bazylia128
Fanka BB :)
JA zwykle po odstawieniu lekow okolo 3 - 4 dni10dpt sprawdzimy betę i zobaczymy co dalej. A jak długo czekałaś na @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JA zwykle po odstawieniu lekow okolo 3 - 4 dni10dpt sprawdzimy betę i zobaczymy co dalej. A jak długo czekałaś na @?
Nawet ku zdziwieniu mojego lekarza przy pustym jaju obylo sie bez lyzeczkowania bo po odstawieniu lekow za trzy dni zaczelam ronic ;( Lekarz mowi ze moj organizm idealnie i ksaizkowo reauje AHH NO I CO Z TEGO ;( Ogladamy z bartowa harrego potera na nateflix - przynajmniej nie musze sie zastanawiac co do niej mowic Ona zrobila ciasto kruche z rabarbarem Ale to maja tez jutro mojej mamie zawieszc Bedzie ze mna spala - czujecie ? A moze cos sie miedzy nami teraz zmieni ? Mam takie lekkie zawroty glowy ale to chyba normalne co - zreszta jaz zawsze jakos dziwnie na narkoze reaguje Ile jeszcze tego gowna za przeproszeiem ktorego nieznosze bede musiala przyjac ;(JA zwykle po odstawieniu lekow okolo 3 - 4 dni
dziekuje kochanie skad ty to wszystko wiesz? Ale za jakis czas trzeba wymienic baterie prawda? I co wtedy to beda musieli znowu rozszywac?
Napisalam juz priv ale tutaj tez musze Prosze Cie nie rezygnuj, przecieez ta stymulacja to byla pomylka - daj WAM jeszcze szanse ) No nie uwierze ze sie poddasz !Dziewczyny już pisałam ale przed wynikiem mojej hodowli więc teraz juz sprawa jest jasna, jesli któraś potrzebuje Lutinus to piszcie priv mam 4 opakowania...
Bylam dwa razy u Pl gina,a tak to mam Polke jako GP choc te "wizyty"telefoniczne teraz to masakra jakaś. Jakbym miala zagrożoną ciążę lub z problemami to bym się załamała opieką,ale cóż takie czasy,ze wszystko na głowie stoi.18 tydzień Super że wszystko ok a co tam wyśpij się za wszystkie czasy. I oby zapalenie przeszło.Chodzisz do jakiegoś polskiego gin?
Ja się szykuję do drugiej stymulacji, ale to jeszcze długa droga ;( najpierw akcja covid19 musi się skończyć, wybór kliniki, lekarza, powtórka badań.....
No ja czytam was dziewczyny, ale nic nie czaję, pierwsze co pomyślałam to tinki łinki więc blisko haha [emoji1787]to bylo w znieczuleniu miescowym plus jakies zwitczenie miesni - nie chce meczyc taty bo on dzisiaj z nia byl... ale zabieg byl dosyc dlugi ;( niech juz wzystko wroci do normy i niech juz Łukasz wroci ;(
Nie wiemy, jutro będę konsultować raport z embriologiem, chce ustalić czy tu nasienie też zawiodło, czy jedno i drugie.. W przyszłym tygodniu będę ta stymulacje z innym lekarzem z Invicty konsultować. Do Gamety nie przejdziemy bo nie ma terminów a wyjeżdżamy już.. leków nie będę trzymać tylko dlatego że może cudem jeszcze zawalczymy i coś z tego będzie bo leki są do transferu a ja nawet zarodków wyhodować nie mogę a gdzie tu transfer jeszcze..Napisalam juz priv ale tutaj tez musze Prosze Cie nie rezygnuj, przecieez ta stymulacja to byla pomylka - daj WAM jeszcze szanse ) No nie uwierze ze sie poddasz !
Nie wiemy, jutro będę konsultować raport z embriologiem, chce ustalić czy tu nasienie też zawiodło, czy jedno i drugie.. W przyszłym tygodniu będę ta stymulacje z innym lekarzem z Invicty konsultować. Do Gamety nie przejdziemy bo nie ma terminów a wyjeżdżamy już.. leków nie będę trzymać tylko dlatego że może cudem jeszcze zawalczymy i coś z tego będzie bo leki są do transferu a ja nawet zarodków wyhodować nie mogę a gdzie tu transfer jeszcze..
Nie wiemy, jutro będę konsultować raport z embriologiem, chce ustalić czy tu nasienie też zawiodło, czy jedno i drugie.. W przyszłym tygodniu będę ta stymulacje z innym lekarzem z Invicty konsultować. Do Gamety nie przejdziemy bo nie ma terminów a wyjeżdżamy już.. leków nie będę trzymać tylko dlatego że może cudem jeszcze zawalczymy i coś z tego będzie bo leki są do transferu a ja nawet zarodków wyhodować nie mogę a gdzie tu transfer jeszcze..