A która to Twoja próba (przepraszam,jeśli wynika to z wcześniejszych postów,ale jestem tu świeżakiem)?Narazie nie chcę biadolić, ale poza mężem nikt nie wie o naszej próbie, więc tylko tu mogę napisać co się dzieje cierpliwie czekam jak dalej sytuacja się rozwinie i jak zawsze to czekanie najgorsze
reklama
Kurde, Mary, trzymam kciuki za ciebieNarazie nie chcę biadolić, ale poza mężem nikt nie wie o naszej próbie, więc tylko tu mogę napisać co się dzieje cierpliwie czekam jak dalej sytuacja się rozwinie i jak zawsze to czekanie najgorsze
mary.m
Fanka BB :)
A która to Twoja próba (przepraszam,jeśli wynika to z wcześniejszych postów,ale jestem tu świeżakiem)?
Próba trzecia, ale pierwszy raz pozytywna beta
klaudiaanita
Netiaskitchen
Dzięki, że napisałaś bo ja tu zagladam co chwilę, a na ciężarówkach foto już od 30 min jest
Netiaskitchen
Piękna!!! Wymarzony i wyczekany prezenttakie są najlepsze!!!Dziękujemy za wszytskie kciuki. Poszło super [emoji4]
Zobacz załącznik 1127429
nieagatka
Hehe bo na raty wrzucam [emoji4]Dzięki, że napisałaś [emoji8]bo ja tu zagladam co chwilę, a na ciężarówkach foto już od 30 min jest[emoji3]
Nie mogłabym o Was zapomnieć [emoji8]
Netiaskitchen
Wiem, wiemmega gratuluję i bardzo się cieszę, że wszystko super!!!Hehe bo na raty wrzucam [emoji4]
Nie mogłabym o Was zapomnieć [emoji8]
reklama
Gratulacje❤❤❤❤❤❤❤Cudne dzieciatkoDziękujemy za wszytskie kciuki. Poszło super [emoji4]
Zobacz załącznik 1127429
Podziel się: