reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kuwa, dziewczyny, bo się wstydzę teraz 😱. Ja jestem wredna, serio 😌
Czarnulko a Ty jak humorek? Wysłać Ci trochę swojego?😘
Dziekuje kochanie ze pytasz. Dzis dużo lepiej.
Wczorajsza rozmowa z mężem mi duzo pomogla. Tak dostalam troche od Ciebie dobrej energii❤
Kochana moja wiec walczymy i nie poddajemy się ❤❤❤

reklama
Tak masz racje ale nie ktorzy mysla ze takie słowa mnie podniosa na duchu. Wole uslyszec ze mam walczyć i koniec kropka. Takie slowa mi daja kopa i mam sile walczyć.
Moja przyjaciółka urodzila 3 tyg temu dziecko. Oni sie starali 5 lat. Za kazdym razem jak dzwonię to ciągle gada o dziecku i zapomina zapytac co u nas[emoji20]
Starali się 5 lat. Dopiero urodzila i jest w euforii. Ty też kiedyś zspominisz o Bożym świecie i nie będziesz pytać co u kogoś, bo dziecko stanie się Twoim światem. Teraz to boli, ale jak się doczekasz (a doczekasz się!) to wierz mi, że zwariujesz że szczęścia.

A tak w ogóle to cześć dziewczynki 🙂. Dziś od rana super humor, bo piateczek i wieczorem kielbacha z ogniska😋. Już przed pracą byłam na małych zakupach w Biedrze 🙂.
Jak parę dni temu sobie chlipałam w rękaw, to teraz tryskam energią... Coś to podejrzane 😌
@bazylia128 pogodzona z mężem? Łóżko super godzi 😘
@Ananasowa93 lepiej ci dziś? ❤
Tak obudziłam się w dobrym humorze🤟🤟😉
Udało się zacząć dzień bed zdjęć od koleżanek także narazie cieszę się słońcem 🌸🌸
Głęboko do mnie dotarły słowa @Aaaanna ze czas starań to nie życie tylko wegetacja .... to jest bardzo bolesna prawda. Przeglądałam wczoraj w nocy zdjęcia sprzed lat jak żyłam. Miałam w sobie tyle radości a teraz jest za dużo smutku. Tylko ze nie da się wyłączyć tego trybu starań i walki. Dopóki to marzenie o byciu mama się nie spełni to nie zamknę tego etapu w swoim życiu ✊

reklama
Do góry