reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
JA zwykle po odstawieniu lekow okolo 3 - 4 dni
Nawet ku zdziwieniu mojego lekarza przy pustym jaju obylo sie bez lyzeczkowania bo po odstawieniu lekow za trzy dni zaczelam ronic ;( Lekarz mowi ze moj organizm idealnie i ksaizkowo reauje AHH NO I CO Z TEGO ;( Ogladamy z bartowa harrego potera na nateflix - przynajmniej nie musze sie zastanawiac co do niej mowic ;) Ona zrobila ciasto kruche z rabarbarem ;) Ale to maja tez jutro mojej mamie zawieszc ;) Bedzie ze mna spala - czujecie ? A moze cos sie miedzy nami teraz zmieni ? Mam takie lekkie zawroty glowy ale to chyba normalne co - zreszta jaz zawsze jakos dziwnie na narkoze reaguje ;) Ile jeszcze tego gowna za przeproszeiem ktorego nieznosze bede musiala przyjac ;(

Dziewczyny już pisałam ale przed wynikiem mojej hodowli więc teraz juz sprawa jest jasna, jesli któraś potrzebuje Lutinus to piszcie priv mam 4 opakowania...

Dziewczyny już pisałam ale przed wynikiem mojej hodowli więc teraz juz sprawa jest jasna, jesli któraś potrzebuje Lutinus to piszcie priv mam 4 opakowania...
Napisalam juz priv ale tutaj tez musze ;) Prosze Cie nie rezygnuj, przecieez ta stymulacja to byla pomylka - daj WAM jeszcze szanse ) No nie uwierze ze sie poddasz !

18 tydzień Super że wszystko ok ♥️ a co tam wyśpij się za wszystkie czasy. I oby zapalenie przeszło.Chodzisz do jakiegoś polskiego gin?
Ja się szykuję do drugiej stymulacji, ale to jeszcze długa droga ;( najpierw akcja covid19 musi się skończyć, wybór kliniki, lekarza, powtórka badań.....
Bylam dwa razy u Pl gina,a tak to mam Polke jako GP choc te "wizyty"telefoniczne teraz to masakra jakaś. Jakbym miala zagrożoną ciążę lub z problemami to bym się załamała opieką,ale cóż takie czasy,ze wszystko na głowie stoi.
Mam nadzieję,ze tym razem u ciebie będą piękne efekty stymulacji i transferu♥️
Bardzo tego wszystkim życzę.
Może ciekzo uwierzyć,ale wogole juz nie mysle o ivf,o tym ile przeszliśmy, ile sie nacierpielismy. To co teraz czuję z moim dzieciątkiem jest nieocenione i przeszlabym drugi raz to samo.
Kiedy moj mąż pierwszy raz powiedział "Kocham Was" i pocalowal mnie i brzuch to byla kolejna najpiekszejsza chwila w moim zyciu.

Ostatnia edycja:
to bylo w znieczuleniu miescowym plus jakies zwitczenie miesni - nie chce meczyc taty bo on dzisiaj z nia byl... ale zabieg byl dosyc dlugi ;( niech juz wzystko wroci do normy i niech juz Łukasz wroci ;(
No ja czytam was dziewczyny, ale nic nie czaję, pierwsze co pomyślałam to tinki łinki więc blisko haha [emoji1787]

Napisalam juz priv ale tutaj tez musze ;) Prosze Cie nie rezygnuj, przecieez ta stymulacja to byla pomylka - daj WAM jeszcze szanse ) No nie uwierze ze sie poddasz !
Nie wiemy, jutro będę konsultować raport z embriologiem, chce ustalić czy tu nasienie też zawiodło, czy jedno i drugie.. W przyszłym tygodniu będę ta stymulacje z innym lekarzem z Invicty konsultować. Do Gamety nie przejdziemy bo nie ma terminów a wyjeżdżamy już.. leków nie będę trzymać tylko dlatego że może cudem jeszcze zawalczymy i coś z tego będzie bo leki są do transferu a ja nawet zarodków wyhodować nie mogę :( a gdzie tu transfer jeszcze..

Strasznie przykre jest to co piszesz. Czuje ze nie jesteś pogodzona i pewnie długo nie będziesz z sytuacja która miała miejsce tym bardziej teraz decyzja o rezygnacji na pewno nie jest jeszcze w 100 % wynikająca z wykorzystania szans i poczucia że to ewidentny koniec. Myślę że nie wykorzystałas tak naprawdę tej ostatniej szansy. Może emocje trochę opadną i jednak będziecie jeszcze chwili spróbować. Życzę Ci teraz żebyś mogła zaznac spokój wyciszyć emocje przemyśleć sprawy jeszcze raz. Jeśli będziesz chciała dalej walczyć my tu będziemy na Ciebie czekać po to żeby Cię wesprzeć pocieszyć czy choćby się pośmiać i pogadać. Jesteś wspaniała osoba pełna miłości.
Nie wiemy, jutro będę konsultować raport z embriologiem, chce ustalić czy tu nasienie też zawiodło, czy jedno i drugie.. W przyszłym tygodniu będę ta stymulacje z innym lekarzem z Invicty konsultować. Do Gamety nie przejdziemy bo nie ma terminów a wyjeżdżamy już.. leków nie będę trzymać tylko dlatego że może cudem jeszcze zawalczymy i coś z tego będzie bo leki są do transferu a ja nawet zarodków wyhodować nie mogę :( a gdzie tu transfer jeszcze..

reklama

Jeśli mogę coś podpowiedzieć to idź do prof. na wizytę...

Do góry