uważaj na kaca gigantaNo co ty, deszcz macie???. Ja to nawet przez pół godziny się opalałam bo jak słońce wyszło to grzało. Jutro spędzam dzień na leżaku bo ma być ładnie, a w tygodniu to się nie poopalam .
Piżamka o tej porze, wow . Szybki Bill jesteś
Ja mam dziś 2 piwka, będzie się działo
reklama
Rany czy aby w Polsce mieszkacie?!Qrwa u nas zimni tak ze masakra i pada o sloncu to mozma tylko pomarzycA jutro ma byc jeszcze gorzej znaczy zimno.co za maj!?A my dla odmiany z mężem malowalismy caly dzien elewacje
Maz na drabinie a żona na taborecie jechała doły [emoji1787] nogi w dupe wchodzą
Jutro ma być cieplutko i chyba się wybierzemy nad morze z kocykiem, a nóż słońce nas trochę opali grill tez za mną chodzi ale dziś już nie mamy siły.
Kto ma szkołę ten ma lżej . Jutro ci prześle buziaczki z leżakaRany czy aby w Polsce mieszkacie?!Qrwa u nas zimni tak ze masakra i pada o sloncu to mozma tylko pomarzycA jutro ma byc jeszcze gorzej znaczy zimno.co za maj!?
Ja tylko rozpaczam co za maj!Zimno deszcz i wiatr bŕrryýyW Polsce W słońcu dzisiaj było fajnie, ale po południu wiatr chłodny ;( na jutro zapowiadali 21 stopni.. wiadomo,że nad morzem będzie chłodniej, ale weźmiemy parawan oby się pogoda nie sknociła
Moze mie upaly ale niech cieplo nastapiOj tak! U nas też pogoda nie rozpieszcza do tej pory ;( A ja tez z tych ciepłolubnych [emoji57] może lato będzie piekne
Od poniedziałku ma być lepiej, tylko że ja dla zachodniopomorskiego sprawdzałam . A ty gdzie mieszkasz?Moze mie upaly ale niech cieplo nastapi
Czarna1985
Fanka BB :)
Super to działamyA ja z okazji urodzin @Smętna30 dostałam szybciej okres . Smętna to specjalnie dla Ciebie
Wzięłam już pierwsze tableteczki
Czarna1985
Fanka BB :)
A co tutaj taka cisza dzisiaj?????
reklama
Podziel się: