reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Idę spać 👍
Głowa mi pęka :D 😜

Będziesz teraz zabombordowana pytaniami na forum i na priv 🤪 mega się cieszę, że Ci się udało ❤️ byłaś dla mnie wzorem, tak dzielnie zniosłaś porobienia i byłaś taka miła mimo bólu, że to zdecydowanie jest nagroda za cierpliwość i przeżyte cierpienie ❤️

Spokojnej ciąży Kochana ❤️ oby wszystko było dobrze 😘😘

reklama
Dostałam numer od znajomej która była i zaszła
Miałam ten numer ponad 2 lata zanim się zdecydowałam zadzwonić
Zadzwoniliśmy,powiedzieliśmy ze mamy problem z ciąża
Poprosił o przesłanie zdjęcia po czym po chwili oddzwonił i powiedział w czym jest problem
Powiedział żeby zadzwonić za kilka dni bo zajęty bardzo jest
I tak dzwoniliśmy aż udało się umówić i pojechaliśmy na następny dzień i tyle 👍
Do niego trzeba jechać chyba z partnerem
Sprawdzi was razem
Bo przecież zależy jaki jest problem,przecież każda z nas jest inna
Jak jest problem z nasieniem to niby tez potrafi pomoc
Nie przyjmuje wiele osób na dzień więc wycieczki z koleżankami raczej nie wchodzę w gre ale zreszta nie wiem musiałabyś go zapytać 🤷‍♀️
Prześlij ten numer.
Ja mogę jechać nawet jeśli ma pomóc tylko @fredka84 . JA POCZEKAM. Niech Ona idzie na pierwszy ogień😁😁😁

Dobra, spadam spać, narka laski 😘
Będzie mi się śnił znachor 😜
Siemanko dziewczyny 😘. Nie śnił mi się znachor 😜 Ale wiecie kto mi się śnił????? @Pójdźka Ty😱😂😜. Miałaś takie brązowe włosy do połowy ramion, było ich dużo tych włosów i mimo że NIGDY NAM SIE NIE POKAZAŁAŚ to wiedziałam że ty to ty🙃. Byłaś z mężem ale jego nie zapamiętałam i teraz kompletnie nie mogę sobie przypomnieć co robiliśmy 🤔🤔🤔

Dobry Dziołchy!!!
Wszystkim pięknego dnia życzę 🌄🌄🌄
U mnie zapowiada się zacnie😉😉😉
💞💞💞
U mnie też jeśli chodzi o pogodę A od jutra ochłodzenie.Dzis nocuje u bratowej jutro ona ma swoje 1 prenatalne i jeśli będzie wszystko cacy ogłaszają że spodziewają się babelka wszystkim ,A do tej pory wiem tylko ja i brat.

Dostałam numer od znajomej która była i zaszła
Miałam ten numer ponad 2 lata zanim się zdecydowałam zadzwonić
Zadzwoniliśmy,powiedzieliśmy ze mamy problem z ciąża
Poprosił o przesłanie zdjęcia po czym po chwili oddzwonił i powiedział w czym jest problem
Powiedział żeby zadzwonić za kilka dni bo zajęty bardzo jest
I tak dzwoniliśmy aż udało się umówić i pojechaliśmy na następny dzień i tyle 👍
Do niego trzeba jechać chyba z partnerem
Sprawdzi was razem
Bo przecież zależy jaki jest problem,przecież każda z nas jest inna
Jak jest problem z nasieniem to niby tez potrafi pomoc
Nie przyjmuje wiele osób na dzień więc wycieczki z koleżankami raczej nie wchodzę w gre ale zreszta nie wiem musiałabyś go zapytać 🤷‍♀️
Aha, wszystko rozumiem, wyślesz mi ten numer w razie wu na priva? Myślę że za jakiś czas też bym zadzwoniła i choć porozmawiała, bo mój mąż wcale nie wchodzi w grę 😢. Zrypal mnie wczoraj jak go jeszcze przed spaniem podgadywalam, wiem z góry że go nie urobię🙄🙄🙄

Siemanko dziewczyny 😘. Nie śnił mi się znachor 😜 Ale wiecie kto mi się śnił????? @Pójdźka Ty😱😂😜. Miałaś takie brązowe włosy do połowy ramion, było ich dużo tych włosów i mimo że NIGDY NAM SIE NIE POKAZAŁAŚ to wiedziałam że ty to ty🙃. Byłaś z mężem ale jego nie zapamiętałam i teraz kompletnie nie mogę sobie przypomnieć co robiliśmy 🤔🤔🤔
Trochę ze znachora masz, bo mam brązowe wlosy tylko troche dłuższe 😉
Milego dnia 😘

Ciekawe co robiłyśmy? Grila? Znajac mnie to na pewno w twoim snie piłam wino🍷🍷🍷Moj maz jest taki charakterystyczny, jak moglas go nie zapamietac😂

reklama
Ciekawe co robiłyśmy? Grila? Znajac mnie to na pewno w twoim snie piłam wino🍷🍷🍷Moj maz jest taki charakterystyczny, jak moglas go nie zapamietac😂
W nocy jak się przebudziłam to wszystko pamiętałam, no ale u nas jest taki przesąd że jak spojrzysz w okno po przebudzeniu to zaraz wszystko zapominasz, no i spojrzałam i zapomniałam 😂.
Nooo, gril i alko super propozycje dajesz 😜😍😍

Do góry