bazylia128
Fanka BB :)
O ja pierdziele ale sie bedzie dzialo Trzy owieczki forumoweNo to ja tez z wami oczywiście. Ja prawdopodobnie transfer w drugiej polowie lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja pierdziele ale sie bedzie dzialo Trzy owieczki forumoweNo to ja tez z wami oczywiście. Ja prawdopodobnie transfer w drugiej polowie lipca
Trzymam za was bardzo mocno kciukiO ja pierdziele ale sie bedzie dzialo Trzy owieczki forumowe
No i super tak troche do ludzi wyjsc i zobaczyc jak inni zyja, jakie maja problemy, radosci, poglady Fajnie ze wyszla IO i bierzesz mete - zobaczysz ze bedziesz sie lepiej czula Ja to sie zawsze mojemu dziwie ze on tak sam zawsze w tych swoich rysunkach siedzi - ja bym swira dostala Histeroskopia juz niedlugo - ciekawe co ci tam wyjdzieOj tak samopoczucie poszło o 100% w gore. Samo to ze muszę codziennie ładnie wyglądać to już mi dodaje pewności siebie myśli i tak krążą w temacie starań i in vitro, histeroskopi itp. po transferze tez najlepiej jest być w pracy bo w domu można kicka dostać. Nawet nie będę opisywać co wyprawialam po transferze przez ten tydzień w domu bo byście mnie do psychiatry wysłały
Mam w pracy dziewczyny 22 i 27 lat. Jedna ma córkę 6 lat druga nie ma jeszcze a ta młodziutka to nawet o tym nie myśli i tak trudno złapać wspólny temat ... ale są super pozytywne i jest dużo śmiechu ❤ Jedna szuka atrakcji dla 6 łatki, druga rozkręca z mężem firmę wiec gada tylko o tym a trzecia o paznokciach, wycieczkach i jedzeniu także mówię wam misz masz a ja i tak mogę się wygadać tylko tutaj
Jak dobrze ze Was mam ❤❤
No a my za ciebie oczywiscie PAmietam jak mialysmy w styczniu zaczac, potem wielkie plany w kwietniu a tu masz lipiecTrzymam za was bardzo mocno kciuki
No ale sie nam wszystko przedłużyło masakra jak tenczas leci.No a my za ciebie oczywiscie PAmietam jak mialysmy w styczniu zaczac, potem wielkie plany w kwietniu a tu masz lipiec
Pisałam chyba kiedyśto ty z Gamety? !! Czemu nie pisalas? W ktorej Gamecie? No mnie leczy Pawel Ra..wan Wiesz jak sie u niego lecze ponad dwa lata i na poczatku tez mi baaaardzo odradzal PGD, a pozniej sam zalecil. U nas sytuacja po stymulce byla bardzo napieta i nie wiem jak to do konca jest z ta plcia. Wiem ze DGD kiedys pisala ze za kazdym razem badali zarodek i tez znali plec
A dlaczego masz zmienic kilinke , przez encorton ?? Przecież przeniesienie zarodków to spore koszta... Masz rozpisany steryd przez Pasnika to nic nie wspominaj że będziesz go brać lekarzowi z Gamety..No ale sie nam wszystko przedłużyło masakra jak tenczas leci.
Kochana mam pytanko czy twój lekarz wie ze ty bierzesz encorton? Czy ma on cos przeciwko?
Ja chce zadzwonić do mojego niedlugo i zastanawiam się jak z nim rozmawiać. Biore oczywiście pod uwage zmiane kliniki jak by zaczal mi jakies problemy robic...
Nie wie!!! On jest bardzo na nie. Kilka razy sie mnie pytal i to juz nawet przed sama punkcja jak tylko wszystko sie zaczelo... Oni w Gameta ogolnie do immuno jakos nie za bardzo podchodza... Zwyczajnie nic mu nie powiedzialam i nawet nie probowalamNo ale sie nam wszystko przedłużyło masakra jak tenczas leci.
Kochana mam pytanko czy twój lekarz wie ze ty bierzesz encorton? Czy ma on cos przeciwko?
Ja chce zadzwonić do mojego niedlugo i zastanawiam się jak z nim rozmawiać. Biore oczywiście pod uwage zmiane kliniki jak by zaczal mi jakies problemy robic...
Mialam sie pytac czy nie chcesz isc do niego a ty przeciez juz w ciazy Tak on gdzies jezdzi tez bo u mnie tylko trzy razyw tygodniu przyjmuje a przyjmowal codzienniePisałam chyba kiedyś
Ja Gameta Kielce To u mnie on teraz też pracuje
Ja myśle że teraz Ci się uda bez problemów
Ale najważniejsze jest to aby ciąża rozwijała się prawidłowego do samego końca
Do lipca szybko zleci
Gameta mnie skierowala do immunologa. Po wizycie przekazalam im jego zalecenia bo mieli mi zrobic wlew domaciczny. W ostatniej rozmowie powiedział mi moj lekarz ze nie zrobi mi transferu na tych lekachA dlaczego masz zmienic kilinke , przez encorton ?? Przecież przeniesienie zarodków to spore koszta... Masz rozpisany steryd przez Pasnika to nic nie wspominaj że będziesz go brać lekarzowi z Gamety..