, No ja miałam baaaardzo podobnie do Ciebie . Dziś się z tego śmieję ale wczoraj byłam zła na dziadaKochana to miałyśmy tak samo
Mój wczoraj jakby wścieklizny dostał tak zaaregiwal.
Mam zapomnieć że pojedzie i powiedział że jak chce to mam jechać sana, on może już mi walizki spakować masakra, cały wieczór do d**** brak słów
reklama
Witam dziewczynki po długiej przerwie. Po pierwszej porażce łącznie 4 nieudanych transferach wróciłam w marcu ponownie do walki Zmieniliśmy klinikę skończyliśmy stymulację i w dniu wczorajszym mieliśmy transfer naszego świeżaczka blastocysty 5.1.1. I tu pytanie jak rokuje ta blastocysty? Proszę trzymać za nas kciuki!
Jak swojemu mowolam wczesniwj o tym znavhoeze yo powiedzial jedzemy a teraz ze glupoty gadam.Musze nad nim popracowac bo do Plocka mam blidko wiec szkoda zaprzepascic taka szanse, No ja miałam baaaardzo podobnie do Ciebie . Dziś się z tego śmieję ale wczoraj byłam zła na dziada
Waleczna36
Fanka BB :)
Ale jedziesz czy odpuszczasz?, No ja miałam baaaardzo podobnie do Ciebie . Dziś się z tego śmieję ale wczoraj byłam zła na dziada
To jest taki Mercedes taka blastocysta. Lepiej być nie możeWitam dziewczynki po długiej przerwie. Po pierwszej porażce łącznie 4 nieudanych transferach wróciłam w marcu ponownie do walki ❤ Zmieniliśmy klinikę skończyliśmy stymulację i w dniu wczorajszym mieliśmy transfer naszego świeżaczka blastocysty 5.1.1. I tu pytanie jak rokuje ta blastocysty? Proszę trzymać za nas kciuki!
Super wiadomości po cichu liczę że się uda!!!To jest taki Mercedes taka blastocysta. Lepiej być nie może
klaudiaanita
Płock nad WisłąHe he he, chętna?. On się chyba nigdzie nie ogłasza o ile dobrze pamiętam
Któryś Płock
Nie ogłasza się nigdzie
Tylko z polecenia ludzie trafiają
Przyjmuje na ul Dworcowej
Nawet z ciekawości przed wyjazdem przejrzałam internety i gdzieś na jakimś forum jakaś laska pisała że pomógł jej własnie ten bioenergoterapeuta
motylek24
Fredzioszko moja kochana ja jestem po linii męża twego, szkoda pieniążków. Nie gniewaj siy na niego. Jeśli bardzo chcesz jechać do tego znachora to jedźAha, wszystko rozumiem, wyślesz mi ten numer w razie wu na priva? Myślę że za jakiś czas też bym zadzwoniła i choć porozmawiała, bo mój mąż wcale nie wchodzi w grę . Zrypal mnie wczoraj jak go jeszcze przed spaniem podgadywalam, wiem z góry że go nie urobię
My kobiety to jestesmy silaczki❤
Jestem ciekawa czy nasi mężczyźni dali by sie tak kloc i faszerowac lekami...
Mój mąż jak oglądał wszystko o calej procedurze i oglądał filmiki co i jak to do mnie mówi : Jak chcesz to może nie rób tego co?? Ja jak bym bym na Twoim miejscu to bym w życiu sie na to nie zgodzil Dodał mi takiej otuchy że szok
Dobrze że mam tu Was, bo od Niego to raczej wsparcia nie mam ani kopa w dupe Tak jak na niego patrze, to najchętniej by wyrzucił te wszystkie lekarstwa i zastrzyki lub spalil by to w ciul
reklama
Netiaskitchen
Piękna patrząc po numerkachtrzymam kciuki!!!Witam dziewczynki po długiej przerwie. Po pierwszej porażce łącznie 4 nieudanych transferach wróciłam w marcu ponownie do walki ❤ Zmieniliśmy klinikę skończyliśmy stymulację i w dniu wczorajszym mieliśmy transfer naszego świeżaczka blastocysty 5.1.1. I tu pytanie jak rokuje ta blastocysty? Proszę trzymać za nas kciuki!
Podziel się: