reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie myśl o wyniku negatywnym. A najważniejsze dla mnie to zawsze być krok do przodu i mieć plan B. Wtedy porażka nie przygnebia tak bardzo. Ale zawsze dzień czy dwa trzeba zajesc zapic i przelezać tak u mnie.
A ja mam jutro betę! [emoji33] Jak wy dziewczyny się podnosiłyście po negatywnej becie? Ja się boje, ze nie ogarnę się tak szybko, ze nie dam rady. Do piątku siedzę na zwolnieniu bo hormony dają mi w tyłek i mam problemy z oddychaniem. Jak sobie poradzić ...??? Może ja za dużo od siebie wymagam.niechce, żeby mój syn widział mnie w rozpaczy wiec będę musiała się ogarnąć :-(

Nie myśl o wyniku negatywnym. A najważniejsze dla mnie to zawsze być krok do przodu i mieć plan B. Wtedy porażka nie przygnebia tak bardzo. Ale zawsze dzień czy dwa trzeba zajesc zapic i przelezać tak u mnie.
Oj popieram w 200%!!!👍😊Plan B w zanadrzu i morze alko jeśli potrzeba. Bo czasem 2 piwa wystarczą, ale lepiej być gotowym na więcej 😉

No co Ty to byla istna magia. Odblokowuje czakramy i wyrównuje nogi. Z żaby robi księżniczkę i to jeszcze ciężarną. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Jak nic - gość dla mnie.
Musze tylko ten obraz, co @nieagatka namalowała z głowy wymazać🤔i kto wie, kto wie🤔może mój Małż przestanie do mnie "Żabciu" mowić🤪🤪🤪

reklama
Do góry