Tam sa namiary na lekarzy z poz ktorzy doprowadzili dziewczyny naturalnie do ciaz. Opisane. Czytaj !!Nie...
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Tak sie dopytuje bo wlasnie oprzednim razem mialam 4CC i bylo puste jajo - wiec pewnie musialbyc wadliwy genetycznie a nie wina immuno?Dlaczego ma być z góry wiadomo? To nie prawda, zwyczajnie te z C mają mniejsze szanse na to że są prawidłowe niż te z B, a tym bardziej z A. Są przypadki ciąż z CC, BC itd.. Im gorsza morfologia tym większe ryzyko że może być wadliwy zarodek bo się gorzej w laboratorium rozwijaj ale to może wynikać z innych czynników a nie z wady.. To tylko statystyki przecież.
No to masz ciążę jak w banku jak będziemy razem transfer robić .nie chcialam pisac biore encorton a 18 mam dodatkowo sraczing i w polwie lipca transfer - z tego co bliczylam idziemy łeb w łeb wiec transfer bedziemy miec albo tego samego dnia albo ja jakies dwa dni pozniej masakra - nie chcialam zeby tak wyszlo ale dostalam zjebki od Łukasza ze na co czekam itd wiec juz nie czekam
Tyle czekałaś to nie patrz na mnie
Stopień rozprężenia 4 to pełna blastocysta. 5 już wychodząca z otoczki a 6 to poza otoczką blastocysta. Robimy AH po to żeby ta 4.1.1 powoli sobie wylazla i zrobiła się 5.1.1 a potem w dniu 6 staje się 6.1.1 i jest gotowa do implantacji inaczej nie da rady:-) ogółem na 5 dobę uznaje się ze 4.1.1 jak i 5.1.1 jest ok ale 6.1.1 to już raczej nie zdarza się w 5 dobie.@kate_p7 mialam juz do ciebie pisac... Jaka jest roznica miedzi blastka 5.1.1 a 4.1.1 ? No bo kurcze u mnie w klinice nie ma juz takich oznaczen? Jest tylko od 1 - 4... Ja zawze mialam 4, nigdy 5? O so chosi ?
Aduś16
Wiesz co coś mi to przypomnialo... Jak po drugiej nie udanej stymulacji poszłam na wizytę do samego prof Lukasz..a , już wtedy byłam pozbawiona jajowodow po pierwszej próbie i felernej ciąży, to słynny profesor skupił się jedynie na opowieści jak to swojej znajomej bez jajowodow chciał robić IVF a ona dwa razy naturalnie zaszła w między czasie... Ot taka anegdota profesora, który nic do mojej stymulacji nie wniósł jedynie taka historyjkę.. Więc wiesz ja ten jasnowidz z nim kiedyś by miał do czynienia to jest możliwe że Ci to też wywrozyWłaśnie wpadłam na genialny pomysł(tak,tak zdarza mi się).
Ja muszę do Niego wysłać fotę i dryndąć i zobaczymy co powiebo jak mi powie, że mogę być w ciąży naturalnie-a wszyscy wiemy, że jajowodów u mnie brak(no to to tylko Dżizas i niepokalane poczęcie byłyby w stanie naprawic) - to nie jedziem @Fredka. A jak powie paaaaani z czym do ludzito jademy!!!
Aaaanna
Lepiej późno niż wcale [emoji3][emoji3]
Szkoda, że dopiero na wieczór [emoji8]
Netiaskitchen
No i super że nie czekasz!!! Do lipca to zlecinie chcialam pisac biore encorton a 18 mam dodatkowo sraczing i w polwie lipca transfer - z tego co bliczylam idziemy łeb w łeb wiec transfer bedziemy miec albo tego samego dnia albo ja jakies dwa dni pozniej masakra - nie chcialam zeby tak wyszlo ale dostalam zjebki od Łukasza ze na co czekam itd wiec juz nie czekam
Aduś16
Ja mialam kochana 2BC i był zarodek widać i pikajace serce przed poronieniem więc nie wiem jak to z tym C jest.. Pasnik uważa że u mnie raczej immunologia wtedy zawiniła.Tak sie dopytuje bo wlasnie oprzednim razem mialam 4CC i bylo puste jajo - wiec pewnie musialbyc wadliwy genetycznie a nie wina immuno?
Jak mogła zajść bez jajowodówWiesz co coś mi to przypomnialo... Jak po drugiej nie udanej stymulacji poszłam na wizytę do samego prof Lukasz..a , już wtedy byłam pozbawiona jajowodow po pierwszej próbie i felernej ciąży, to słynny profesor skupił się jedynie na opowieści jak to swojej znajomej bez jajowodow chciał robić IVF a ona dwa razy naturalnie zaszła w między czasie... Ot taka anegdota profesora, który nic do mojej stymulacji nie wniósł jedynie taka historyjkę.. Więc wiesz ja ten jasnowidz z nim kiedyś by miał do czynienia to jest możliwe że Ci to też wywrozy
reklama
Aduś16
Kuzwa nie mam pojęcia a też mi to do tej pory pozostało w głowie!!! Tylko to pamiętam z rozmowy z profesorem...Jak mogła zajść bez jajowodów
Podziel się: