Ovitrelle brałam 21.05 wieczorem. Prześledziłem ulotki i już nie powinno być po nim śladu. Mam taka nadziejeNo kochana, skoro sikance wychodzą to zaje.bisty znak
Edit A brałaś jakiś zastrzyk, Ovitrelle czy coś?
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Dziewczyny gdzie przyjmuje ten znachor? Bo nie mogę znaleźć
Netiaskitchen
A u mnie pogoda nie bardzo, chyba będzie padaćDobry Dziołchy!!!
Wszystkim pięknego dnia życzę
U mnie zapowiada się zacnie
Ty gluptasie się odetnij z tym dziękowaniem tylko jak coś to pisz co Ci ślina na język przyniesie albo jakie ciekawe pomysły miałaś żeby nie paść przy zastrzyku
Ja potrafiłam wciągać brzuch jak już miałam igłę wbitą i mój na mnie psioczyl że co ja robię także spokojnie, będziesz miała co wspominać na stare lata
Oki namówiłaś mnie Jak narazie co cały czas myślę o tym i sie zastanawiam jak to wyjdzie ten pierwszy zastrzyk, pewnie obydwoje z moim bedziemy sie kłócić zeby to jednak on mi zrobil pomimo ze sie boi
Dobry Dziołchy!!!
Wszystkim pięknego dnia życzę
U mnie zapowiada się zacnie
Dzień dobry Tobie również miłego dnia U nas dzisiaj pochmurno ale to nic, troszkę chmurek nie zaszkodzi
He he he, chętna?. On się chyba nigdzie nie ogłasza o ile dobrze pamiętamDziewczyny gdzie przyjmuje ten znachor? Bo nie mogę znaleźć
Któryś Płock
Netiaskitchen
A kiedy ten pierwszy zastrzyk?Oki namówiłaś mnie Jak narazie co cały czas myślę o tym i sie zastanawiam jak to wyjdzie ten pierwszy zastrzyk, pewnie obydwoje z moim bedziemy sie kłócić zeby to jednak on mi zrobil pomimo ze sie boi
Oraz Dziewczyny dzisiaj 6dpt,zrobiłam dwa sikacze i obydwa są pozytywne. Pani dr zalecała zrobić betę w 8dpt, miałam pójść dzisiaj,ale skoro sikacze przynoszą takie wiesci to chyba wytrzymam siedze i nie moge uwierzyć. Sprawdzam po dziesięć razy czy mi się nie przewidziało i czy nie zniknęły te kreski
Świetna wiadomość
A kiedy ten pierwszy zastrzyk?
Już jutro zaczynam Buserelin
reklama
Ej @Murawa jest jeden Płock, ten pod Wawą . Mam 316km dokładnieHe he he, chętna?. On się chyba nigdzie nie ogłasza o ile dobrze pamiętam
Któryś Płock
Podziel się: