reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To tak jak my;) ja to patrzę czy ladnie się prezentuje A mój mąż zanim zmienimy auto to się naczyta, zawsze dołączy do jakiegoś forum o danym aucie czy grupie na fb i tym sposobem widzi na co najczęściej narzekają, co się psuje.. i zwraca uwagę na wnetrznasci, szczególnie na silniki i te części, które są drogie w utrzymaniu.. bo zawsze wychodzi z założenia,że nie chce skarbonki bez dna ;)
My to kupujemy takie 20 letnie i tylko BMW, ale to tylko dlatego ze moj maz jest mechanikiem i sam przy tym robi, to jego pasja. Potem sprzedajemy i to zwykle z zyskiem😊

To jestem blisko do Twojej wagi przed. A kurdupel że mnie [emoji24]
Ale aktualnie mam wrecz nadzieję być w najbliższym czasie meeeega gruba [emoji23]
Ja sie przestrazzylam taj wagi i pomyslalam ze jak zajde w ciaze przy takich kg to bede ok.100 wazyc i bede sue toczyc...A teraz ciagle chudne moze nie tak jak na poczatku ale ciahle buegam na zakupy po spodnue bo co kupie to znowu za duze.Jestem happy i dumba z siebie.niedtety nogi jak grube mualam tak mam i cycki mi trpche spadly ale to tylko na plus😉

Toksoplaazmoza jeśli ujemna w IG G wymaga powtarzania. Tak samo HIV WZWC czy cytomegalia
Mam wyniki AMH, wypis z histeriskopi, badanie nasienia i wyniki z toxoplazmozy, bazylia mi napisała że pewnie będę musiała powtórzyć bo one tracą ważność. Napisała mi dwa dni temu a teraz znowu się nie odzywa że pierwsza wizyta to bardziej wywiad i zlecenie badań. Czy tych badań jest dużo? Wiem że się pytałam i nie chcę bazylice zawracać głowy ale czy możecie mi podać do niej tel?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry