Nieeee, o co chodzi?"Twoja ulubiona ryba filet" [emoji3][emoji3][emoji3][emoji1787][emoji1787] widziałaś to?
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Nie myśl o wyniku negatywnym. A najważniejsze dla mnie to zawsze być krok do przodu i mieć plan B. Wtedy porażka nie przygnebia tak bardzo. Ale zawsze dzień czy dwa trzeba zajesc zapic i przelezać tak u mnie.
A ja mam jutro betę! [emoji33] Jak wy dziewczyny się podnosiłyście po negatywnej becie? Ja się boje, ze nie ogarnę się tak szybko, ze nie dam rady. Do piątku siedzę na zwolnieniu bo hormony dają mi w tyłek i mam problemy z oddychaniem. Jak sobie poradzić ...??? Może ja za dużo od siebie wymagam.niechce, żeby mój syn widział mnie w rozpaczy wiec będę musiała się ogarnąć :-(
Aaaanna
No co Ty to byla istna magia. Odblokowuje czakramy i wyrównuje nogi. Z żaby robi księżniczkę i to jeszcze ciężarną. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Jaki koleś?
Co za odblokowanie???
Netiaskitchen
Oj tam w sumie czerń to nawet ładniejsza niż zloto w sumieChyba Ty.
Bo ja ostatnio to raczej czarnymi
Netiaskitchen
Oj popieram w 200%!!!Plan B w zanadrzu i morze alko jeśli potrzeba. Bo czasem 2 piwa wystarczą, ale lepiej być gotowym na więcejNie myśl o wyniku negatywnym. A najważniejsze dla mnie to zawsze być krok do przodu i mieć plan B. Wtedy porażka nie przygnebia tak bardzo. Ale zawsze dzień czy dwa trzeba zajesc zapic i przelezać tak u mnie.
Netiaskitchen
To co Ty tam zajadasz, ze kolory Ci obojętne? Tak się zastanawiam...Upssss.
Wydało się
Jak nic - gość dla mnie.No co Ty to byla istna magia. Odblokowuje czakramy i wyrównuje nogi. Z żaby robi księżniczkę i to jeszcze ciężarną. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Musze tylko ten obraz, co @nieagatka namalowała z głowy wymazaći kto wie, kto wiemoże mój Małż przestanie do mnie "Żabciu" mowić
Netiaskitchen
No co do magicznych żółtych to na pewno bym się nie pomyliła you knowTy, no ja też aż poszlam sprawdzić i takie seledynowo żółtawe... Ale na pewno nie niebieskieczas lekarza zmienić, bo ten Pani, kijowe leki mnie daje
@Netiaskitchen, Kochana, jak zawsze masz rację
Ta.Oj popieram w 200%!!!Plan B w zanadrzu i morze alko jeśli potrzeba. Bo czasem 2 piwa wystarczą, ale lepiej być gotowym na więcej
2 piwa.
Lub butelka wina i marchewki
No i dobre Towarzystwo, c'nie @Netiaskitchen
reklama
Netiaskitchen
Się wieTowarzystwo to podstawa
Podziel się: