reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Koooochham cie za ten dystans do siebie ty moj staruszku 😍 😍 😍 Ja od cie nie wiele mlodsza - to mnie pocieszylas ;) A kosci ci nie kruszeją ????
Dzień dobry :)
Kruszeją kości, jak to z wiekiem coraz gorszej. Wczoraj do snu "cycek" nie dał rady, musiałam Kurową nosić. Dziś z rana z łóżka też trzeba wynieść. Zatem trenuj, biegaj, przyda się kondycja jak już urodzisz :) za co niezmiennie trzymam kciuki.

reklama
Ja kiedys nawet balam sie zjesc krewetki ;) Teraz wszedzie i o kazdej porze dnia ;) Ja akurat uwielbiam ;) Ten smak, miesistosc ummmmm dla mnie mega ;) ale rozmumiem jak ktos nie lubi ;) jak pierwsze dni?
Ja krewetki lubię Ale ostryg nie bardzo.
Dzięki super!muszę strasznie uważać na synka i uczę go żeby był delikatny w stosunku do siostry.

A w którym jesteś tygodniu:)? Ja mam duży apetyt teraz i ciągle jakieś smaki. Kanapka z serem i ogórki to moje ulubione danie a i jeszcze makaron z sosem pomidorowym:p. Hormony szaleją jak nic:).
Kochana ja jestem po łyżeczkowaniu(koniec w 9tyg)na początku kwietnia
Teraz czekam na miesiączkę..
Naturalnie próbujemy jeszcze przed rozpoczęciem kolejnej stymulacji 👍
Chciałabym być ale ja jestem ciężki przypadek..

No poswiecilam 2godziny i nadrobilam..... No @bazylia128 w czewcu robie badania a w lipcu bede chciala do crio podejsc zobaczymy co wyjdzie ... Ciesze sie ze mama twoja ma dobre wyniki :) @klaudiaanita czyzby to bylo tooo ...ten apetyt teko ci zycze kochana 🥰
Oby to był ten apetyt ale nie nakręcam się bo tyle lat się nie udało
Jak się nie uda to też wystartuje w lipcu
Super że się zdecydowałaś 😊
W końcu musi się nam udać i koniec!

Kochana ja jestem po łyżeczkowaniu(koniec w 9tyg)na początku kwietnia
Teraz czekam na miesiączkę..
Naturalnie próbujemy jeszcze przed rozpoczęciem kolejnej stymulacji 👍
Chciałabym być ale ja jestem ciężki przypadek..
Bardzo Cię przepraszam:*nie wiedziałam. Ja to mam wyczucie. Jak się czujesz?

reklama
Do góry