reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powiem Ci, ze to rewelacyjny wynik:-) ale pytanie co tam było w środku... Dobrze się Ciebie stymuluje. Ładnie rosną pecherzyki :-) u mnie i przy PCOS nie. Często w pewnym wieku albo przy hiperce są komórki GV jak coś idzie nie tak...Dla Przykładu u mnie 16 komórek MI i 6 MII u mnie się rekrutuje duzo i nierówno rosną. Jak chcemy żeby było duzo są przedojfzale. I to było widać przy 24 pęcherzykach i 17 komórkach MII. No, ale to moja teoria:-) bo stymulację tez trzeba siedzieć kiedy skończyć ....
Wiesz kiedyś się mnie dobrze stymulowalo ale to było ponad 7 lat temu.. Teraz ciężko powiedzieć bo stymulacja się zaczęła w 11dc i rosły przez to nie równo... Cudem te dwie jedyne się dobrze zaplodnily ...

reklama
Mieliśmy FAMSI.. Miał 12 % nieprawidłowych tylko.. Ej Ty to masz wiedzę o tych plemnikach :p Dziękuję Ci!!!!!!!!
Możesz. Poszukać danych naukowych odnosnie jakości komórek na tym protokole jakim szłaś. Cokolwiek byleby pokazało, ze to jest gorsze niż ta stara metoda.
A w FAMSI typ I obu plemników? Bo jak typ II to gorzej.

dalej sie denerwuje i pewnie bede wydzwaniac dzisiaj do mamy jak na sraczke ;) troche sie u was wczoraj dzialo - chyba nie nadrobie. Tesc przywiozl alutke i byla taka radosc ;) Ona nie mzoe sama zostawac z Tolą na dluzej bo ja denerwuje ;) Troche mnie glowa boli a ziewam tak ze z ta mja szeroka szczena zaraz kogos polkne ;)
Jaja sobie wczoraj z dziewczynami robiłyśmy, głupawka była konkretna 🙂
A mamę na długo usypiali?

@Laurka2019 który to tydzień kochana?? Gdzie prowadzisz ciążę? Jesteś w ogóle w IE? Mam nadzieję że dobrze się czujesz powodzenia 😘
Hej,tak my dalej w Irlandii,zadnych zmian zamieszkania nie przewidujemy przed emeryturą 🙂
Według pierwszych prenatalnych dzisiaj mamy 18+0.
Dopiero robilam badania krwi w 6tygodniu a tu juz niedługo piaty miesiąc zawita🙂
Teraz mam troche stresu bo mam zapalenie dziąsła i już swiruje,ze to naszej niuni zaszkodzi,za chwile kolejna kontrola u dentysty.

A ty na jakim etapie jesteś? Ja spie po 10-12godz,pracuje po 8 godz dziennie i malo czasu mi zostaje na śledzenie forum,takze wogole nie wiem co się tutaj wyprawia😉

to bylo w znieczuleniu miescowym plus jakies zwitczenie miesni - nie chce meczyc taty bo on dzisiaj z nia byl... ale zabieg byl dosyc dlugi ;( niech juz wzystko wroci do normy i niech juz Łukasz wroci ;(
Teraz już będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤. Na pewno jest z tym urządzeniem bezpieczniejsza niż bez❤. Trochę o tym poczytałam😘

Teraz już będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤. Na pewno jest z tym urządzeniem bezpieczniejsza niż bez❤. Trochę o tym poczytałam😘
❤ ❤ ❤ tylko wiesz onas ie caly cza artwi czy bedzie z tym mogla normalnie funkcjonowac i do czego to doszlo, czy bedzie mogla na basen, czy bedzie to widac i takie pierdoly a ja juz w pewnym momencie jej klamalam ze znajomy znajomych tez ma i nic nie widac, nic nie czuje ;(

reklama
❤ ❤ ❤ tylko wiesz onas ie caly cza artwi czy bedzie z tym mogla normalnie funkcjonowac i do czego to doszlo, czy bedzie mogla na basen, czy bedzie to widac i takie pierdoly a ja juz w pewnym momencie jej klamalam ze znajomy znajomych tez ma i nic nie widac, nic nie czuje ;(
Czytam teraz że można później normalnie pływać, więc bez nerwów. Tylko musi kilka tygodni poczekać az wszystko się tam jej zrośnie ❤

Do góry