reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiem Ci, ze to rewelacyjny wynik:-) ale pytanie co tam było w środku... Dobrze się Ciebie stymuluje. Ładnie rosną pecherzyki :-) u mnie i przy PCOS nie. Często w pewnym wieku albo przy hiperce są komórki GV jak coś idzie nie tak...Dla Przykładu u mnie 16 komórek MI i 6 MII u mnie się rekrutuje duzo i nierówno rosną. Jak chcemy żeby było duzo są przedojfzale. I to było widać przy 24 pęcherzykach i 17 komórkach MII. No, ale to moja teoria:-) bo stymulację tez trzeba siedzieć kiedy skończyć ....
Wiesz kiedyś się mnie dobrze stymulowalo ale to było ponad 7 lat temu.. Teraz ciężko powiedzieć bo stymulacja się zaczęła w 11dc i rosły przez to nie równo... Cudem te dwie jedyne się dobrze zaplodnily ...

reklama
Mieliśmy FAMSI.. Miał 12 % nieprawidłowych tylko.. Ej Ty to masz wiedzę o tych plemnikach :p Dziękuję Ci!!!!!!!!
Możesz. Poszukać danych naukowych odnosnie jakości komórek na tym protokole jakim szłaś. Cokolwiek byleby pokazało, ze to jest gorsze niż ta stara metoda.
A w FAMSI typ I obu plemników? Bo jak typ II to gorzej.

dalej sie denerwuje i pewnie bede wydzwaniac dzisiaj do mamy jak na sraczke ;) troche sie u was wczoraj dzialo - chyba nie nadrobie. Tesc przywiozl alutke i byla taka radosc ;) Ona nie mzoe sama zostawac z Tolą na dluzej bo ja denerwuje ;) Troche mnie glowa boli a ziewam tak ze z ta mja szeroka szczena zaraz kogos polkne ;)
Jaja sobie wczoraj z dziewczynami robiłyśmy, głupawka była konkretna 🙂
A mamę na długo usypiali?

@Laurka2019 który to tydzień kochana?? Gdzie prowadzisz ciążę? Jesteś w ogóle w IE? Mam nadzieję że dobrze się czujesz powodzenia 😘
Hej,tak my dalej w Irlandii,zadnych zmian zamieszkania nie przewidujemy przed emeryturą 🙂
Według pierwszych prenatalnych dzisiaj mamy 18+0.
Dopiero robilam badania krwi w 6tygodniu a tu juz niedługo piaty miesiąc zawita🙂
Teraz mam troche stresu bo mam zapalenie dziąsła i już swiruje,ze to naszej niuni zaszkodzi,za chwile kolejna kontrola u dentysty.

A ty na jakim etapie jesteś? Ja spie po 10-12godz,pracuje po 8 godz dziennie i malo czasu mi zostaje na śledzenie forum,takze wogole nie wiem co się tutaj wyprawia😉

to bylo w znieczuleniu miescowym plus jakies zwitczenie miesni - nie chce meczyc taty bo on dzisiaj z nia byl... ale zabieg byl dosyc dlugi ;( niech juz wzystko wroci do normy i niech juz Łukasz wroci ;(
Teraz już będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤. Na pewno jest z tym urządzeniem bezpieczniejsza niż bez❤. Trochę o tym poczytałam😘

Teraz już będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤. Na pewno jest z tym urządzeniem bezpieczniejsza niż bez❤. Trochę o tym poczytałam😘
❤ ❤ ❤ tylko wiesz onas ie caly cza artwi czy bedzie z tym mogla normalnie funkcjonowac i do czego to doszlo, czy bedzie mogla na basen, czy bedzie to widac i takie pierdoly a ja juz w pewnym momencie jej klamalam ze znajomy znajomych tez ma i nic nie widac, nic nie czuje ;(

reklama
❤ ❤ ❤ tylko wiesz onas ie caly cza artwi czy bedzie z tym mogla normalnie funkcjonowac i do czego to doszlo, czy bedzie mogla na basen, czy bedzie to widac i takie pierdoly a ja juz w pewnym momencie jej klamalam ze znajomy znajomych tez ma i nic nie widac, nic nie czuje ;(
Czytam teraz że można później normalnie pływać, więc bez nerwów. Tylko musi kilka tygodni poczekać az wszystko się tam jej zrośnie ❤

Do góry