj lekarz ze nie zrobi mi transferu na tych lekach😞

Do góry