reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Możesz. Poszukać danych naukowych odnosnie jakości komórek na tym protokole jakim szłaś. Cokolwiek byleby pokazało, ze to jest gorsze niż ta stara metoda.
A w FAMSI typ I obu plemników? Bo jak typ II to gorzej.
Kurcze tam jest jeden typ FAMSI więc nie mam pojęcia który to...a jaka to w praktyce różnica?

reklama
Hej,tak my dalej w Irlandii,zadnych zmian zamieszkania nie przewidujemy przed emeryturą 🙂
Według pierwszych prenatalnych dzisiaj mamy 18+0.
Dopiero robilam badania krwi w 6tygodniu a tu juz niedługo piaty miesiąc zawita🙂
Teraz mam troche stresu bo mam zapalenie dziąsła i już swiruje,ze to naszej niuni zaszkodzi,za chwile kolejna kontrola u dentysty.

A ty na jakim etapie jesteś? Ja spie po 10-12godz,pracuje po 8 godz dziennie i malo czasu mi zostaje na śledzenie forum,takze wogole nie wiem co się tutaj wyprawia😉
18 tydzień Super że wszystko ok ♥️ a co tam wyśpij się za wszystkie czasy. I oby zapalenie przeszło.Chodzisz do jakiegoś polskiego gin?
Ja się szykuję do drugiej stymulacji, ale to jeszcze długa droga ;( najpierw akcja covid19 musi się skończyć, wybór kliniki, lekarza, powtórka badań.....

Kochana no wlasnie nic nie znalezli ;( szkoda... lekarz patrzyl na moje jajowody o jeden zupelnie niedrozny a drugi ma jakas lekka przepustowosc 👍 stad ta moja ostatnia ciaza. Nwet wodniakow nie ma, ani jednego polipa nic zupelnie pobral tylko wycinek z endo ale wyniki beda za tydzien...
Ja pier**** nie wiem już sama co gadać !? Bo wiem ze to super jak nic nie ma ale z drugiej strony człowiek chciałby żeby tam było coś co można usunąć i uleczyć ta niepłodność 🥺
A z drugiej strony podsumowując to masz: piękna macice, dobra immunologie, zdrowa córeczkę w zarodku, unormowana IO i jesteś obstawiona lekami.
Nosz ***** teraz to się musi udać !!!❤️❤️

Ja pier**** nie wiem już sama co gadać !? Bo wiem ze to super jak nic nie ma ale z drugiej strony człowiek chciałby żeby tam było coś co można usunąć i uleczyć ta niepłodność 🥺
A z drugiej strony podsumowując to masz: piękna macice, dobra immunologie, zdrowa córeczkę w zarodku, unormowana IO i jesteś obstawiona lekami.
Nosz ***** teraz to się musi udać !!!❤❤
no ijeszcze przeciez kariotypy zrobione i ok ;) Tylko ze po tylu porazkach caly czas mi sie wydaje ze bedzie kupa z tego ;) Caly czas podswiadomie mysle o kolejnej procedurze... Jakas dziewczynka tu chyba pisala o tylu probach przy PCOS?

@Ananasowa93 a jak twoja dieta? Co wprowadzilaś? JAk chcesz to ci pomoge bo akurat w tym mam sporo wiedzy ;) Wolalabym jak @kate_p7 dawac porady o komorkach czy innych teoriach wzglednosci ;) ale to nie na moj malenki mozdzek ;)
Od piątku przestałam pic napoje, niczego nie słodzę, kupiłam makarony razowe i ciemne pieczywo. Nie chce całkowicie odstawić węglowodanów. A przy mojej diecie odstawienie słodyczy i chipsów oraz fast foodow to będzie wielki krok naprzód. Ale jakbyś miała jakieś wskazówki dla mnie to napisz proszę na priv 😉😉 ja bardzo chętnie przyjmuje rady od bardziej doświadczonych ❤️

Od piątku przestałam pic napoje, niczego nie słodzę, kupiłam makarony razowe i ciemne pieczywo. Nie chce całkowicie odstawić węglowodanów. A przy mojej diecie odstawienie słodyczy i chipsów oraz fast foodow to będzie wielki krok naprzód. Ale jakbyś miała jakieś wskazówki dla mnie to napisz proszę na priv 😉😉 ja bardzo chętnie przyjmuje rady od bardziej doświadczonych ❤
priv ;)

Kurcze tam jest jeden typ FAMSI więc nie mam pojęcia który to...a jaka to w praktyce różnica?
Chodzi o jakość plemnika czy w powiększeniu były plemniki typu I czy II. Ale to już poczekaj na informacje z labu. Pytaj jak Cię coś zainteresuje, może na coś trafisz.

reklama
Dziewczyny jak to teraz będzie po odstawieniu leków @ i jeden cykl przerwy czy odrazu estrofem odnowa ? Jak mamy jeszcze zarodki zamrożone.

Do góry