reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Moj maz to na autach nie zna sie wcale - nic a nic.Dlatego my raczej nowsze bo moja pierdolka to by padl gdyby zaczelo sue psuc stare auto😁
Gbyby moj tego nie ogarnial za darmoche i po taniości to pewnie tez bysmy kupowali nowsze zeby miec spokój. Nam jeszcze zaden nigdy sie nie rozkraczyl, ale co miesiąc przeglad na kanale, wiec za wczasu sie robi malym kosztem😉

reklama
@s.ols3404 znowu Cię widzę 😘. Zanim dotrzesz do tej strony to już pewnie będę spać 😂
Właśnie chciałam wszystko przeczytać😁 ale nie wytrzymałam 😁 zaraz Was nadrobię.
Zasadziłam wczoraj ok 50 krzaków pomidorów 🤦🏻‍♀️ jestem nienormalna, ale sadzenie sprawia mi przyjemność 😁 a później trochę alkoholu, więc dzis umieram 🤦🏻‍♀️ za radą psycholog odpuściłam sobie kilka tematów. Dużo restrykcji staram się sobie nałożyć, które na pewno mają plus jeśli chodzi o zdrowie fizyczne, ale nie psychiczne. Jutro do pracy wracam po urlopie.
Kochane wyszła mi bakteria e coli liczna w posiewie. Co teraz? Lekarz mi nie odpisał, a w czwartek scratching miał być..

Super. A w środę jest wolny?
Do Płocka nie chce jechać😉😉😉
Myślę ze nawet upijajac go bym nic nie zdziała 😂😂Sorki Murawko.
On kiedys naprawial samochody, ale potem przebranzowil sie na serwis duzych maszyn, bo lepsze pieniadze z tego są. Samochody to teraz jego hobby, a na tych nowych to sam mowi ze sie juz nie zna bo tak to wszystko poszlo do przodu.
Powodzenia w zakupie!!

Zasadziłam wczoraj ok 50 krzaków pomidorów 🤦🏻‍♀️ jestem nienormalna, ale sadzenie sprawia mi przyjemność 😁 a później trochę alkoholu, więc dzis umieram 🤦🏻‍♀️ za radą psycholog odpuściłam sobie kilka tematów. Dużo restrykcji staram się sobie nałożyć, które na pewno mają plus jeśli chodzi o zdrowie fizyczne, ale nie psychiczne. Jutro do pracy wracam po urlopie.
Kochane wyszła mi bakteria e coli liczna w posiewie. Co teraz? Lekarz mi nie odpisał, a w czwartek scratching miał być..
Pomidorki super😊😊😊
A nie pobrudziłaś gdzieś próbki - wiem, że pewnie nie pierwszy raz to robisz, ale często się zdarza, nie możesz powtórzyć?

Raczej nie będą tych bakterii pchać głębiej....antybiotyk pewnie konieczny. Jeszcze dla pewności zrób badanie jeszcze raz.....już różne cuda widziałam.

Myślę ze nawet upijajac go bym nic nie zdziała 😂😂Sorki Murawko.
On kiedys naprawial samochody, ale potem przebranzowil sie na serwis duzych maszyn, bo lepsze pieniadze z tego są. Samochody to teraz jego hobby, a na tych nowych to sam mowi ze sie juz nie zna bo tak to wszystko poszlo do przodu.
Powodzenia w zakupie!!
😘😘😘
Spoko.
Najwyżej będzie kupa. 🤷‍♀️

reklama
Do góry