Ło matkoJa na przestrzeni tygodnia miałam 2 wyniki 1.76 i 0.54 !
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
bazylia128
JPRDL mam chyba stan podgorączkowy na termometrze 37,8 ;( Co mam teraz zrobic? Czuje sie dobrze tylko lekkie zawroty, nie mam kaszlu, dusznosci nic. Myslicie ze powinnam do kliniki zadzwonic?
@Aduś16 a w UK dlaczego nie chcecie ? Moja kolezanka tam miala i udalo jej sie za pierwszym razem, wiem ze to bez sensu tak porownywac ale o co chodzi ze wszystkie dziewczyny do PL na leczenie zamiast w tamtych klinikach? Za drogo, jakies inne procedury?
Ale super sie czyta takie wiadomości że komuś sie udało w Anglii za pierwszym razem... Kurcze, mam taka ogromną nadzieję ze mnie też sie uda
JPRDL mam chyba stan podgorączkowy na termometrze 37,8 ;( Co mam teraz zrobic? Czuje sie dobrze tylko lekkie zawroty, nie mam kaszlu, dusznosci nic. Myslicie ze powinnam do kliniki zadzwonic?
Sprawdź może jeszcze raz temperature..
Oby to nic strasznego nie bylo....
Biedaczysko jeszcze to Ci potrzebne:-(JPRDL mam chyba stan podgorączkowy na termometrze 37,8 ;( Co mam teraz zrobic? Czuje sie dobrze tylko lekkie zawroty, nie mam kaszlu, dusznosci nic. Myslicie ze powinnam do kliniki zadzwonic?
bazylia128
ale ja przeciez caly czas na antybiotyku jestem ;(Biedaczysko jeszcze to Ci potrzebne:-(
Aduś16
Pytalam kochana dzis jak opiekunka do mnie oddzwonila I mam ramach programu do wykorzystania wizytę, zapytałam od razu o profesora ale on niby nie udziela porad do odwołania.. Umówiłam z dr Hajdu..kiem, telefoniczna gdyż nas już nie będzie.. Planujemy być w Polsce w sierpniu 3 tygodnie więc mogłabym spróbować jeszcze raz ale bardzo się zrobiłam do Invicty i musiałabym usłyszeć jakiś sensowny plan stymulacji od innego lekarza bo tego cyrku przechodzić już nie chce żeby do aukcji podejść w 27dc.. W jaki sposób Ty ustalalas możliwość stymulacji przez profesora? Myślę aby w zazaleniu jakie będą do nich pisać na mojego lekarza poprosić o przeprowadzenie stymulacji właśnie przez profesora...ale pewnie mnie i tak zlejaJeśli mogę coś podpowiedzieć to idź do prof. na wizytę...
Pytalam kochana dzis jak opiekunka do mnie oddzwonila I mam ramach programu do wykorzystania wizytę, zapytałam od razu o profesora ale on niby nie udziela porad do odwołania.. Umówiłam z dr Hajdu..kiem, telefoniczna gdyż nas już nie będzie.. Planujemy być w Polsce w sierpniu 3 tygodnie więc mogłabym spróbować jeszcze raz ale bardzo się zrobiłam do Invicty i musiałabym usłyszeć jakiś sensowny plan stymulacji od innego lekarza bo tego cyrku przechodzić już nie chce żeby do aukcji podejść w 27dc.. W jaki sposób Ty ustalalas możliwość stymulacji przez profesora? Myślę aby w zazaleniu jakie będą do nich pisać na mojego lekarza poprosić o przeprowadzenie stymulacji właśnie przez profesora...ale pewnie mnie i tak zleja
Dzwoniłam, umawiałam się na wizytę i już. Prowadził mi cała stymulacje. Bez pickupu i transferu. Zawsze miał czas.
reklama
Aduś16
Nie odpowiada mi ich podejście do leczenia, łatwe przypadki to tak raczej im się szybko udaje.. Choć już przeszla mi nawet i taka myśl przez głowę.. chociaż @Czarna1985 raczej nie poleca IVF w UK, prawda?? Do transferu potrzebuje immunoglobuliny, które w Polsce mam już gdzie wziąć a tam są dwa razy droższe a to są już gigantyczne koszty!@Aduś16 a w UK dlaczego nie chcecie ? Moja kolezanka tam miala i udalo jej sie za pierwszym razem, wiem ze to bez sensu tak porownywac ale o co chodzi ze wszystkie dziewczyny do PL na leczenie zamiast w tamtych klinikach? Za drogo, jakies inne procedury?
Podziel się: