reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Idę spać 👍
Głowa mi pęka :D 😜

Będziesz teraz zabombordowana pytaniami na forum i na priv 🤪 mega się cieszę, że Ci się udało ❤️ byłaś dla mnie wzorem, tak dzielnie zniosłaś porobienia i byłaś taka miła mimo bólu, że to zdecydowanie jest nagroda za cierpliwość i przeżyte cierpienie ❤️

Spokojnej ciąży Kochana ❤️ oby wszystko było dobrze 😘😘

reklama
Dostałam numer od znajomej która była i zaszła
Miałam ten numer ponad 2 lata zanim się zdecydowałam zadzwonić
Zadzwoniliśmy,powiedzieliśmy ze mamy problem z ciąża
Poprosił o przesłanie zdjęcia po czym po chwili oddzwonił i powiedział w czym jest problem
Powiedział żeby zadzwonić za kilka dni bo zajęty bardzo jest
I tak dzwoniliśmy aż udało się umówić i pojechaliśmy na następny dzień i tyle 👍
Do niego trzeba jechać chyba z partnerem
Sprawdzi was razem
Bo przecież zależy jaki jest problem,przecież każda z nas jest inna
Jak jest problem z nasieniem to niby tez potrafi pomoc
Nie przyjmuje wiele osób na dzień więc wycieczki z koleżankami raczej nie wchodzę w gre ale zreszta nie wiem musiałabyś go zapytać 🤷‍♀️
Prześlij ten numer.
Ja mogę jechać nawet jeśli ma pomóc tylko @fredka84 . JA POCZEKAM. Niech Ona idzie na pierwszy ogień😁😁😁

Dobra, spadam spać, narka laski 😘
Będzie mi się śnił znachor 😜
Siemanko dziewczyny 😘. Nie śnił mi się znachor 😜 Ale wiecie kto mi się śnił????? @Pójdźka Ty😱😂😜. Miałaś takie brązowe włosy do połowy ramion, było ich dużo tych włosów i mimo że NIGDY NAM SIE NIE POKAZAŁAŚ to wiedziałam że ty to ty🙃. Byłaś z mężem ale jego nie zapamiętałam i teraz kompletnie nie mogę sobie przypomnieć co robiliśmy 🤔🤔🤔

Dobry Dziołchy!!!
Wszystkim pięknego dnia życzę 🌄🌄🌄
U mnie zapowiada się zacnie😉😉😉
💞💞💞
U mnie też jeśli chodzi o pogodę A od jutra ochłodzenie.Dzis nocuje u bratowej jutro ona ma swoje 1 prenatalne i jeśli będzie wszystko cacy ogłaszają że spodziewają się babelka wszystkim ,A do tej pory wiem tylko ja i brat.

Dostałam numer od znajomej która była i zaszła
Miałam ten numer ponad 2 lata zanim się zdecydowałam zadzwonić
Zadzwoniliśmy,powiedzieliśmy ze mamy problem z ciąża
Poprosił o przesłanie zdjęcia po czym po chwili oddzwonił i powiedział w czym jest problem
Powiedział żeby zadzwonić za kilka dni bo zajęty bardzo jest
I tak dzwoniliśmy aż udało się umówić i pojechaliśmy na następny dzień i tyle 👍
Do niego trzeba jechać chyba z partnerem
Sprawdzi was razem
Bo przecież zależy jaki jest problem,przecież każda z nas jest inna
Jak jest problem z nasieniem to niby tez potrafi pomoc
Nie przyjmuje wiele osób na dzień więc wycieczki z koleżankami raczej nie wchodzę w gre ale zreszta nie wiem musiałabyś go zapytać 🤷‍♀️
Aha, wszystko rozumiem, wyślesz mi ten numer w razie wu na priva? Myślę że za jakiś czas też bym zadzwoniła i choć porozmawiała, bo mój mąż wcale nie wchodzi w grę 😢. Zrypal mnie wczoraj jak go jeszcze przed spaniem podgadywalam, wiem z góry że go nie urobię🙄🙄🙄

Siemanko dziewczyny 😘. Nie śnił mi się znachor 😜 Ale wiecie kto mi się śnił????? @Pójdźka Ty😱😂😜. Miałaś takie brązowe włosy do połowy ramion, było ich dużo tych włosów i mimo że NIGDY NAM SIE NIE POKAZAŁAŚ to wiedziałam że ty to ty🙃. Byłaś z mężem ale jego nie zapamiętałam i teraz kompletnie nie mogę sobie przypomnieć co robiliśmy 🤔🤔🤔
Trochę ze znachora masz, bo mam brązowe wlosy tylko troche dłuższe 😉
Milego dnia 😘

Ciekawe co robiłyśmy? Grila? Znajac mnie to na pewno w twoim snie piłam wino🍷🍷🍷Moj maz jest taki charakterystyczny, jak moglas go nie zapamietac😂

reklama
Ciekawe co robiłyśmy? Grila? Znajac mnie to na pewno w twoim snie piłam wino🍷🍷🍷Moj maz jest taki charakterystyczny, jak moglas go nie zapamietac😂
W nocy jak się przebudziłam to wszystko pamiętałam, no ale u nas jest taki przesąd że jak spojrzysz w okno po przebudzeniu to zaraz wszystko zapominasz, no i spojrzałam i zapomniałam 😂.
Nooo, gril i alko super propozycje dajesz 😜😍😍

Do góry